tempo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Έχω αγοράσει ένα .gr domain.Αλλά δεν θέλω για κάποιους λόγους ν' αγοράσω και χώρο επί πληρωμής.Απ' όσο ξέρω σε free web hosts δεν μπορείς να κάνεις direct, τουλάχιστον τα ελληνικά domains.Έτσι δεν είναι;Και εφόσον ισχύει αυτό...Πώς μπορώ με κάποιο τρόπο να πετύχω να χρησιμοποιώ το .gr domain με κάποιον δωρεάν χώρο ή με κάποια άλλη λύση χωρίς να πληρώσω τέλος πάντων;Καμμια πρόταση; Έχω τις σελίδες μου στον lyco. *το post αυτό υπήρχε και παλιότερα αλλά τα links που υπήρχαν στις απαντήσεις δεν ανοίγουν. ʼρα αν θέλετε όσοι γνωρίζετε κάντε ένα κόπο να ξαναπαντήσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ χρησιμοποιώ το www.domainredirect.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 απο ότι είδα στο www.domainredirect.com το free redirection κάνει αυτό που ζητάω. Μήπως βάζει όμως διαφημίσεις pop κλπ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Αν και από αυτά που λέει στο site (δεν το διευκρινίζει πάντως) θα έπρεπε να βγάζει κάποια διαφήμιση, εμένα δεν μου έχει βγάλει ποτέ. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Αφού κάνεις εγγραφή, θα πάς στο gr hostmaster και θα δηλώσεις τους nameservers που σου έχουν δώσει από το redirect. Να έχεις υπόψη σου ότι η ενεργοποίηση μπορεί να χρειαστεί 1-2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δοκιμασε και το www.mydomain.com ειναι παρα πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 καλο και το mydomain.com - η ερώτηση η ίδια: βάζει διαφημίσεις κλπ. επίσης, αν καποιος τα έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο θα ήθελα την άποψη του ευχαριστώ πολύ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profiler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Φιλε μου και εγω αυτο το ερωτημα αντιμετωπιζω εδω και καιρο. Εγω θα σου προτεινα το εξης. Να κανεις publish το website σου μεσω ενος υπολογιστη* ενος πανεπιστημιου, για να ειναι συνεχεια μεσα στο ιντερνετ. profiler --------------------- knowledge is shared *με αυτον τον τροπο ξεκινησε το yahoo απο 2 φοιτητες(κοιτα σελιδα 2 , Strategic Management Theory-5 edition-Hill&Jones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 to mydomain.com den exi diafimisis ego to xrisimopio sto site mou apo tote pou to energopiisa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Πολύ καλό είναι το http://www.zonedit.com Χωρίς διαφημίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvard Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Καλημέρα, Δωρεάν λύση για .gr domains μπορείς να βρείς και στο www.freeservers.com. Πάντως με ένα μικρό τίμημα μπορείς να πετύχεις συνεχή διαθεσιμότητα του domain σου, εύχρηστο control panel και χωρίς διαφημιστικά banners. Αν σκεφτείς να κάνεις κάποια σελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα ίσως συμφέρει να κοιτάξεις για κάτι επι πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.