TsoYk3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μαγκες, Κατεβασα το Sensors Για να δω την θερμοκρασια του Υπολογιστη σταθερος) και δειτε... Ειτε μπαίνω στο Ιντερνετ ειτε παιζω παιχνιδια η καρτα γραφικων και ο Επεξεργαστης δεν ξεπερναει του 50C με ΤΠΤ.. μια χαρα... Αλλα μου λεει AUX 99C !!!!!!!!! Tι ειναι αυτο.. ο Υπολογιστης μου ειναι μπουζι... προβληματίστηκα!!!!! Δεν το χρεισημοποιουσα για αρκετους μηνες, πριν λιγες μερες αποφασισα να τον αναβαθμισω με RAM και Καρτα γραφικων για να παιζω εδω κανενα παιχνιδι... Ειναι Pentium 4 Με επεξεργαστη στα 3.06 indel. Δειτε την εικονα που ανεβασα ακριβως απο κατω!
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Sensors View; Δε μου λέει κάτι. Και το SpeedFan πολλές φορές βγάζει ό,τι να 'ναι. Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου (οι υπόλοιπες και με την προϋπόθεση ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα).
TsoYk3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Sensors View; Δε μου λέει κάτι.Και το SpeedFan πολλές φορές βγάζει ό,τι να 'ναι. Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου (οι υπόλοιπες και με την προϋπόθεση ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα). Ο Υπολογιστης κανει καλη ψυξη απο παλια το θυμαμαι! Και γενικα εβαλα απο περιεργια το προγραμμα για να δω την θερμοκρασια, ιδικα μετα απο παιχνιδι. Ο Υπολογιστης ειναι κρυος! Απλα ειδα αυτο το AUX 99C και επαθα πλακα.. Δεν ξερω και τι ειναι..!!!!!!
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ούτ' εγώ μπορώ να πω με σιγουριά. (διόρθωσε το τελευταίο post σου σε ελληνικά)
TsoYk3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 HELP ME! Ανοιξα το κουτι... το καθαρισα λιγο παραπανω... Το Αφησα να δουλεψει ανοιχτο για λιγο και παλι 99C με λεει!!!! Πηρα ενα πιστολακι και εριξα λιγο κρυο αερα σε καρτα γραφικων - επεξεργαστη κ απο 38C επεσε στους 35C.. Δοκιμασα να ριχνω και λιγο στην μητρικη και γενικα οπουδειποτε αλλα συνεχισε να μου λεει 99-100C... Δοκιμασα και δευτερο προγραμμα και παλι το ιδιο βγαζει!!! Τι μπορει να ειναι;
koumos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε με ενα καλυτερο προγραμμα και πες μας θερμοκρασιες..( βλ. EVEREST, Real Temp, Core Temp)
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μην του δίνεις σημασία. Δεν υπάρχει στο σύστημά σου τέτοια θερμοκρασία.
Benton Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σαν του speedfan το κολλημα ειναι που δειχνει συνεχως 120 βαθμους στο ΑUX σε μενα...δεν εχεις καποιο προβλημα!
immunity Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 HELP ME! Ανοιξα το κουτι... το καθαρισα λιγο παραπανω... Το Αφησα να δουλεψει ανοιχτο για λιγο και παλι 99C με λεει!!!! Πηρα ενα πιστολακι και εριξα λιγο κρυο αερα σε καρτα γραφικων - επεξεργαστη κ απο 38C επεσε στους 35C.. Δοκιμασα να ριχνω και λιγο στην μητρικη και γενικα οπουδειποτε αλλα συνεχισε να μου λεει 99-100C... Δοκιμασα και δευτερο προγραμμα και παλι το ιδιο βγαζει!!! Τι μπορει να ειναι; http://www.google.com -> AUX 99C => AUX είναι ανεμηστήρας , άλλαξε το xD
Benton Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 http://www.google.com -> AUX 99C => AUX είναι ανεμηστήρας , άλλαξε το xD λες να εχει ο ανεμιστηρας σενσορα για θερμοκρασια?μη λεμε οτι θελουμε....
TsoYk3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ ολους... Θα καταλήξω οτι ειναι "εικονικο" το 99... Ακομα και μωλις ανοιξω τον υπολογιστη χωρις να εχει δουλεψει ουτε 2 λεπτα μου λεει παλι 99-100.... Δεν νομιζω να ειναι σωστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.