KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Περιπτωση Α Ενας αποκαλει εμενα γραφικο και το εννοει Παραδειγμα Β Ενας με αποκαλει μαλακα στο χαβαλε "Ελα ρε μαλακα, τι ειναι αυτα που λες" Ποιο θεωρειται μη συμφωνο με τους κανονες του φορουμ Πριν το σβησετε να πω οτι ΔΕΝ ειρωνευομαι. Μιλαω σοβαρα. Προσπαθω να καταλαβω αν ενοχλει περισσοτερο η φρασεολογια ή η εκφραση ωστε να μπορω να ξερω στο μελλον τι επιτρεπεται και τι οχι
o_magazatoras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Άμα έχεις βρεθεί face2face με κάποιον δικαιολογείσαι και μαλάκα να τον πεις και ηλίθιο και ό,τι σου καβλώσει εκείνη τη στιγμή.Εγώ (π.χ.) το Λούλου ή τον περαδώθε μπορώ να τους περάσω γενιές δεκατέσσερις,όχι όμως τον parci. Αλλά: Άμα τον έχεις απλά ακουστά ή δεν σου γεμίζει τη μούρη με την (επιφανειακή/τωρινή) internetική του παρουσία,καλά θα είναι να φυλάγεσαι,γιατί μπορεί να σε πάει γαμιώντας μέχρι τη δευτέρα (και τη τρίτη και τη τετάρτη k.o.k) παρουσία. Ηθικό δίδαγμα,για να μη κυτάμε πίσω μας όταν πάμε σπίτι:Προσέχουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είναι πόσο οικείος είσαι με τον συμφορουμίτη σου, και πόσα δικαιώματα σου δίνει/του δίνεις. Δηλαδή αν είναι ανοιχτός χαρακτήρας, και γίνεται χαβαλές μεταξύ σας κτλ, μπορείς να του πείς μια μαλακία παραπάνω. Αν πέσεις πάνω σε τζόρα, στην καλύτερη να φας report.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Περιπτωση ΑΕνας αποκαλει εμενα γραφικο και το εννοει Παραδειγμα Β Ενας με αποκαλει μαλακα στο χαβαλε "Ελα ρε μαλακα, τι ειναι αυτα που λες" Ποιο θεωρειται μη συμφωνο με τους κανονες του φορουμ Πριν το σβησετε να πω οτι ΔΕΝ ειρωνευομαι. Μιλαω σοβαρα. Προσπαθω να καταλαβω αν ενοχλει περισσοτερο η φρασεολογια ή η εκφραση ωστε να μπορω να ξερω στο μελλον τι επιτρεπεται και τι οχι Κατά τη γνώμη μου είναι απλό: Επειδή ο γραπτός λόγος είναι πολύ πιο παρεξηγήσιμος από τον προφορικό. Επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ξέρεις τον KaizerSoze από τα γεννοφάσκια του και έχεις την οικειότητα να του μιλάς όπως θες. Επειδή δεν θέλω κάποια στιγμή να γυρίσει ο KaizerSoze και να σου πει "Ποιόν είπες μαλάκα ρε, σε ξέρω κι από χθες;" γιατί θα'χει ενδεχομένως δίκιο. Επειδή εάν λέω όλους τους κολλητούς μου "μαλάκα" στο forum, δίνω το παράδειγμα και σε μη κολλητούς να γράφουν παρομοίως, ίσως και χειρότερα. Για τους λόγους αυτούς, θεωρώ ότι και τα δύο προαναφερθέντα παραδείγματα βρίσκονται εκτός κανόνων του forum. Εάν (στο Παράδειγμα Β) ο κολλητός θέλει να μου την "πει" φιλικά, μπορεί κάλλιστα να κάνει χρήση του "ρε" χωρίς παρεξήγηση.
samplist Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Απίστευτο! Πριν δω αυτό το thread σκεφτόμουνα αυτό ακριβώς, δηλαδή τη δημιουργία ενός forum όπου θα επιτρέπονται τέτοιου είδους εκφράσεις! Στη σκέψη μου κατέληξα (για να μη πολυλογώ) ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μη ελέγξιμο και άρα αδύνατο! Μια χαρά είμαστε!
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ηθικό δίδαγμα,για να μη κυτάμε πίσω μας όταν πάμε σπίτι:Προσέχουμε. Aυτό δε το κατάλαβα. Είναι φάση "Το νου σου μεγάλε-ξέρω που μένεις" + "Με θυμάσαι ρε πόστη" με μαρσαρίσματα και αλυσίδες;
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεκτη η γνωμη του "Θα ηθελα να ειμαι Κουγιας αλλα που να βρω Βατιδου" ΡΕ (για να σε δω)
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Και κανόνας να μπει δεν θα γίνουν σωστά και δίκαια τα πράγματα.... πχ όταν πρωτοαρχίσαμε να μιλάμε στο oo όταν δεν ήταν ακόμα ανάλαφρο το κλίμα, θυμάμαι που μπήκε ο εντελώς άγνωστος προς εμε εκείνη την περίοδο Στάτους και μου έκανε χοντρό χαβαλέ με την Μάνα μου και την αδερφή μου. Αν εκείνη την μέρα είχα ανάποδες μπορεί να έκανα report και ο Λούσι να τον έστελνε και θα είχα και δίκιο. Τέτοιο αέρα δεν του είχα δώσει. Εξελίχθηκε όμως σε και γαμώ τα παιδιά και κάνουμε τρελό χαβαλέ. Με τον μαγαζάτορ το ίδιο... θυμάμαι που οι πρώτες μας κουβέντες ήταν κόντρες, όπως και κάποια στιγμή σε έναν κακό διατυπωμένο αστείο παρεξηγήθηκε ο θείος Γιάννης Platano και μετά τις εξηγήσεις μπορώ και τον λέω θείο. Αν υπήρχε αυστηρώς κανόνας σε όλα αυτά εγώ 2 φορές και ο Στάτους 1 θα είχαμε πάει για μπάνιο και θα είχαμε χάσει την ωραία αυτή ατμόσφαιρα. Τώρα αν ο άλλος σε βρίζει στην καθαρεύουσα για μένα ανήκει στην ίδια κατηγορία.. αν σε ενοχλεί το κάνεις θέμα είτε σε είπε "βλακάκο" είτε "χαζό"
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για όσους δεν προσέξανε, ο αποπάνω έγραψε το "μάνα" με κεφαλαίο. Κι επειδή είναι 1.85, Γάβρος και αξύριστος, τον νου σας πως του μιλάτε.
parsifal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 3 σβησμένα posts. Χαριεντιζόμαστε, με μέτρο όμως, ναι;
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 To θεμα λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα του D.A. Jack McCoy των Φτωχων είναι οτι η ιδια ευθιξια πρέπει να δειχνεται προς αυτον που λεει -Τι βλακειες ακουγονται δεν λεγεται μετα το ποστ καποιου άλλου με αυτον που λεει -Τι ειπες τωρα ρε μαλακα?Κορυφαιο.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Επί του θέματος, αν κάποιος έχει την πρόθεση να προσβάλλει, μπορεί να το κάνει με ιδιαίτερα πολιτισμένο τρόπο. Και τούμπαλιν, αν κάποιος μιλάει σαν συνταξιοδοτημένος νταβατζής της τρούμπας με καλές προθέσεις, δεν θα παρεξηγηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.