Προς το περιεχόμενο

Aπλά 0 !

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καθίστε ρε παίδες. Αμέσως ο Λαζόπουλος και τον σιχαίνομαι και εμετοί. Η πρόταση συνεχίζει και λέει από ρεπορτάζ του Σκάι είναι. Αυτό δεν το διαβάζει κανείς;

Το έδειξε στο Λαζόπουλο , από ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ είναι .(...).
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μη τα λέει κανείς ρε. Να σας πάρουν τηλέφωνο να τους πείτε ποιον θέλετε.

Μια χαρά δουλειά κάνει ο Λαζόπουλος, λες και εμείς τις μαλακίες δεν τις κάνουμε , τις κάνει μόνο ο Λαζόπουλος. Και ποιος να τα πει παλίκάρια? Τα καμάρια των ειδήσεων?

Δημοσ.

Αν ντε και καλά πρέπει να τα λέει κάποιος (για όσους δεν αρκούνται στις απλές ειδήσεις/γεγονότα αλλά πρέπει να αντιγράφουν αμάσητα απόψεις δημαγωγών) τουλάχιστον ας τα λέει με αντίλογο.

Δημοσ.
Στον τρόπο αναπαραγωγής της είδησης αναφέρονται.Κι έχουν δίκιο.

Μπορεί και να έχουν δίκιο, απλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που ανοίχτηκε.

Δημοσ.

Αν τα ξέρουμε αλλάζει κάτι;Υπάρχει περίπτωσει να συγκινηθεί το δεξί του καθενός;Αφού οι περισσότεροι κοιτάνε τη πάρτη τους σε πολύ πιο απλά πράγματα(δες τσιγάρο,οδήγηση,καθημερινή συμπεριφορά),στα οικονομικά θα αλλάξουν.

Προσωπικά ΑΦΟΔΕΥΣΑ αν έχει έλλειμα η Ελλάδα.Κάποτε περνούσα καλά,τώρα περνάω χάλια και οι κοντινοί μου το ίδιο.Εγώ αυτό ξέρω.Δε χρειάζομαι κανέναν λακέ να μου τα τονίζει.Όσο αυτοί οι λακαμάδες που ψηφίζουν βγάζουν αυτούς που βγάζουν,αυτό το χάλι θα επικρατεί.

Είπαμε ΔΗΜΟΣΙΟ,ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Στα διάλα πιά κάφροι σας έχω βαρεθεί που να βγάλετε σύφιλη στα αυτιά.

Δημοσ.
Αν ντε και καλά πρέπει να τα λέει κάποιος (για όσους δεν αρκούνται στις απλές ειδήσεις/γεγονότα αλλά πρέπει να αντιγράφουν αμάσητα απόψεις δημαγωγών) τουλάχιστον ας τα λέει με αντίλογο.

Δηλαδή τώρα κοπτόμαστε για τον αντίλογο που πρέπει να έχει η κυβέρνηση στην εκπομπή του λαζόπουλου? Γιατί εγώ αυτή ακούω να κράζει και κάτι περσόνες στα κανάλια οι οποίες είναι άκρως συμπαθητικές.

@ DeathLord: Ότι ξέρει κανείς καλό είναι.

Δημοσ.

Στις αρχοντοπαπαράκλες μου η κυβέρνηση. Αλλά όταν μιλάς για τα κοινά (πολιτική, απεργίες, stagers, φορολογία, δενξέρωκαιγωτι) με τέτοιο απόλυτο τρόπο (έτσι έχουν τα πράγματα κυρία μουυυυ....) ε ρε πούστη, έχε τα @@ να έχεις μαζί κάποιον που διαφωνεί.

Ή πήγαινε πίσω στο κότερο ξερωγώ να υπερασπίζεσαι από εκεί τα χαμηλά στρώματα.

Δημοσ.

@ DeathLord: Ότι ξέρει κανείς καλό είναι.

Δε νομίζω η γνώση του Pedobear, της longcat και του λαικισμού του Λακέ να με βοηθήσουν σε κάτι.Δυστυχώς αυτό που ξέρουν οι περισσότεροι και το νομίζουν καλό, είναι προιόν παραπληροφόρησης.

Δημοσ.
Ή πήγαινε πίσω στο κότερο ξερωγώ να υπερασπίζεσαι από εκεί τα χαμηλά στρώματα.

Συνήθως αυτοί τα υπερασπίζονται...έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λένε αδερφέ.

Όσο για τους υπόλοιπους χμ, μάλλον είναι μαζόχες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν αλλά σίγουρα το να μην ξέρεις κάτι δεν σε βοηθάει καθόλου.

