doutsos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Η ομάδα μας [ Bamerakoc.NET ] γιορτάζει την έναρξή της και προσφέρει δωρεάν κατασκευή site σε όλους για 1 εβδομάδα απο σήμερα ( Προσοχή to hosting & to domain δεν είναι στην προσφορά αυτή) Όποιος ενδιαφέρεται ας μ στείλε απλά ένα πμ. (Joomla,Wordpress προσφέρονται πακέτα με επαγγελματικά Templates)
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Η ομάδα μας [ Bamerakoc.NET ] γιορτάζει την έναρξή της και προσφέρει δωρεάν κατασκευή site σε όλους για 1 εβδομάδα απο σήμερα ( Προσοχή to hosting & to domain δεν είναι στην προσφορά αυτή) Όποιος ενδιαφέρεται ας μ στείλε απλά ένα πμ. (Joomla,Wordpress προσφέρονται πακέτα με επαγγελματικά Templates) Και έρχεται η κλασσική ερώτηση ... για να μου φτιάξετε την δωρεάν ιστοσελίδα, πρέπει να κλείσω-πληρώσω πακέτο φιλοξενίας ή/και domain; Τι επιτρέπεται να εμπεριέχει η δωρεάν ιστοσελίδα;
doutsos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 domain hosting δική σου ευθύνη δικιά μας είναι η κατασκευή που περιέχει επαγγελματικά templates (wordpress,joomla κλπα κλπα). Όσο για το content είναι δικιά σου idea το concept σου απλά το υλοποιούμε εφαρμζντας τα τελευταία τεχνολογικά μέσα στο web-design Υ.Γ αν έχεις είδη πακέτα ακόμα καλύτερα... εμείς αναλαμβάνουμε μόνο την κατασκευή δεν ασχολούμεθα με host or domains
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδη δεν πληρώνω τιποτα; αμα σας υποδείξω χωρο και σας δωσω τον κωδικό, μου βαζετε εκει την ιστοσελίδα; Δεν πληρώνω τίποτα;
VitamineQ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ένα τουριστικό οδηγό παρακαλώ (λογότυπο ότι θέλετε εσείς, χρώμα άσπρο μπλέ πορτοκαλί με δυνατότητα booking για τα ξενοδοχεία και δυνατότητα αναζήτησης ανά τιμή και ανά περιοχή και ένα διαδραστικό χάρτη στη πρώτη σελίδα) ανεβάστε το σε rapidshare και στείλτε το link να το κατεβάσω να το τρέχω από το mac μου
antonisid Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ένα τουριστικό οδηγό παρακαλώ (λογότυπο ότι θέλετε εσείς, χρώμα άσπρο μπλέ πορτοκαλί με δυνατότητα booking για τα ξενοδοχεία και δυνατότητα αναζήτησης ανά τιμή και ανά περιοχή και ένα διαδραστικό χάρτη στη πρώτη σελίδα) ανεβάστε το σε rapidshare και στείλτε το link να το κατεβάσω να το τρέχω από το mac μου Πληροφοριακά αυτό που ζητάς ( εστω και για πλακα) στοιχήζει κανα 5ντοχίλιαρό
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πληροφοριακά αυτό που ζητάς ( εστω και για πλακα) στοιχήζει κανα 5ντοχίλιαρό ναι αλλά λένε δωρεάν
doutsos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ είναι σαν προσφορά για την δημιουργεία της ομάδας μας... για δουλειές παρακαλώς αποστείλτε μου προσωπικό μήνυμα... ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ---------- πληροφοριακά πάντα μόνο 8 θέσεις project είναι διαθέσιμες ακόμα
doutsos13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 BamerakoC.NET Team # | Portfolio Updated http://bamerakoc.net/?q=node/4 See Project Status here: http://bamerakoc.net/?q=node/3 3 ακόμα project για δωρεάν κατασκευή... προλάβεται..!!
doutsos13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τελείωσαν οι θέσεις... ! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί κάλιστα να μπεί στην σελίδα μας BamerakoC.NET και να δεί τις Χριστουγ.Προσφορές μας.!! ----- Καλές Γιορτές -----
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.