geotsm1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Για σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι οι γνωσεις μου σε αυτο το θεμα ειναι ανυπαρκτες. Εχω στο σπιτι τον υπολογιστη με win 7 ultimate.Θελω να μπω στον υπολογιστη στην δουλεια ο οποιος λεiτουργει με windows xp professional μεσο της απομακρισμενης βοηθειας των windows.Υπαρχει η δυνατοτητα να γινει και ποια ειναι η διαδικασια ? Εχω κανει καποιες δοκιμες και δεν τα καταφερνω.Δεν βρισκει τον απομακρυσμενο υπολογιστη. Γιατι δεν γινεται ? Δεν συμπληρωνω εγω καποια πραγματα σωστα ? Να σημειωσω οτι απο windows 7 professional που εχω δοκιμασει σε windows 7 home δεν τα καταφερα .Ακολουθω τις οδηγιες που εχουν τα windows ,αλλα τιποτα.Χρειαζονται καποιες ρυθμισεις τις οποιες δεν ξερω .Τις γνωριζει καποιος ? .Μηπως η απομακρυσμενη συνδεση ειναι μπουρδες.Αν υπαρχει καποιος με γνωσεις ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προτερων.
iakinthos8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 το σιγουρο ειναι οτι αν απο την δουλεια (XP) μπορείς να κανεις remote desktop στο σπίτι (7 ultimate) οσο για τα home/premium νομίζω δεν υποστηρίζουν κατι τέτοιο
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Στη δουλειά σου έχεις κάποιο router με firewall & nat, σωστά? Χρειάζεται να ανοίξεις την πόρτα 3389 και να κάνεις port forward στο pc που θες να "χτυπήσεις" με rdp. Στο http://www.portforward.com θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.