Προς το περιεχόμενο

Aπλά 0 !

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, ευτυχώς, γιατί από τα να ακούγονται μόνο οι όσοι ανέφερε ο/η Dr πιο πάνω, καλό είναι ν' ακούγεται και η δημαγωγία του "ξυπνήστε". Στην καλύτερη, μπορεί και να εμπνεύσει κα'να νιάτο αυτή, παρά οι προηγούμενοι.

Τεσπα πολύ ενοχλητική η εμμονή στη χρήση της λέξης "σάτυρα" στο παρόν thread, μιάς και είναι φάουλ.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θέλω να πιστεύω οτι οι συνειδοποιημένοι πολίτες είναι πολλοί περισσότεροι απο την κοινότητά μας (αν και αμφιβάλω).

Απο εκεί και πέρα,ο Λαζόπουλος έχει κάτι που ο μέσος Έλληνας πολίτης έχασε πρίν μερικές χιλιάδες χρόνια.Βήμα για να πεί την γνώμη του και τσίπα απο την αντίπερα όχθη για να εισακουσθεί.

Σωστά. Απλά μου την δίνει η λογική μερικών "ο Λαζό είναι μεσσίας", "ο Λαζό τα λέει χύμα και τσουβαλάτα" "Εκφράζει τον μέσο Έλληνα πολίτη (lol)" κουτουλου, κουτουλου.

Δημοσ.

Βασικα, το πανηγυρακι του γλιτσα εχει διττη υποσταση (τρομαρα του).

Το ενα σκελος αναφερεται στο καθαρα ψυχαγωγικο κομματι, οπου λεει τα ανεκδοτακια του, κανει τις γκριματσες του και λεει εξυπναδες. Εκει μπορω να δικαιολογησω οσους γελουν. Εδω εχει βγαλει δικο του θεατρο ο Σεφερλης απο τις επιθεωρησεις και τον κοσμο που ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να τον δει. Προσωπικα, ειναι ελαχιστες οι φορες που χαμογελασα με τον γλιτσα. Αλλα οκ. Μαλλον δεν εχω χιουμορ. Να το δεχτω.

Το αλλο κομματι ειναι εκει που γινεται ο υπερασπιστης των φτωχων, ο ρομπεν των αδυνατων και η ιωαννα των αναξιοπαθουντων. Εκει δεν μπορω να δεχτω οτι ο κοσμος αφυπνιζεται και ξεστραβωνεται απο τον Λαζοπουλο. Δεν μπορω να πιστεψω οτι πρεπει να τους παρει απο το χερακι και να τους οδηγησει σε ενα προκαθορισμενο συμπερασμα για να ζητωκραυγασουν "ευρηκαμε, ευρηκαμε". Δεν μπορω. 'Η μαλλον μπορω να το δεχτω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι οι περισσοτεροι που βλεπουν το φως το αληθινον δεν ειναι αυτιστικοι.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AC%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1

Δημοσ.

Μετα τα ζιγκ ζαγκ προφανές είναι τι επιζητούσε ο αγαπημένος μας μοδ.

Ορίστε λοιπόν :

Γελιέται όποιος νομίζει πως η αλλαγή νοοτροπίας των αστών ή ακόμα περισσότερο "ονειροβατεί" όποιος τρέφει την ελπίδα πως θα έρθει η ανατροπή του κοινωνικού συστήματος από τέτοιες εκπομπές . Οι οποίες έχουν, κατά την γνώμη μου ένα πολύ θετικό και ένα αρνητικό υπό όρους.

Το θετικό είναι πως,

σε πολλές εκπομπές ο λαζόπουλος είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια και λόγω της μεγάλης του τηλεθέασης τα είδαν εκατομμύρια μάτια ...και αφυπνίστηκαν συνειδήσεις(πρόσκαιρα ή μη...)...ακούν εκατομμύρια αυτιά που δεν είναι εκπαιδευμένα στην αντιπληροφόρηση που παρέχει το διαδίκτυο ....και προσμετράται στο θετικό του λαζόπουλου. ...(βέβαια ...μες στο σύστημα κινείται και αυτός ..αλλά ...το ότι παίρνει σωστές θέσεις κάπου -κάπου τοποθετείται στην επιφάνεια του κουβά...)

το αρνητικό υπό όρους, είναι το ότι ο αντικομφορμισμός που βγάζει στις εκπομπές του σε περιόδους ...." με λάδι τα νερά" πολύ πιθανόν να ενσωματώσει μέσα του τις κραυγές της διαφορετικότητας ...και το "ελατήριο " να μην πιεστεί πολύ ....και να μην υπάρξει η αντίδραση που θα φέρει την επαναφορά του ...

Eυτυχώς λοιπόν τα νερά είναι φουρτουνιασμένα...

