Προς το περιεχόμενο

Χαθηκε το DVD-ROM

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,πηγα χτες να τρεξω ενα dvd και δεν το ετρεχε καθολου μπαινω στο υπολογιστης μου και βλεπω πως δεν υπαρχει καν το dvd rom μου εκει,και στο συστημα γραφει "Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)" πως μπορω να το λυσω ρε παιδια?

Δημοσ.

πρωτα κοιτα φιλα στην διαχειρηση συσκευων να δεις οτι ειναι εγκαταστημενες ολες οι συσκευες.(εκει θα πας με δεξι κλικ πανω στο υπολογιστη μου -διαχειριση συσκευων)και αν δεν υπαρχει κατι με κιτρινο ταμπελακι τοτε κοιτα το καλοδιο που ενωνει το dvd με την μητρικη σου.αν ειναι συνδεμενο σωστα τοτε αλαξετω. αλλα επαναλαμβανω πρωτα τσεκαρε αν ειναι εγκαταστημενοι οι drivers της μιτρικης απο την διαχειρηση συσκευων. ειναι οι drivers διαυλου

Δημοσ.

Στην διαχειριση συσκευων μου γραφει το παραπανω μηνυμα,και εχει και ενα κιτρινο ταμπελακι.Τα καλωδια τα κοιταξα και ειναι οκ.Προσφατα αλλαξα λειτουργικο εβαλα τα windows7 64bit,λες να παιζει ρολο αυτο?

Δημοσ.

μπορεί να ακουστεί κάπως κουλό , αλλά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλιότερα με μια έκδοση (9) του nero !Είχε χαθεί και το αντιγραφικό και το dvd rom .

Όταν την απεγκατέστησα κι έβαλα την 8 lite το πρόβλημα λύθηκε ...

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Αντώνης παίζει κατά τη γνώμη μου. Μήπως εγκατέστησες το Nero ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που δημιουργεί Virtual Drives?

Δημοσ.

Παιδια ειχα το virtual clone drive που κανει εικονικους δισκους ομως απο nero δεν εχω τιποτα και το προβλημα δεν λυνετε κριμα να το παω στο πλαισιο και να πληρωσω για αυτο το πραγμα που σιγουρα μπορω να το φτιαξω και μονος μου.

Δημοσ.
Στην διαχειριση συσκευων μου γραφει το παραπανω μηνυμα,και εχει και ενα κιτρινο ταμπελακι.Τα καλωδια τα κοιταξα και ειναι οκ.Προσφατα αλλαξα λειτουργικο εβαλα τα windows7 64bit,λες να παιζει ρολο αυτο?

ακουμε λιγο φιλε.πανε στην συσκευη που εχει το κιτρινο ταμπελακι και πατα ιδιοτητες. εκει πατα ενημερωση προγραματος μεσω ιντερνετ.αν δεν στο διορθωσει τοτε πεσ μου τον τυπο της μιτρικη σου να σου πω ποιους drivers να κατεβασεις

Δημοσ.

παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!ολα λειτουργουσαν κανονικα στα windows 7 ultimate!ειχα κανει κανονικοτατα ολες μα ολες τις εγκαταστασεις drivers!και οταν πηγα να γραψω ενα cd μουσικης εξαφανιστηκε το dvd μου!και οταν λεω οτι εξαφανιστηκε εννοω οτι στην διαχειριση συσκευων μου λεει πως λειτουργει κανονικα εχω κανει τα απαραιτητα updates Και μου βγαζει μηνυμα οτι εχω εγκατεστημενο την νεοτερη εκδοση για το dvd μου!Επισης απεγκατεστησα ολα μα ολα τα προγραμματα εγγραφης!παρο ολα αυτα οτι δισκακι και να βαλω μεσα δεν μου το αναγνωριζει!Τελος να σας πω οτι μπηκα στο bios εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις στο device manager Κια παρο ολα αυτα οταν βαζω μεσα το cd των windows για format δεν το αναγνωριζει!!!μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?η εστω να μου προτεινετε μια λυση?

Δημοσ.

παιδια πρεπει πρωτα να βεβεωθειτε οτι το προβλημα ειναι software η hardware.βαλτε ενα boot cd στο αντιγραφικο σας και μπουταρετε απο εκει το cd να δειτε αν το αναγνωριζει.αμμα δεν το αναγνωριζει βαλτε ενα αλλο αντιγραφικο για να σιγουρευτειτε οτι δεν φταιει το αντιγραφικο,αληθεια το πορτακι ανοιγει η οχι;ειχα το ιδιο προβλημα με ενα pc και εφτεγε τελικα το καλωδιο του.ενω φαινοταν μια χαρα μολισ το αλλαξα το ειδε αμεσως υποψιν δεν ηταν sata alla ide

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...