utmost Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 παιδια, ο WD 500gb,που εχω, προσφατα επαθε κατι και μου εμφανιζε ''το αρχειο εχει καταστραφει και δεν μπορει να αναγνωσει'', διαβασα αντιστοιχα θεματα στο forum ομως δεν με βοηθησε κατι στην ανακτηση των δεδομενων μου...το πηγα σε μια εταιρια για αυτην τη δουλεια και μου ειπε πως φταιει η θήκη του (εξωτερικος)...πηρα αλλη θήκη και οντως δούλεψε κανονικά, ωστόσο ελειπαν περίπου 200gb αρχεία και μου ειπε η εταιρία οτι ''επειδη ειχα προσπαθήσει να κανω check disk ενώ ειχε το πρόβλημα, εμειναν καποια αρχεια χωρίς σύστημα, οπότε δεν εμφανίζονται''. Υπαρχει καποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία στα κανονικα directories, δηλαδη με τη μορφη των φακέλων που ειχα πριν χαλάσει; (ηταν ολα τακτοποιημένα) αν όχι, υπάρχει τουλαχιστον τρόπος να δω τα ονόματα των φακέλων των αρχικών ωστε να ξαναβρω τα αρχεια μου; δηλαδη με ενδιαφερει τουλαχιστον να ξερω τι εχω χασει βλεποντας τα ονόματα των φακέλων μου... θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαριστώ προκαταβολικά...
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 μου ειπε η εταιρία οτι ''επειδη ειχα προσπαθήσει να κανω check disk ενώ ειχε το πρόβλημα, εμειναν καποια αρχεια χωρίς σύστημα, οπότε δεν εμφανίζονται''. ...huh ;! (εκτός κι αν αυτό που σου είπαν ήταν "σύστημα αρχείων"..........αλλά και πάλι, τί σκ...recovery ήταν αυτό; ) ...Τεσπα, τρέξε απλά το Active File Recovery (shareware) όχι το partition....το FILE και δες τί βρίσκει...
utmost Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Με το Active File Recovery βρηκα καποια αρχεια αλλα οχι ολα. Πρεπει η ζημια να ειναι σοβαρη τελικα...Πάντως βρηκα τροπο να βρώ λιστα με τα αρχεία μου σε αυτό το link (για οποιον ενδιαφερεται): http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic6471.html ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.