Δημοσ.

Στον βωμό της AGB,μπορούμε να δηλώσουμε και "ηθικοί",ασχέτως αν ανήκουμε στην ίδια κάστα που ευθύνεται για την κατάντια αυτού του τόπου.

Ήμουν και εγώ στο κότερο...

Δημοσ.
Ε, ευτυχώς, γιατί από τα να ακούγονται μόνο οι όσοι ανέφερε ο/η Dr πιο πάνω, καλό είναι ν' ακούγεται και η δημαγωγία του "ξυπνήστε". Στην καλύτερη, μπορεί και να εμπνεύσει κα'να νιάτο αυτή, παρά οι προηγούμενοι.

+1. Ο Λαζόπουλος, ασχέτως του πως βλέπει τον εαυτό του ο ίδιος, δεν είναι Μεσσίας, ούτε αφυπνιστής του ελληνικού λαού. Το ίδιο ισχύει και για το Ραδιο-Αρβύλα που ειπώθηκε. Απλά στον απύθμενο ωκεανό σαχλαμάρας που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση θεωρώ ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι "εξέλιξη".

Και για όσους παρεξηγήσουν την λέξη εξέλιξη να δώσω παράδειγμα: Το Ραδιο-αρβυλα ειναι εξέλιξη του Κους Κους, οι ειδήσεις του ΣΚΑΙ εξέλιξη της Ραδιο-Αρβυλας. Το ότι το Αλ Τσαντίρι είναι μέτριο ποιοτικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά σκαλιά πάνω από την πλειοψηφία της τηλεόρασης, ούτε ότι δεν υπάρχουν άλλες εκπομπές που είναι καλύτερες.

Απλά αντί να αποδοκιμάζω τον Λαζόπουλο, έχω προτιμότερο να εξαφανιστούν οι υπόλοιπες εκπομπές πρώτα και μετά θα έρθει κι η σειρά του.

Δημοσ.

Συμφωνω εν μέρει μαζί σου.Απλα μιας και μίλησες για νιάτο,ο Λαζόπουλος δε νομίζω οτι λειτουργεί ως εμπνευστής , αλλά (οπως θα πρεπε αλλωστε) ως παράδειγμα προς αποφυγή.Το "γιατί" (κατα την γνωμη μου) αναφέρεται 2-3 σελίδες πριν σ ενα πόστ που γραψα.

Δημοσ.

Απλά αντί να αποδοκιμάζω τον Λαζόπουλο, έχω προτιμότερο να εξαφανιστούν οι υπόλοιπες εκπομπές πρώτα και μετά θα έρθει κι η σειρά του.

Εδω ειναι και το ζουμι της υποθεσης.

Δημοσ.
Προσωπικά ΑΦΟΔΕΥΣΑ αν έχει έλλειμα η Ελλάδα.Κάποτε περνούσα καλά,τώρα περνάω χάλια και οι κοντινοί μου το ίδιο.

Η δεύτερη πρόταση σου αναιρεί την πρώτη! Το έλλειμμα και η καλοπέραση σου σχετίζονται χωρίς να σου γίνεται αντιληπτό!

Όσο αυτοί οι λακαμάδες που ψηφίζουν βγάζουν αυτούς που βγάζουν,αυτό το χάλι θα επικρατεί.

Συμφωνώ απόλυτα! Αλλά έχουν ένα ελαφρυντικό ότι είναι θύματα εκβιασμού και εκμετάλλευσης.

Στις αρχοντοπαπαράκλες μου η κυβέρνηση. Αλλά όταν μιλάς για τα κοινά (πολιτική, απεργίες, stagers, φορολογία, δενξέρωκαιγωτι) με τέτοιο απόλυτο τρόπο (έτσι έχουν τα πράγματα κυρία μουυυυ....) ε ρε πούστη, έχε τα @@ να έχεις μαζί κάποιον που διαφωνεί.

Ή πήγαινε πίσω στο κότερο ξερωγώ να υπερασπίζεσαι από εκεί τα χαμηλά στρώματα.

Σκέφτεσαι με μεγάλη ταχύτητα και αυτό είναι καλό!

Όσον αφορά τώρα στον Λαζόπουλο:

Η μη αποδοχή αντιλόγου είναι προπαγάνδα.

Όταν χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο το συναίσθημα για να πείσεις ένα πνευματικά ανώριμο κοινό γίνεσαι λαϊκιστής και δημαγωγός. Όταν αυτό συνδυάζεται με κότερα και αμοιβές των 150.000+ ευρώ για λίγες ώρες χαβαλέ και μιλάς για φτώχεια και πόσο υποφέρει ο κόσμος κυρία μου, τότε είσαι ένας επικίνδυνος κερδοσκόπος.

