sugata Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ε ρε πούστη, έχε τα @@ να έχεις μαζί κάποιον που διαφωνεί. Δεν προβλέπεται... Είπαμε, δεν είναι τόσο μακάκας. Μόνη περίπτωση θα ήταν να υπήρχε αντίστοιχη εκπομπή που θα έκανε κατά κάποιο τρόπο αντίλογο. Αλλά, ξες τώρα, άμα λες τα αντίθετα με τον Λαζόπουλο, είσαι κακό παιδί. Fail με την πρώτη.
paschalia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σάτιρα ? Ποιά σάτιρα ? Αν αυτός κάνει σάτιρα,εγώ είμαι η Παπαρήγα.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Έχετε δεί ξένα show σάτιρας? Ειδικά τα αμερικανικά, δεν έχουν καμιά σχέση με το έκτρωμα που παρουσιάζει ο Λαζόπουλος την τελευταία διετία. (Αν θυμάστε τις πρώτες χρονιές που ήταν στο 5%, όντως έκανε καλή σάτιρα). Αλλά μάλλον η αυθεντική σάτιρα δεν κάνει νούμερα στην Ελλάδα, γι' αυτό και το γύρισε σε κάτι.. μπασταρδεμένο να το πώ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπήρχε ένα άλλο thread όπου λεγόταν τα ίδια ακριβώς πράγματα; Λαζόπουλος.... Η δική μου γνώμη είναι ότι ο Λαζόπουλος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη δική του εκπομπή, μέχρι να πάψει να έχει τηλεθέαση ή να τον κλείσουν από τη διεύθυνση του σταθμού ή κάποιο ραδιοτηλεοπτικό. Τηλεοπτική εκπομπή κάνει, show κάνει και αυτό ακριβώς κάνει εδώ και κάποια χρόνια. Και ειλικρινά πιστεύω πως κάνει ένα είδος σάτιρας, αν και το έχει κάπως ξεχειλώσει στα μέτρα του και το έχει μπασταρδέψει αρκετά για τις ανάγκες του live show και της τηλεθέασης. Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως συγκεντρώνεται τόση απέχθεια προς ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Αν ο Λαζόπουλος έχει τηλεθέαση δεν είναι το "πρόβλημα" στον Λαζόπουλο. Στον κόσμο είναι που τον βλέπει. Γενικά πάντως, δεν έχω καμιά αποστροφή προς τον κύριο, ενίοτε το παρακολουθώ αποσπασματικά και μπορεί να γελάσω με κάποια αστεία ή σχόλια. Αυτά.
SpY Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνω και εγώ με τους προλαλήσαντες. Καταρχήν τον έχει ορίσει κανείς κριτής των πάντων ? και ότι λέει αυτός είναι το σωστό και όλα τα άλλα είναι λάθος ? Όποιος έχει αντίθετη άποψη από την δικιά του είναι : Κλέφτης / λαμόγιο / Τα παίρνει / Ατάλαντος / Χαζός / Φασίστας / Χουντικός / Ούνος / Γριά / Άρρωστος/ …. Αν βρεθεί σε δύσκολη θέση ρίχνει ένα μελό και αργοκυλά και ένα κροκοδείλιο δάκρυ
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως συγκεντρώνεται τόση απέχθεια προς ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως συγκεντρωνεται τοση λατρεια προς τη μουσουδα του. Ή μαλλον μπορω. Δυστυχως. Παντως το εχει πιασει το νοημα ο Λακ. Γκρινια, κραξιμο, μικροαστικη μουρμουρα, μηδενισμος και την αλλη μερα οι μισοι -χωρις ζωη- αδικημενοι Ελληνες θα μιλανε για τον χθεσινο Λακη. Ουρτου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως συγκεντρωνεται τοση λατρεια προς τη μουσουδα του.Ή μαλλον μπορω. Δυστυχως. Όντως, δεν είναι δύσκολο αυτό. Ο Λαζόπουλος ακόμα έχει κοινό. Και κάποια στιγμή ίσως πάψει να έχει. Ίσως αποχωρίσει ο ίδιος νωρίτερα. Ο πανικός όμως ότι όλο το κοινό του μια μέρα (ή μήπως ήδη) θα κάνει το θέλημα/τα θελήματα του Λαζόπουλου (!) ή ξέρω-γω θα ψηφίσουν όλοι ΚΚΕ, γιατί η εκπομπή του κάνει πλύση εγκεφάλου ή οτιδήποτε άλλο "συνομωσιακό "(sic) είναι αδικαιολόγητος. Ή μήπως από τις "κρίσεις" και "κριτικές" του προκύπτει κάτι που έχει σοβαρές και ανεπιθύμητες συνέπειες κάπου; Edit: και για την ιστορία, δεν τάσσομαι υπέρ της λατρείας του Λαζόπουλου, αν αυτό βγήκε ως συμπέρασμα. Είμαι κατά και αυτής και όπως και του αφορισμού του γιατί κάνει αυτή τη δουλειά που κάνει.