teoaliv95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας. Θελω να φτιαξω μια σύνδεση lan, μεσω router, αλλα δεν εχω ιδεα πως... Εψαξα λιγο στο google και στο youtube, αλλα τιποτα (δεν ηξερα και τι ακριβως να γραψω και αγγλικα δεν ξερω καλα. Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμον! ΥΓ. Δεν ξερω αν ειναι στη σωστη κατηγορια. Αν δεν ειναι, παρακαλω καποιον modator να το μετακινησει...
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς θες να κάνεις; Να συνδεθείς ενσύρματα με το router ή να συνδέσεις πάνω σ αυτό 2 pc;
Vancas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, όταν λες σύνδεση LAN τι ακριβώς εννοείς οτι θες να κάνεις? Να έχουν απλά πρόσβαση πολλά pc στο net? Να μπορούν να μοιράζονται κάποιους πόρους? (π.χ. σκληρούς δίσκους, optical drives κλπ) Αν πας εδώ υπάρχει οδηγός για δημιουργία LAN http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085
teoaliv95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγω βασικα θελω να παιξω Call Of Duty 6 με τον αδερφο μου που μενει απο πανω. Εγω ειμαι ethernet και εκεινος με καρτα. Ελπιζω να ξερεις τι εννοω
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ασύρματη κάρτα εννοείς; Στο ίδιο router συνδέεστε ή έχετε ξεχωριστές συνδέσεις internet; Βασικά το CoD υποστηρίζει LAN; Δεν το χω ψάξει.
teoaliv95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ασύρματη κάρτα εννοείς; Στο ίδιο router συνδέεστε ή έχετε ξεχωριστές συνδέσεις internet;Βασικά το CoD υποστηρίζει LAN; Δεν το χω ψάξει. ειμαστε στο ιδιο router, αυτος εχει ασυρματη καρτα δικτυου. και ναι, νομιζω οτι υποστιριζει lan αλλα ακομα και να μην υποστιριζει, υπαρχουν πολλα παιχνιδια
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Θεωρητικά δε νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω απ το να συνδέσεις το pc σου με το router. Απ τη στιγμή που ο αδερφός σου συνδέεται ήδη θα πρεπε να είστε σε LAN. Δες και τον οδηγό που παρέθεσε κι ο Vancas αν θες. Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα;
Vancas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εφόσον φίλε μου και οι δύο σας παίρνετε σύνδεση από το ίδιο router ανήκετε στο ίδιο LAN. Μη μου πει κανείς ότι υπάρχουν και τα VLAN...... Anyway Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν υποστηρίζει το cod6 παιχνίδι σε LAN mode όπως το cod4. Νομίζω το multiplayer του cod6 παίζει μέσω steam και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει εκεί. Πάντως είστε στο ίδιο LAN αλλά για να παίξετε ενδεχομένως να θέλει να ρυθμίσεις firewalls, port forwards κλπ
teoaliv95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως σε οποιο παιχνιδι πηγαινω και φτιαχνω lan server (πχ. counter strike) δεν τον βρησκει το pc του...
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 port forward δεν πρεπει να θελει.β.καλο θα ηταν τα pc να ειναι στο ιδιο workgroup και οχι σε διαφορετικο.ισως για αυτο να μην βλεπει το ενα το αλλο.και προσοχη με τα firewall.ας κανει share ενα δισκο και να δει αν μπορει να δει τα αρχεια το ενα pc του αλλου.και αν δεν μπορεσει ετσι αν μπορεσει ας δοκιμασει κατι αλλο.να βαλει το pc Που ειναι ασυρματα για ΔΟΚΙΜΗ με καλωδιο και να δει παλι αν βλεπει δισκους η αν παιζει το παιχνιδι.και να κλεισει το firewall tou router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.