Physics_Rulez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φυσικς ρουλζ δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω κανεναν και ποσω μαλλον τον Κανακη. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, πιάστηκα από αυτό που έγραψες και έγραψα τη γνώμη μου. Δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκες τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να γράψεις την παρακάτω uber βλακεία... Αν εφαγες πορτα στο παραλιακο μαγαζακι του δεν φταιει ο Κανακης, αλλα ο πορτιερης, τα παπουτσια σου ή τα γονιδια σου. μου θυμίζει τον βλακώδη τρόπο του Κανάκη. Αντώνη, εσύ είσαι;
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φυσιξ,φυσικα και δε θιχτηκα. Ευτυχως ή δυστυχως πλεον εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο το ανθρωπινο γενος που ελαχιστα πραγματα με θιγουν, ειδικα δε απο το ιντερνετι. Φυσικα και δε θεοποιω τον Κανακη, αλλα σε σχεση με τον γλιτσα κανει περισσοτερη σατιρα, και ειναι περισσοτερο ακραιφνης. Πως να το κανουμε? Τωρα αν εσενα σου αρεσει ο γλιτσας, γουστο σου, καπελο σου. Και ο Σεφερλης καλος ειναι. ικαρουγκα, μπραβο φορ ριμαιντινγκ χαρυ κλυνν, ΘΕΟΣ...τι Θεος? Ημιθεος και βαλε, μανιτσα....:ΡΡΡΡ
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν τρελαίνομαι κι όλας, απλά τον προτιμώ. Αν πέσω πάνω του Τρίτη βράδυ δε θα αλλάξω κανάλι. Πολλές φορές με εκνευρίζει η συλλογιστική που κάνει για να οδηγηθεί σε συγκεκριμένο συμπέρασμα, αλλά λέει και πολύ πετυχημένα. Πάρα πολύ πετυχημένα! Αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ μια απορία έχω με το Λαζόπουλο: Γιατί λέει πάντα κυρία μου;
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ μια απορία έχω με το Λαζόπουλο: Γιατί λέει πάντα κυρία μου; Γιατί υποτίθεται ότι βρίσκεται στη λαϊκή αγορά / παζάρι. Αν θυμάμαι σωστά στο όλο concept του Al Tsantiri News ήταν να είναι ο γύφτος που λέει τα νέα (παλιότερα είχε και ένα παρόμοιο χαρακτήρα στους 10 μικρούς μήτσους). Εξ ου και ο τίτλος και το σκηνικό από πίσω του. Επίσης να πω ότι συμφωνώ με τον Physics_Rulez.
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ έχω μια απορία, καιρό τώρα, ήθελα να την κάνω και θρεντ αλλά το έκαιγα συνεχώς. Οι άνθρωποι αυτοί που είναι από κάτω στην εκπομπή, το κοινό τεσπά, που κάθεται και συμφωνεί, και χειροκροτεί και αναγνωρίζει τα όσα λέει ο Λαζό, ΜΕΤΑ την εκπομπή τι κάνουν; Όταν πάνε σπίτι τους, τι κάνουν; Όταν ξυπνάνε την επόμενη μέρα, αφυπνισμένοι και γεμάτη συνειδητοποίηση και αγανάκτηση, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;
@@sos@@ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ έχω μια απορία, καιρό τώρα, ήθελα να την κάνω και θρεντ αλλά το έκαιγα συνεχώς. Οι άνθρωποι αυτοί που είναι από κάτω στην εκπομπή, το κοινό τεσπά, που κάθεται και συμφωνεί, και χειροκροτεί και αναγνωρίζει τα όσα λέει ο Λαζό, ΜΕΤΑ την εκπομπή τι κάνουν; Όταν πάνε σπίτι τους, τι κάνουν; Όταν ξυπνάνε την επόμενη μέρα, αφυπνισμένοι και γεμάτη συνειδητοποίηση και αγανάκτηση, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ; Tην απάντηση την έχω ... αλλά δεν ... το ban θα είναι βέβαιο Eιναι σαν και αυτούς που στα παραμύθια λάτρεψαν τον ...ζορό και τον ρομπέν των δασών ...αλλά μέσα στην πραγματικότητα ...της ζωής τους ...τάσσονται με τους εχθρούς των ηρώων τους ... σίχαμα ...
