Προς το περιεχόμενο

Σήμερα άνοιξα σαμπάνια�..

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες σήμερα είναι μια από της ποιο ευτυχισμένες μέρες της Ζωής μου. Λοιπόν και για να σας φυγή και η απορία, εκτός από εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού που κάνω (περιοχή Εύβοιας) δούλευα έως σήμερα και σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου, το γνωστό ΣΕΛΜΑΝ. Ύστερα λοιπόν από τέσσερα χρόνια μέσα σε αυτό το ΝΤΑΧΑΟΥ διότι περί ΝΤΑΧΑΟΥ πρόκητο, πείρα τα ευχάριστα νέα από την Ε.Α.Β. ότι μετά από της εξετάσεις που είχα δώσει πριν από καμιά εικοσαριά μέρες ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ. Όπως καταλαβαίνετε ήταν η ιδανική μέρα για να ανοίξω σαμπάνιαΈτσι το όνειρο τεσσάρων χρόνων έγινε αληθινό !!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ

Δημοσ.

bravo kali exeliksi.<BR>pragmatika to selman ekei einai poli agria fasi (eixa erthei ekpaideutiki ekdromi prin apo 15 xronia).stin eab pou pigaina os sinodeia stin periodo tou nautikou einai se sxesi me tin selman opos ena kirile saloni me ena mpountroumi filakis.

Δημοσ.

Μπραβο ρε συ, καλή σταδιοδρομία και να σου έρχονται όλα καλά, αντε να δούμε τι θα κάνουμε και εμεις οι νέοι cool.gif" border="0

Δημοσ.

Mpravo kai synxarhtiria..ante kai me ena jokker enso disekatomyriou sta xeria file (shmera klhrwnei.. tongue.gif" border="0pPppP)

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε sotiris αφού το είδες και έφριξες φαντάσου τι γίνεται όταν δουλεύεις εκεί μέσα<BR>Όσο για αυτό που είπε ο φίλος μας ο drm το μόνο που έχω να πω είναι ότι σίγουρα η καλύτερη επιλογή είναι να κοιτάξει ο κάθε ένας από τα νέα παιδιά να σπουδάσει όσο το δυνατό ποιο πολύ. Αυτό είναι κάτι που μας το λένε (μου το λέγανε ) οι γονείς μας αλλά αν δεν την πάθεις δεν θα το καταλάβεις. Το λέω αυτό γιατί εκεί μέσα που ήμουν έβλεπα διάφορα παιδιά που αγκομαχούσαν στην κυριολεξία και να έχουν και τον προϊστάμενο να φωνάζει για ποιο γρήγορα με σε κάτι μηχανές που η συντήρησή τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και να παρουσιάζουν συνέχεια προβλήματα και εσύ να δουλεύει όσο μπορείς, και μιλάμε για κάτι θερμοκρασίες (χωρίς καθόλου υπερβολή) που το καλοκαίρι έφταναν τους 46 και σε ορισμένα πόστα που έβγαζαν και οι ίδιες οι μηχανές θερμοκρασία από τους ατμούς και τους 50 βαθμού Κελσίου, και να βλέπω λοιπόν αυτά τα παιδιά και όταν τους έλεγα ότι πρέπει ν κάνουμε κάτι για να ξεκολλήσουμε από εδώ μέσα η απάντηση ερχόταν να με προσγείωση απότομα και που να πάω βρε φίλε, που αλλού θα βρω δουλειά με το χαρτί του Λυκείου μόνο;;; και εάν όλα αυτά σας φαίνονται γραφικά και ότι βγήκαν μέσα από κάποιο 10 λεπτών κήρυγμα των γονιών σας όποιος θέλει δεν έχει παρά να κάνει μια βόλτα από το περιβόητο και με το τόσο μεγάλο και επιβλητικό όνομα ΣΕΛΜΑΝ, και αν θέλετε σας ξεναγώ και προσωπικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...