Όταν σατιρίζεις , τι νόημα έχει ο αντίλογος?

Σωστά το λες. ΟΤΑΝ σατιρίζεις τι νόημα έχει ο αντίλογος! Όταν σατιρίζεις όμως, όχι όταν προπαγανδίζεις! Αν έχεις δει εκπομπές του θα ήξερες ότι αβαντάρει πολιτικά κόμματα που του αρέσουν ενώ επιτίθεται στα υπόλοιπα! Κάνει μια τέλεια καμουφλαρισμένη πολιτική προπαγάνδα που την καταπίνουν αμάσητη οι ημιμαθείς.

Πάντως εγώ έχω μια απορία, καιρό τώρα, ήθελα να την κάνω και θρεντ αλλά το έκαιγα συνεχώς.

Οι άνθρωποι αυτοί που είναι από κάτω στην εκπομπή, το κοινό τεσπά, που κάθεται και συμφωνεί, και χειροκροτεί και αναγνωρίζει τα όσα λέει ο Λαζό, ΜΕΤΑ την εκπομπή τι κάνουν; Όταν πάνε σπίτι τους, τι κάνουν; Όταν ξυπνάνε την επόμενη μέρα, αφυπνισμένοι και γεμάτη συνειδητοποίηση και αγανάκτηση, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο στο κομμωτήριο, το Σαββατόβραδο δεξίωση στο Μέγαρο Μουσικής με λαμπρούς προσκεκλημένους, καφέ στην πλατεία Κολωνακίου Κυριακή πρωί, και τη Δευτέρα στη Φαίη Σκορδά να εξωτερικεύσουν τον θαυμασμό τους για τον "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ" Λαζόπουλο και να χύσουν ένα δημόσιο δάκρυ ως φόρο τιμής και συμπαράστασης για τον φτωχό λαό.

Δημοσ.

Η μη αποδοχή αντιλόγου είναι προπαγάνδα.

Όταν χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο το συναίσθημα για να πείσεις ένα πνευματικά ανώριμο κοινό γίνεσαι λαϊκιστής και δημαγωγός. Όταν αυτό συνδυάζεται με κότερα και αμοιβές των 150.000+ ευρώ για λίγες ώρες χαβαλέ και μιλάς για φτώχεια και πόσο υποφέρει ο κόσμος κυρία μου, τότε είσαι ένας επικίνδυνος κερδοσκόπος.

Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι για ενάμισι χιλιάρικο ανα λεπτό εκπομπή; Πως θα ζήσει ο φίλος του λαού; Ο εκπρόσωπος της λαϊκής τάξης; Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος του μέσου Έλληνα;

• Moderators
Δημοσ.
Αν έχεις δει εκπομπές του θα ήξερες ότι αβαντάρει πολιτικά κόμματα που του αρέσουν ενώ επιτίθεται στα υπόλοιπα! Κάνει μια τέλεια καμουφλαρισμένη πολιτική προπαγάνδα που την καταπίνουν αμάσητη οι ημιμαθείς.

Νομίζω ότι ούτε εσύ έχεις δει εκπομπές του. Γιατί το παραπάνω είναι εντελώς αυθαίρετο, βολικό συμπέρασμα (με μπόλικες υπερβολές) και δεν ισχύει.

Τα περι αμοιβής του γιατί θα έπρεπε να μας απασχολούν (πέρα από το γενικότερο θέμα των υπέρογκων αμοιβών σε τηλεοπτικά πρόσωπα που τότε δεν εντοπίζεται στο Λαζόπουλο) ; Κάνει μια δουλειά και έχει συμφωνήσει με το κανάλι για αυτή την αμοιβή. Είναι τόσο απλό. Περίμενες να μην πληρώνεται, (να απαιτεί) να πληρώνεται λιγότερο ή μήπως θα έπρεπε να διαχειρίζεται και τα χρήματά του όπως πιστεύεις εσύ ότι θα ήταν σωστό/πρέπον ;

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο στο κομμωτήριο, το Σαββατόβραδο δεξίωση στο Μέγαρο Μουσικής με λαμπρούς προσκεκλημένους, καφέ στην πλατεία Κολωνακίου Κυριακή πρωί, και τη Δευτέρα στη Φαίη Σκορδά να εξωτερικεύσουν τον θαυμασμό τους για τον "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ" Λαζόπουλο και να χύσουν ένα δημόσιο δάκρυ ως φόρο τιμής και συμπαράστασης για τον φτωχό λαό.

Να και το τσουβάλιασμα που λέγαμε. ;)

Δημοσ.

Δε πρόκειται να βγεί άκρη ρε παίδες. Χρειάζεται πυρηνικά όπλα η χώρα για να γιατρευτεί.Μια και καλή. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...