Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τη μεση

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε μου το να γινεις καλα μονος σου ειναι πολυ δυσκολο,κατι μπορει να παει στραβα και να τον πιεις.Αλλα καποιες φορες οι γιατροι τα παρουσιαζουν τα πραγματα πιο σοβαρα απο οτι ειναι με σκοπο το κερδος.

Αν εχεις να συνεισφερεις στο τοπικ καντο,αλλιως κοψτες τις εξυπναδες.Πιο εξυπνος αποκλειεται να γινεις.

Δεν εγινα κατανοητος...Δεν αποριπτω ολους τους γιατρους και ολους τους φυσιοθεραπευτες.Επιστημονες ειναι που στην δυσκολη στιγμη θα σε βοηθησουν.Αλιμονο.Απλα καποιοι(αρκετοι) απο αυτους δεν κανουν σωστα την δουλεια τους....

Και ας πω την ιστοριουλα μου : Πριν περιπου ενα εξαμηνο ειχα σοβαρο προβλημα με την μεση μου.Δλδ?Δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ,ξυπνουσα καθε 2-3 ωρες απο τους πονους και δεν μπορουσα να σταθω ορθιος για πανω απο ενα τεταρτο.Αυτα οπως καταλαβαινεις σου γ@@@@ν την ψυχολογια.Αποφασιζω λοιπον να παω στο σουπερ ντουπερ τοπικο γιατρο...Για 20 μερες επαιρνα κατι χαπια για τους πονους και αμεσως μετα με εστειλε για 1-1,5 μηνα φυσικοθεραπειες....Αποτελεσμα????ΚΑΝΕΝΑ!Ιδιοι πονοι,ιδια ανυποφορη κατασταση.....

Αποφασιζω λοιπον να παω και σε εναν αλλο γιατρο.Οι συμβουλες του???

α)Παντα ζεστη μεση

β)2-3 φορες ελαφρυ τρεξιμο την εβδομαδα

γ)3*20 κοιλιακους καθε 20 μερες....

Αποτελεσμα???Οι πονοι εχουν υποχωρησει και νιωθω τελεια και δεν εχω κανενα προβλημα.

Λιγο καιρο μετα εμαθα πως η γυναικα που με εστειλε ο πρωτος γιατρος για φυσικοθεραπιες ειναι η γκομενα του και πως σε ολους ετσι κανει για να τα τσεπωνουν...

Τι αλλο χρειαζεται να πω?

επειδή από ότι κατάλαβα δεν είσαι φυσικοθεραπευτής, ενώ εγώ είμαι, θα μου επιτρέψεις να θεωρώ ότι ξέρω τα πράγματα καλύτερα από σένα και εκ των έσω. Το λοιπόν:

το ότι οι γιατροί παίρνουν από παντού είναι κοινό μυστικό, και είναι η μεγαλύτερη πληγή του δυτικού συστήματος υγείας (δυτικό το λέω εγώ, δεν είναι δόκιμος ο όρος). Έχουν συζητηθεί σε άλλο τόπικ, φαγωνόμασταν με καναδυό γιατρούς, μην το ξανακάνουμε καλύτερα.

Δεν ξέρω ποιός είναι ο πρώτος γιατρός που πήγες, ούτε ο φθ που σε έστειλε. Πιθανώς να ήθελε απλά να στα πάρει. Πιθανώς να ήταν κακός ο φυσικοθεραπευτής, και αν πήγαινες σε άλλον να γινόσουν καλά. Δεν ξέρω.

Το να λες "τι να πούμε τώρα για τους φυσικοθεραπευτές, τα παίρνουν και σε βάζουν να κάνεις φυσικοθεραπεία ακόμα και για θλάση" είναι λάθος. Πρώτον γιατί δεν τα παίρνουν, αλλά ενίοτε δινουν κιόλας (εξίσου κακό με το να τα παίρνουν), και δεύτερον γιατί η θλάση θέλει φθ, αλλά τεσπά, άσχετο.

Το να λες "οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν έχεις ο γιατρός θα σου πει να κάνεις κοιλιακούς" είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος. Στο υπογράφω ότι δεν ισχύει.

Το να λες "μάλλον έχεις μια πολύ μικρή δισκοκήλη, γιατί κι εγώ όταν πονούσε η μέση μου μια πολύ μικρή δισκοκήλη είχα. Κάνε αυτά που έκανα κι εγώ και θα γίνεις καλά, άσε τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς και τους λοιπούς κλέφτες" είναι βλακώδες με το συμπάθιο, εως εγκληματικό.

Δυστυχώς αν θες να βρεις θεραπεία με ασφαλή τρόπο σε τέτοια προβλήματα, θα πρέπει να πας σε γιατρό ή φθ. Και το λέω και με τρώει, γιατί δεν τους πάω μία, ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Τους περισσότερους. Γιατί θα βρεις και καλό γιατρό, και καλό φθ, που θα είναι διαβασμένοι και δεν θα τα παίρνουν και θα σε φροντίσουν και θα σε κάνουν καλά.

Δημοσ.

