Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμενη συνδεση Windows 7 με XP

geotsm1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι οι γνωσεις μου σε αυτο το θεμα ειναι ανυπαρκτες. Εχω στο σπιτι τον υπολογιστη με win 7 ultimate.Θελω να μπω στον υπολογιστη στην δουλεια ο οποιος λεiτουργει με windows xp professional μεσο της απομακρισμενης βοηθειας των windows.Υπαρχει η δυνατοτητα να γινει και ποια ειναι η διαδικασια ? Εχω κανει καποιες δοκιμες και δεν τα καταφερνω.Δεν βρισκει τον απομακρυσμενο υπολογιστη. Γιατι δεν γινεται ? Δεν συμπληρωνω εγω καποια πραγματα σωστα ? Να σημειωσω οτι απο windows 7 professional που εχω δοκιμασει σε windows 7 home δεν τα καταφερα .Ακολουθω τις οδηγιες που εχουν τα windows ,αλλα τιποτα.Χρειαζονται καποιες ρυθμισεις τις οποιες δεν ξερω .Τις γνωριζει καποιος ? .Μηπως η απομακρυσμενη συνδεση ειναι μπουρδες.Αν υπαρχει καποιος με γνωσεις ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προτερων.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το σιγουρο ειναι οτι αν απο την δουλεια (XP) μπορείς να κανεις remote desktop στο σπίτι (7 ultimate) οσο για τα home/premium νομίζω δεν υποστηρίζουν κατι τέτοιο

Δημοσ.

Στη δουλειά σου έχεις κάποιο router με firewall & nat, σωστά? Χρειάζεται να ανοίξεις την πόρτα 3389 και να κάνεις port forward στο pc που θες να "χτυπήσεις" με rdp.

Στο http://www.portforward.com θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...