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ έχω μια απορία, καιρό τώρα, ήθελα να την κάνω και θρεντ αλλά το έκαιγα συνεχώς. Οι άνθρωποι αυτοί που είναι από κάτω στην εκπομπή, το κοινό τεσπά, που κάθεται και συμφωνεί, και χειροκροτεί και αναγνωρίζει τα όσα λέει ο Λαζό, ΜΕΤΑ την εκπομπή τι κάνουν; Όταν πάνε σπίτι τους, τι κάνουν; Όταν ξυπνάνε την επόμενη μέρα, αφυπνισμένοι και γεμάτη συνειδητοποίηση και αγανάκτηση, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ; Wait. Προς τι το τσουβάλιασμα; Αλλά ακόμα και κανείς από αυτούς να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ, που είναι το μεμπτό ακριβώς; Από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές (και με live κοινό) έχει αλλάξει ζωή ο κόσμος;
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει τσουβάλιασμα γιατί δεν υπάρχει συμπέρασμα ή κριτική. Απλώς ρωτάω. Εγώ φαντάζομαι την κυρα Κούλα να γυρνάει το βράδυ σπίτι όλη χαρά επειδή είδε το Λαζόπουλο και τι καλά που πέρασε και πολύ ταλαντούχος άνθρωπος χουχουχ. Φαντάζομαι και τον κυρ Γρηγόρη να σκέφτεται "δίκιο έχει όμως ρε γαμώτο, που θα πάει αυτή η κωλοκατάσταση" και μετά από 2 μέρες να βλέπει ειδήσεις όπου 4-5 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ κάψανε ένα περίπτερο και να σκέφτεται "α ρε χούντα που θέλετε". Αλλά δεν ξέρω. Ρωτάω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει τσουβάλιασμα γιατί δεν υπάρχει συμπέρασμα ή κριτική. Απλώς ρωτάω.Εγώ φαντάζομαι την κυρα Κούλα να γυρνάει το βράδυ σπίτι όλη χαρά επειδή είδε το Λαζόπουλο και τι καλά που πέρασε και πολύ ταλαντούχος άνθρωπος χουχουχ. Φαντάζομαι και τον κυρ Γρηγόρη να σκέφτεται "δίκιο έχει όμως ρε γαμώτο, που θα πάει αυτή η κωλοκατάσταση" και μετά από 2 μέρες να βλέπει ειδήσεις όπου 4-5 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ κάψανε ένα περίπτερο και να σκέφτεται "α ρε χούντα που θέλετε". Αλλά δεν ξέρω. Ρωτάω. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω εγώ είναι ότι έτσι κι αλλιώς η νοοτροπία του κόσμου δεν αλλάζει με αυτόν τον τρόπο. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον Λαζόπουλο μεμονωμένα. Πάρε παράδειγμα τι γίνεται όταν ξεσπάει ένα σκάνδαλο ή καίγεται ένα δάσος (και χωριά και πιθανότατα άνθρωποι μαζί του). Όπου εκεί το έχεις και φάτσα φόρα, ούτε καν χρυσωμένο σε χουχουχου και αχαχα. Πόσο καιρό μένει αφυπνισμένος ο κύριος Γρηγόρης; Από την άλλη έχω την εντύπωση (τουλάχιστον από την ανάγνωση αυτού του thread) ότι πολλοί είναι εκείνοι που κινδυνολογούν για τη "δύναμη" του Λαζόπουλου και τις λαοπλάνες τεχνικές του. Ότι το κοινό του δημαγωγείται κλπ κλπ. Που πως και πότε ρε παιδιά; Πέντε ή έξι χρόνια κάνει την εκπομπή αυτή.
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω εγώ είναι ότι έτσι κι αλλιώς η νοοτροπία του κόσμου δεν αλλάζει με αυτόν τον τρόπο. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον Λαζόπουλο μεμονωμένα. Πάρε παράδειγμα τι γίνεται όταν ξεσπάει ένα σκάνδαλο ή καίγεται ένα δάσος (και χωριά και πιθανότατα άνθρωποι μαζί του). Όπου εκεί το έχεις και φάτσα φόρα, ούτε καν χρυσωμένο σε χουχουχου και αχαχα. Πόσο καιρό μένει αφυπνισμένος ο κύριος Γρηγόρης; Από την άλλη έχω την εντύπωση (τουλάχιστον από την ανάγνωση αυτού του thread) ότι πολλοί είναι εκείνοι που κινδυνολογούν για τη "δύναμη" του Λαζόπουλου και τις λαοπλάνες τεχνικές του. Ότι το κοινό του δημαγωγείται κλπ κλπ. Που πως και πότε ρε παιδιά; Πέντε ή έξι χρόνια κάνει την εκπομπή αυτή. Μα δεν αφορά τον Λαζό αυτό που ρωτάω. Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε όσους υποστηρίζουν πως "ευτυχώς που υπάρχει και αυτός και τα λέει". Και ρωτώ, γιατί ευτυχώς;
DrLo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ έχω μια απορία, καιρό τώρα, ήθελα να την κάνω και θρεντ αλλά το έκαιγα συνεχώς. Οι άνθρωποι αυτοί που είναι από κάτω στην εκπομπή, το κοινό τεσπά, που κάθεται και συμφωνεί, και χειροκροτεί και αναγνωρίζει τα όσα λέει ο Λαζό, ΜΕΤΑ την εκπομπή τι κάνουν; Όταν πάνε σπίτι τους, τι κάνουν; Όταν ξυπνάνε την επόμενη μέρα, αφυπνισμένοι και γεμάτη συνειδητοποίηση και αγανάκτηση, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ; Βλέπουν Πρωϊνο καφέ, Όμορφο Κόσμο το πρωί, Πολύ Μπλα Μπλά, Super star, Κους Κους, TV Weekend κλπ για να τα εμπεδώσουν και να μπορέσουν να πουν "να κάπου εκεί είμουν εγώ".
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε όσους υποστηρίζουν πως "ευτυχώς που υπάρχει και αυτός και τα λέει". Και ρωτώ, γιατί ευτυχώς; ok. Εγώ παρανόησα. Ας απαντήσει κάποιος που το υποστηρίζει αυτό.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς καινούργιο λέει ο Λαζόπουλος που δεν το γνωρίζει ένας οποιοσδήποτε συνειδητοποιημένος έλληνας? Α, το βρακί της Μιμής, ΟΚ.
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς καινούργιο λέει ο Λαζόπουλος που δεν το γνωρίζει ένας οποιοσδήποτε συνειδητοποιημένος έλληνας? Α, το βρακί της Μιμής, ΟΚ. Θέλω να πιστεύω οτι οι συνειδοποιημένοι πολίτες είναι πολλοί περισσότεροι απο την κοινότητά μας (αν και αμφιβάλω). Απο εκεί και πέρα,ο Λαζόπουλος έχει κάτι που ο μέσος Έλληνας πολίτης έχασε πρίν μερικές χιλιάδες χρόνια.Βήμα για να πεί την γνώμη του (και τσίπα απο την αντίπερα όχθη για να εισακουσθεί).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.