blashyrkh+ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 με ιδιαιτερα πολιτισμενο τροπο μου δεν λεει να προσβαλλεις ...
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Και κανόνας να μπει δεν θα γίνουν σωστά και δίκαια τα πράγματα.... πχ όταν πρωτοαρχίσαμε να μιλάμε στο oo όταν δεν ήταν ακόμα ανάλαφρο το κλίμα, θυμάμαι που μπήκε ο εντελώς άγνωστος προς εμε εκείνη την περίοδο Στάτους και μου έκανε χοντρό χαβαλέ με την Μάνα μου και την αδερφή μου. Αν εκείνη την μέρα είχα ανάποδες μπορεί να έκανα report και ο Λούσι να τον έστελνε και θα είχα και δίκιο. Τέτοιο αέρα δεν του είχα δώσει. Εξελίχθηκε όμως σε και γαμώ τα παιδιά και κάνουμε τρελό χαβαλέ. Με τον μαγαζάτορ το ίδιο... θυμάμαι που οι πρώτες μας κουβέντες ήταν κόντρες, όπως και κάποια στιγμή σε έναν κακό διατυπωμένο αστείο παρεξηγήθηκε ο θείος Γιάννης Platano και μετά τις εξηγήσεις μπορώ και τον λέω θείο. Αν υπήρχε αυστηρώς κανόνας σε όλα αυτά εγώ 2 φορές και ο Στάτους 1 θα είχαμε πάει για μπάνιο και θα είχαμε χάσει την ωραία αυτή ατμόσφαιρα. Τώρα αν ο άλλος σε βρίζει στην καθαρεύουσα για μένα ανήκει στην ίδια κατηγορία.. αν σε ενοχλεί το κάνεις θέμα είτε σε είπε "βλακάκο" είτε "χαζό" Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ρε Περιπτωση Α Ενας αποκαλει εμενα γραφικο και το εννοει Παραδειγμα Β Ενας με αποκαλει μαλακα στο χαβαλε "Ελα ρε μαλακα, τι ειναι αυτα που λες" Ποιο θεωρειται μη συμφωνο με τους κανονες του φορουμ Πριν το σβησετε να πω οτι ΔΕΝ ειρωνευομαι. Μιλαω σοβαρα. Προσπαθω να καταλαβω αν ενοχλει περισσοτερο η φρασεολογια ή η εκφραση ωστε να μπορω να ξερω στο μελλον τι επιτρεπεται και τι οχι Πρόσεξε, όλα έχουν ν κάνουν με την φάση που βρίσκεται ο/η άλλος/η (δεν είμαστε και γκομενίτσες για να έχουμε συγχρονισμένο κύκλο, και ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικό χαρακτήρα.. Από την άλλη φαίνεται από τον τρόπο που γράφει ο κάθε ένας από εμάς (απειλητικά ή μη). Είμαι άτομο που πιστεύει ότι οι τυπικότητες και ο πληθιντικός είναι Intel D945GTP και ούτε ότι ο σεβασμός και οι σωστή τρόποι φαίνονται από αυτά. Όλοι έχουμε το bennefit of the doubt άλλωστε έτσι δεν είναι; + ότι ο "φασαριόζος" χρήστης φαίνεται από το πρώτο ποστ. Λίγο οφφτόπικ (αχχ ρε λούσιφερ τι μου έχεις κάνει;Ρ) αλλά δε γ...!
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ban the motherfucker stat φγηηδγφ Να Κάϊζερ, είδες πόσο αγαπητός είμαι.! Delete please:)
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Λίγο οφφτόπικ (αχχ ρε λούσιφερ τι μου έχεις κάνει;Ρ) αλλά δε γ...! ...γουάτ δε..........!
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αναφέρεται προφανώς στο GET00000001 που έχω στο Official Offtopic Thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.