3. Όταν όμως ο Φ/Θ σε "σηκώσει" από το κρεβάτι που πόνου, σε "φτιάξει" την μέση, το πόδι, το γόνατο, τον αστράγαλο και επιτέλους μπορείς να κινηθείς, περπατήσεις, τρέξεις...θεωρείς πως τ' άρπαξε;

Καλύτερα να μην γενικεύουμε...

Επιβεβαιώνω!!! Ο πατέρας μου ετοιμαζόταν για 2ο χειρουργείο και δοκίμασε τελευταία λύση ΦΣ... Τις πρώτες μέρες τον κορόιδευα γιατί τον έβαζε να ακουμπά τα χέρια στον τοίχο και να κουνά πέρα δώθε τον κώλο του.

Ε σε μια εβδομάδα χοροπήδαγε σα παιδάκι!!!

ΥΓ τον είχαμε πάει στο νοσοκομείο σε φάση που είχε διπλωθεί σαν Κινέζικο γράμμα

Δημοσ.
linkinp οταν λες ζεστη μεση, πως το εννοεις, και πως το πετυχαινεις?

Παντα,φοραω κολλητο φανελακι μεσα απο το οτιδηποτε.Υπνοσ,βολτα,αθλητισμος παντα κολλητο φανελακι απο μεσα..

επειδή από ότι κατάλαβα δεν είσαι φυσικοθεραπευτής, ενώ εγώ είμαι, θα μου επιτρέψεις να θεωρώ ότι ξέρω τα πράγματα καλύτερα από σένα και εκ των έσω. Το λοιπόν:

το ότι οι γιατροί παίρνουν από παντού είναι κοινό μυστικό, και είναι η μεγαλύτερη πληγή του δυτικού συστήματος υγείας (δυτικό το λέω εγώ, δεν είναι δόκιμος ο όρος). Έχουν συζητηθεί σε άλλο τόπικ, φαγωνόμασταν με καναδυό γιατρούς, μην το ξανακάνουμε καλύτερα.

Δεν ξέρω ποιός είναι ο πρώτος γιατρός που πήγες, ούτε ο φθ που σε έστειλε. Πιθανώς να ήθελε απλά να στα πάρει. Πιθανώς να ήταν κακός ο φυσικοθεραπευτής, και αν πήγαινες σε άλλον να γινόσουν καλά. Δεν ξέρω.

Το να λες "τι να πούμε τώρα για τους φυσικοθεραπευτές, τα παίρνουν και σε βάζουν να κάνεις φυσικοθεραπεία ακόμα και για θλάση" είναι λάθος. Πρώτον γιατί δεν τα παίρνουν, αλλά ενίοτε δινουν κιόλας (εξίσου κακό με το να τα παίρνουν), και δεύτερον γιατί η θλάση θέλει φθ, αλλά τεσπά, άσχετο.

Το να λες "οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν έχεις ο γιατρός θα σου πει να κάνεις κοιλιακούς" είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος. Στο υπογράφω ότι δεν ισχύει.

Το να λες "μάλλον έχεις μια πολύ μικρή δισκοκήλη, γιατί κι εγώ όταν πονούσε η μέση μου μια πολύ μικρή δισκοκήλη είχα. Κάνε αυτά που έκανα κι εγώ και θα γίνεις καλά, άσε τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς και τους λοιπούς κλέφτες" είναι βλακώδες με το συμπάθιο, εως εγκληματικό.

Δυστυχώς αν θες να βρεις θεραπεία με ασφαλή τρόπο σε τέτοια προβλήματα, θα πρέπει να πας σε γιατρό ή φθ. Και το λέω και με τρώει, γιατί δεν τους πάω μία, ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Τους περισσότερους. Γιατί θα βρεις και καλό γιατρό, και καλό φθ, που θα είναι διαβασμένοι και δεν θα τα παίρνουν και θα σε φροντίσουν και θα σε κάνουν καλά.

Θα ηταν πολυ καλυτερο να εκανες ενα τετοιο ποστ εξ αρχης.Οπως καταλαβες δεν απαξιωνω ολους τους φ/θ απλα οπως κι εσυ ξερεις ΠΟΛΛΟΙ συναδελφοι σου δεν κανουν σωστα την δουλεια τους!

Επιβεβαιώνω!!! Ο πατέρας μου ετοιμαζόταν για 2ο χειρουργείο και δοκίμασε τελευταία λύση ΦΣ... Τις πρώτες μέρες τον κορόιδευα γιατί τον έβαζε να ακουμπά τα χέρια στον τοίχο και να κουνά πέρα δώθε τον κώλο του.

Ε σε μια εβδομάδα χοροπήδαγε σα παιδάκι!!!

ΥΓ τον είχαμε πάει στο νοσοκομείο σε φάση που είχε διπλωθεί σαν Κινέζικο γράμμα

Και εμενα ο παππους μου υστερα απο ισχαιμικο επεισοδιο δεν μπορουσε να κουνησει το αριστερο χερι και ποδι και οι φυσιοθεραπειες πραγματικα τον βοηθησαν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...