Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα μετά το format.....επείγων....

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα format στο laptop πριν κάτι μέρες και νόμιζα ότι ήταν ΟΚ...ώσπου πήγα σήμερα έκανα format και στο άλλο pc και είδα ότι δε βρίσκει την κάρτα γραφικών....τσέκαρα και στο laptop και έχω την εντύπωση ότι ούτε εκεί το βλέπει....:-( τι μπορώ να κάνω για να δω αν όντως τα βλέπει όλα αυτά που είναι μέσα και αν όχι πως θα τα εγκαταστήσω????και πως θα ξέρω ποια βλέπει και ποια όχι???vista έχω....

Δημοσ.

Δες στο system properties -> device manager. Κάπου στο control panel θα ναι λογικά. Τα κίτρινα ερωτηματικά δηλώνουν πρόβλημα (κάτι δεν αναγνωρίζει σωστά / θέλει drivers).

Δημοσ.
Δες στο system properties -> device manager. Κάπου στο control panel θα ναι λογικά. Τα κίτρινα ερωτηματικά δηλώνουν πρόβλημα (κάτι δεν αναγνωρίζει σωστά / θέλει drivers).

δεν τα έχει πουθενά:-(πως μπορώ να τα βρώ τα drivers???και ποια drivers να ψάξω???

Δημοσ.

Δεξί click στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" επιλέγεις Ιδιότητες->Υλικό->Διαχείριση Συσκευών και κοιτάς κάτω κάτω εκεί που λέει "Προσαρμογείς οθόνης" κάνεις click στο + για να σου βγάλει αναλυτικά το ποια κάρτα έχεις, εάν δεν έχει αναγνωριστεί από το plug-n-play των windows θα έχει ένα "?" δες τι γράφει, μοντέλο/κατασκευαστή.

Τα specs του υπολογιστή δεν τα έχεις, ιδίως αν είναι laptop κάπου θα γράφει στο εγχειρίδιο χρήσης ποια κάρτα περιλαμβάνει

Τα παραπάνω στα XP gr.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...