Τώρα για το κότερο , αυτά είναι τρέχα γύρευε. Σα να βγει ένας φοιτητής στα κανάλια και να παίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βιντεάκια με το παλικάρι να κάνει μπάφο στις εστίες. Όλοι έχουν κάνει βλακείες ή μάλλον κάτι ηθικά μεμπτο (τρέχα γύρευε δηλαδή).

Για τον αντίλογο, αυτοί που κάνουν τις παπαριές που κατηγορεί ο Λαζόπουλος, ποιον αντίλογο θα είχαν αν δεν ήταν ο τελευταίος. Και καλύτερα να τρώω το χόρτο του Λάκη παρά το χόρτο του Πρετεντέρη . Όταν σατιρίζεις , τι νόημα έχει ο αντίλογος? Τεσπα, όπως θέλω τα παιδιά που σπάνε τράπεζες έτσι θέλω και τον Λαζόπουλο.

Δημοσ.

Kαι που χρωστα τόσα λεφτά η ελλάδα τι έγινε για το σύστημα που συντηρεί και υπάρχει μέσα σε αυτό ;

Tα είχε ποτέ; Oχι. Τα δανείστηκε... Οπως δανείζονται και άλλες χώρες ...σε αυτό το σύστημα ...

Πως θα γίνουν οι πλούσιοι ...πλουσιότεροι ...

Αυτό το σύστημα ευημερεί όταν δανείζεσαι ... και καταρρέει αν δεν μπορείς να δανειστείς άλλο ....

Τι κι αν χρωστά 10 πύργους ...τι κι αν δεν χρώσταγε κανέναν ...το ιδιο θα ήταν στην ουσία... ...απλά άν δεν χρωστούσε τίποτα ...θα μπορούσαν οι εξουσιαστές να φάνε περισσότερα από τον ιδρώτα του εργάτη (τι ; δεν είναι sic η λέξη πια ...αααα τότε ...τον ιδρώτα της κοινωνική ομάδας των εργαζομένων).

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_5959.html

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=SwgCNVbjO_o[/ame]

http://giantakos.blogspot.com/2008/10/super.html

μερικά μόνο ...αν ψάξει κάποιος θα βρει και άλλα .....

σάτυρα κάνει αλλά και συνεισφέρει με μια ισχνή φωνή κόντρα στην παραπληροφόρηση .

Δημοσ.
Στις αρχοντοπαπαράκλες μου η κυβέρνηση. Αλλά όταν μιλάς για τα κοινά (πολιτική, απεργίες, stagers, φορολογία, δενξέρωκαιγωτι) με τέτοιο απόλυτο τρόπο (έτσι έχουν τα πράγματα κυρία μουυυυ....) ε ρε πούστη, έχε τα @@ να έχεις μαζί κάποιον που διαφωνεί.

Συμφωνώ απόλυτα,

και προσθέτω ... όταν έχεις από κάτω 100 κυράτσες που στολίζονται για να πάνε να δουν τον λαζόπουλο για να το πουν στις φίλες τους, 100 γυμνασιό-λυκειό-παιδα που πάνε να κάνουν κερκίδα, καμιά 10ρια "TV-personες" που πάνε για να πουν μετά στα μεσημεριανά πως περάσανε ... you get my point ... ένα κόσμο τέλος πάντων που είναι έτοιμος να χειροκρωτήσει το οτιδήποτε, ανάμεσα σε κόρνες, φωτορυθμικά, βεγγαλικά και πανάρχαια ανέκδοτα χωρίς να σταματάει ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο να σκεφτεί ... "για κάτσε αυτό που λέει δεν είναι έτσι, σα μαλακία μου φαίνεται" τότε εύκολα κάνεις κριτική αφ' υψηλού.

Προσπάθησε να φανταστείς ον λαζόπουλο να λέει ακριβώς αυτά που λέει και τώρα ΧΩΡΙΣ κόσμο από κάτω και χωρίς κλαμπατσίμπαλα για να καταλάβεις πόσο στηρίζονται όλα στη δύναμη του όχλου.

Δεν είναι τυχαίο που προς αυτή την κατεύθυνση τραβάει το όλο πανηγύρι. Είναι εμφανής η προσπάθεια της όλης παραγωγής να κρατήσουν ένα έντονο ρυθμό, γεμάτο φωνές, χειροκροτήματα, κακό, ένα τηλεοπτικό "ντου"αν θες που δίνει ισχύ στο οτιδήποτε λέγεται ανάγοντάς το από την γνώμη ενός ανθρώπου σε σχεδόν έκφραση κοινής γνώμης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...