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ παιδιά μόνο βλακείες διαβάζω σε αυτό το thread. Γιατί δεν υπάρχει αντίλογος, αν έχετε τα @@ να φέρετε τον Λαζόπουλο να σας απαντήσει. Και επίσης το έχετε μπασταρδέψει με σοβαροφάνεια και προσπαθείτε να το πουλήσετε στους δήθεν αντιδραστικούς που γράφουν σε ένα φορουμ που δεν διαβάζει κανένας κυβερνητικός ή γενικότερα κανένας που εκπροσωπεί κέντρα εξουσίας. Με άλλα λόγια, οποιαδήποτε φωνή αντίδρασης είναι καλοδεχούμενη, η σάτιρα και όλα αυτά που παρουσιάζετε σαν κακά του Λαζόπουλου είναι υποκειμενικά και ναι δεν είστε-είμαι ο κοσμος που βλέπει τηλεόραση. Αν μπορεί ο πατέρας μου ή η μάνα μου , να νιώσουν την αδικία και τις ψευτιά που κυριαρχεί στα κανάλια και στην Ελλάδα γενικότερα (που συμβαίνει γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη mainstream εκπομπή που να το κάνει συνδυάζοντας και χιούμορ) τόσο το καλύτερο. Επίσης αυτοί που μιλάνε για αμερική και άλλα show σοζ παίδες αλλά αυτή την καραμέλα την παραπιπιλάμε χρόνια τώρα και μας έχει τελειώσει. Ούτε Dexter έχουμε. Καθώς και πολλά άλλα. Και θα ρωτήσω κάτι. Και αν μου το απαντήσετε θα είμαστε ΟΚ. Υπάρχει καμμιά εκπομπή σε μεγάλο κανάλι που να σατιρίζει (γιατί εγώ σάτιρική την κρίνω την εκπομπή και μην μπούμε σε αυτήν την αντιπαράθεση) αυτά που σατυρίζει ο Λαζόπουλος ? Ή να δείχνει τα βιντεάκια που δείχνει αυτός? Και που να μην είναι διορισμένος του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ή γενικότερα κάποιου κόμματος. Και να παίζεται σε mainstream ώρα? Δώστε στον τυφλό τα φώτα του. Όποιος δεν έχει να παρουσιάσει άλλη εκπομπή που να πληρεί τα παραπάνω γνωρίσματα στην Ελληνική τηλεόραση , καλύτερα να μην ασχοληθεί να απαντήσει γιατί θα ξέρει και ποια θα είναι η πληρωμένη απάντηση.
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Βασικα, το ραδιο αρβυλα, χωρις να ειναι σατιρικη εκπομπη, σατιριζει και στηλιτευει τα κακως κειμενα χιλιες φορες περισσοτερο απο τον γλιτσα. Και χωρις να περναει μηνυματα. Και το κανει και -καποιες φορες- με χιουμορ. Και αν ειναι η μανα σου ή ο πατερας σου, οπως λες να καταλαβουν μεσω του Λακη τα χαλια μας, τοτε ζητω που καηκαμε. Αν δηλαδη, ο ακεραιος Λαζοπουλος καποια στιγμη για τον α ή β λογο αλλαξει ροτα, τι θα γινει? Θα σταματησει το κοινο του να αγανακτει για τη σηψη και την σαπιλα που επικρατει? Λυπαμαι, αλλα ο γλιτσας ειναι εν δυναμει, δημαγωγος και μαλιστα με υπουλο τροπο. Και αυτο ειναι επικινδυνο οταν απευθυνεται σε ατομα σαν αυτα που βλεπουμε στο λαιβ τηλεοπτικο κοινο του. Πολλους δηλαδη και χαζους.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά και άγια τα παλικάρια που αναφέρεις αλλά παίζονται 12 το βράδυ της Δευτέρας αν θυμάμαι καλά. Οπότε είναι εκτός. Και σίγουρα υπάρχουν άπειροι που θα σου πουν πολλά ''καλά'' λόγια. Και ειλικρινά το ''πολλούς και χαζούς '' από που το κρίνεις? Επειδή δεν έχουν τα γούστα σου? Δηλαδή αν το βλέπει η μάνα σου είναι μέσα στους πολλούς και χαζούς ή οι πατεράδες μας? Τη βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν πούμε την ιντερνετική μπαρούφα.
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά και άγια τα παλικάρια που αναφέρεις αλλά παίζονται 12 το βράδυ της Δευτέρας αν θυμάμαι καλά. Οπότε είναι εκτός. Και σίγουρα υπάρχουν άπειροι που θα σου πουν πολλά ''καλά'' λόγια. Και ειλικρινά το ''πολλούς και χαζούς '' από που το κρίνεις? Επειδή δεν έχουν τα γούστα σου? Δηλαδή αν το βλέπει η μάνα σου είναι μέσα στους πολλούς και χαζούς ή οι πατεράδες μας? Τη βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν πούμε την ιντερνετική μπαρούφα. Δεν το παρακολουθω τακτικα αλλα εχω την εντυπωση οτι παιζεται απογευματινες ωρες. Το κρινω απο ολους αυτους που εχω ακουσει να μιλανε για τον "Λακη" με επιτιμητικα σχολια. Καθαρα θεμα στατιστικης. Μου λεει οτι δεν το βλεπει. Αν μου λεει ψεματα, τοτε ναι, ειναι.
