Προς το περιεχόμενο

"City Of Life And Death" [2009]

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

City Of Life And Death [2009]

qxql2b.jpg

Δεν την έχω δεί ακόμα γιατι δεν μπορώ να βρώ υπότιτλους ελληνικούς για την έκδοση BluRay 720p... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;

Επίσης πείτε γνώμες όσοι την έχετε δεί!!!

Review απο

http://www.themoviescult.gr/modules.php?name=Profiles&id=340

Ένα κορυφαίο αντιπολεμικό ντοκουμέντο με εικόνες και γεγονότα που προκαλούν σοκ γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φόντο χωρίς περιττές προσθήκες και φανφαρισμούς. Δεν βλέπουμε κανέναν πρωταγωνιστή γιατί η ιστορία έτσι όπως εξελίσσεται δεν επιτρέπει σε κανέναν να πάρει κύριο ρόλο. Βλέπουμε απλά χαρακτήρες που υπάρχουν και τρεμοσβήνουν αφήνοντας πίσω τους την πιο φωτεινή τους λάμψη. Δεν θα δούμε θύματα και θύτες καθώς δεν υπάρχει ηθικός διαχωρισμός της «καλής» πλευράς με την «κακή». Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία ενάντια σε κάποιους ούτε οίκτος απέναντι σε άλλους. Δίνεται απλά και ξάστερα η απλή συνθήκη των πραγμάτων που υπερισχύει μπροστά σε κάθε είδους πόλεμο. Εχθροί ενάντια εχθρών. Και οι δύο πλευρές έχουν τις σκληρές και απάνθρωπες στιγμές τους, και οι δύο πλευρές έχουν τις ανθρώπινες και σπαραχτικές στιγμές τους. Δε νομίζω ότι μέχρι σήμερα να με έχει αγγίξει τόσο πολύ τέτοιου είδους ταινία και οφείλω να εκδηλώσω τα συγχαρητήριά μου στους δημιουργούς της χωρίς να μπω σε άλλες λεπτομέρειες. Απλά φροντίστε να την δείτε με καθαρό και ανοιχτό μυαλό. (full mini-review)

Rating: 9,0

~ Maiya

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την προτίνω ανεπιφύλακτα αυτήν την ταινία. Πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε. Τρομερή ταινία και πολύ συγκινητική. Παραδέχομαι οτι κάποιες στιγμές δάκρυσα. Δεν γίνεται να μην δακρύσεις αν έχεις λίγη ανθρωπιά μέσα σου. 9/10

Την έχει και ο θείος σε Blu-Ray rip και υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...