Προς το περιεχόμενο

νεο netbook φθηνο, γνωμες??

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βλεπω να λεει κατι διαφορετικο απο οτι εχω πει μεχρι τωρα. ναι το πληκτρολογιο δεν ειναι για να γραψεις την διπλωματικη σου στο word. το θεμα ειναι να ξερεις γιατι αγοραζεις το καθε τι...

ολα τα netbook πανω κατω τα ιδια ειναι

τωρα του περναω τα win7,

(Που πας ρε καραμητρο με 1GB) :-D

edit: ενταξει, τωρα επαθα πλακα. ΕΧΩ WIN7 με ΑΕΡΟ !!!

βεβαια εχω περασει τα windows 7 tiny unattended που βρηκα καπου στο αχανες ιντερνετ με flasaki. και drivers για το GMA950 που δεν βρηκαν

τα win7 απο το site της INTEL.

η μνημη ειναι 300ΜΒ στην αρχη. μια χαρα παιδες :)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Για δείτε τις προσφορές της Media Markt ΙΙ Θεσσαλονίκη (Σταθμός). Από χθες είχε μια παλέτα σε διάφορα χρώματα από το ACER 751 (το μαθητικό) με τιμή 222€!!!!!!

Εννοείται ότι είναι με 3ετή εγγύηση + 4GB Flash memory + Dual Boot (XP & Ubuntu).

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους. Για δείτε τις προσφορές της Media Markt ΙΙ Θεσσαλονίκη (Σταθμός). Από χθες είχε μια παλέτα σε διάφορα χρώματα από το ACER 751 (το μαθητικό) με τιμή 222€!!!!!!

Εννοείται ότι είναι με 3ετή εγγύηση + 4GB Flash memory + Dual Boot (XP & Ubuntu).

ξερει κανεις αν ισχυει αυτο κ για τα media εδω κ ειδικα φαληρο κ ρεντη ????

Δημοσ.

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/offers_opening_rio_aktaio_03122009.htm?WT.z_src=main

για τους πατρινούς :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:28 ----------

Λέω να το πάρω και εγώ, για ελαφριά χρήση μιά χαρά μου φαίνεται.

το πρόλαβες? διότι το δείχνει εξαντλημένο

Δημοσ.
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/offers_opening_rio_aktaio_03122009.htm?WT.z_src=main

για τους πατρινούς :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:28 ----------

το πρόλαβες? διότι το δείχνει εξαντλημένο

Μου το έκανε δώρο "φιλικό" μου πρόσωπο, πολύ ευχαριστημένος!!

1000836j.th.jpg

1000835.th.jpg

1000834lb.th.jpg

1000837.th.jpg

1000838n.th.jpg

Δημοσ.

μου άρεσε ποθ η θηκούλα είναι διπλής όψης...!! καλή φάση... επίσης θα ήθελα να έχει και bluetooth...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...