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Βασικα, το ραδιο αρβυλα, χωρις να ειναι σατιρικη εκπομπη, σατιριζει και στηλιτευει τα κακως κειμενα χιλιες φορες περισσοτερο απο τον γλιτσα. Και χωρις να περναει μηνυματα. Και το κανει και -καποιες φορες- με χιουμορ. Η πιο απαίσια κριτική ever. Ράδιο αρβύλα. Ο επαναστάτης κανάκης ξαναχτυπά με κριτική σκέψη δεκάχρονου. Δεν περνάει μηνύματα; Είσαι σίγουρος; Ο κομπλεξισμός και ο αντικομφορμισμός "επειδή έτσι πρέπει να είμαι" και "έτσι φαίνομαι πιο cool", χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα. Nice. Χίλιες φορές προτιμώ Λαζόπουλο. Άλλες φορές συμφωνώ με αυτά που λέει και με τον τρόπο που τα λέει, άλλες όχι. Θέλω να υπάρχει, σε κάθε περίπτωση. O Κανάκης μας δείχνει βιντεάκια από το youtube βγάζει 2-3 ξώβυζες (nice) και αυτό είναι όλο. Καλά που είναι και ο Σερβετάς εκεί και το σώζει. ps. Δεν θα ξεχάσω στο ραδιόφωνο πριν καναδυό χρόνια "και αυτή κυρίες και κύριοι είναι μια μπάντα με το όνομα madrugada, φαίνεται πολύ ωραία" ...και σήμερα το παίζει ειδήμων της μουσικής και πολύ ψαγμένος, γιατί αυτό πουλάει, όπως και ο στείρος αντικομφορμισμός που βγάζει στην εκπομπή του με το μαγαζάκι του στην παραλία. Πω πω εκνευρίστηκα μεσημεριάτικα!
antonisid Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Λαζόπουλος...τι να πεις γι αυτον τον ανθρωπο που οσο παει και χειροτευρευει , μεχρι και την αστυνομια εκραξε που έπιασε τους τρομοκρατες που ειχαν την γιάφκα με τα εκρηκτικα και τα καλαζνικοφ πριν κανα μηνα.Εχει βρει το "κουμπι" που αγγιζει τον καθε Ελληνα με τα "κυριά μου δεν εχεις να φας" , και οσο ΘΥΜΑΜΑΙ περσυ που προσπαθησε να περάσει σε καθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ οτι αυτοι που καίγαν και σπάγαν την Αθηνα δεν ηταν αναρχικοί ή κουκουλοφοροι , αλλα ο μεσος ΕΛΛΗΝΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ -αλίμονο μας αν γινόταν αυτό- ανατριχίαζω. και προφανως δε γινεται να παρω στα σοβαρα απο εναν ανθρωπο που εχει ως συνθημα σε ΚΑΘΕ ΕΚΜΠΟΜΠΗ του το " η βια φέρνει βία" (έχει δικαιολογήσει με τον τροπο αυτο τους τρομοκράτες που έβαλαν βόμβα πριν λιγο καιρό σε γραφεία ενός βουλευτή) , την αποψη του για τα οικονομικά μια χώρας. Αυτά τα ολίγα
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φυσικς ρουλζ δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω κανεναν και ποσω μαλλον τον Κανακη. Αλλα τα εχεις μπερδεψει. Αν εφαγες πορτα στο παραλιακο μαγαζακι του δεν φταιει ο Κανακης, αλλα ο πορτιερης, τα παπουτσια σου ή τα γονιδια σου.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τα "παλικαρια" παιζονται καθημερινα, Δευτερα - Παρασκευη, 5:45 - 6:45 και ναι υπαρχουν και για αυτους "αντιδρασεις". Δεν υπαρχει τιποτε που δεν προκαλει αντιδρασεις, τιποτα δεν ειναι κοινως αποδεκτο και ιδιαιτερα αν μιλαμε για σατηρα (βεβαια αυτο που κανει ο Λαζο δεν το θεωρω σατηρα ασχετα αν καμια φορα εχει ρεντα και οντως παραγει γελιο αλλα δεν θα κατσω να κρινω τους αλλους που τους αρεσει αφου τους εκφραζει). Ακομα και ο Χαρρυ Κλυν δεν ηταν κοινως αποδεκτος που ηταν (και ειναι) πραγματικος και αυθεντικος "σατυρος". Γενικα παντως πολυ σημασια για το τιποτα μιας και το μονο που κανει ειναι σαν την εκπομπη του Θεμου μονο που βαζει και live δικα του σχολια πανω σε αυτα που προβαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.