Προς το περιεχόμενο

ο επεξεργαστης μου πρεπει να τα φτησε....

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατι παει χ!!!!!!:P

δεν το πιασα...?

ΟΚ αφού στο κάνει με ΧΡ βάλε σωστα τη σωστή πάστα 1ο βήμα

2ο βήμα κάνε φορματ και βάλε μόνο drivers (τα τελευταία) και πες μας ποσο τις εκατό βαράει και τι θερμοκρασίες?

3ο βήμα αναλόγος cpu usage και θερμοκρασίας ή πάρε απόφαση ότι "χάλσσε" ή πάρε ψύχτρα....

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν το πιασα...?

ΟΚ αφού στο κάνει με ΧΡ βάλε σωστα τη σωστή πάστα 1ο βήμα

2ο βήμα κάνε φορματ και βάλε μόνο drivers (τα τελευταία) και πες μας ποσο τις εκατό βαράει και τι θερμοκρασίες?

3ο βήμα αναλόγος cpu usage και θερμοκρασίας ή πάρε απόφαση ότι "χάλσσε" ή πάρε ψύχτρα....

Λολ εννουσα καταλαβα ρε πες μου δηλ πιστευεις πως ειναι η ψυκτρα του επεξ?

Δημοσ.

Παιδια και εγω εχω P4 στα 3GHz και Vista με 1.7GB ram και ποτε ο υπολογιστης μου δεν ανεβαινει στο 100%! Δε ξερω για το δικο σας...

Θα σου προτεινα να κοιταξεις το εγχειριδιο του motherboard και να δεις μην τυχον εχεις συνδεσει jumperακια που αυξανουν την ταχυτητα του υπολογιστη (overclocking). Επισης πολλα BIOS εχουν μια επιλογη που λεει η ταχητητα του επεξεργαστη να ρυθμιζεται απο το λογισμικο-λειτουργικο. Κοιταξε μηπως ειναι απενεργοποιημενη (στις ρυθμισεις τις CPU στο BIOS). Πιστευω οτι κατι τετοιο φταιει.

Αλλιως για να εισαι σιγουρος οτι δε φταιει καποιο προγραμμα πρεπει να κανεις μια φρεσκια εγκατασταση λειτουργικου χωρις να εγκαταστησεις κανενα προγραμμα και να δεις αν συνεχιζει ο υπολογιστης να σου πηγαινει στο 100%.

Δημοσ.
Παιδια και εγω εχω P4 στα 3GHz και Vista με 1.7GB ram και ποτε ο υπολογιστης μου δεν ανεβαινει στο 100%! Δε ξερω για το δικο σας...

Θα σου προτεινα να κοιταξεις το εγχειριδιο του motherboard και να δεις μην τυχον εχεις συνδεσει jumperακια που αυξανουν την ταχυτητα του υπολογιστη (overclocking). Επισης πολλα BIOS εχουν μια επιλογη που λεει η ταχητητα του επεξεργαστη να ρυθμιζεται απο το λογισμικο-λειτουργικο. Κοιταξε μηπως ειναι απενεργοποιημενη (στις ρυθμισεις τις CPU στο BIOS). Πιστευω οτι κατι τετοιο φταιει.

Αλλιως για να εισαι σιγουρος οτι δε φταιει καποιο προγραμμα πρεπει να κανεις μια φρεσκια εγκατασταση λειτουργικου χωρις να εγκαταστησεις κανενα προγραμμα και να δεις αν συνεχιζει ο υπολογιστης να σου πηγαινει στο 100%.

να σε καλα ρε φιλε ειδατε παιδια αυτος εχει Vista και του τραβαει μια χαρα....θα κοιταξω φιλε...

Δημοσ.

Τι να δούμε ρε dimi5; Αυτό δε λέμε απ' την αρχή; Ότι δηλαδή πρόκειται για software issue;

Είπες κανείς ν' ακούσεις τους άλλους που έχουν απαξιώσει τελείως οποιοδήποτε hardware >5 ετών;

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω γιαυτό του ειπα φορματ και μόνο ντρίβερς....τώρα από ΒΙΟΣ και τέτοια μήπως να κάνω κανα load safe defaults? Τι άλλο μπορεί να κάνει?

Δημοσ.
Και εγώ αυτό πιστεύω γιαυτό του ειπα φορματ και μόνο ντρίβερς....τώρα από ΒΙΟΣ και τέτοια μήπως να κάνω κανα load safe defaults? Τι άλλο μπορεί να κάνει?

Nαι ρε παιδια μα εχω κανει πολλες φορες φορματ αλλα δεν γινετε τιποτα παλι δλδ να κανω backup?:confused:

Δημοσ.
νομιζα οτι ειχα πει...τελοςπαντον παλια που δεν ειχα ανεμιστηρια δλδ μονο ενα ηταν στουσ 55% αλλα τωρα εβαλα αλλο ενα στο πλαι και ειναι στους 50%(με την βοηθεια παντα του everest)

Το τις εκατό που γράφεις τι σημαίνει; Αν εννοείς βαθμούς τότε 50βαθμοί είναι μια χαρά..Αν όταν έχεις 50 βαθμούς ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η ζέστη.

Δημοσ.
Το τις εκατό που γράφεις τι σημαίνει; Αν εννοείς βαθμούς τότε 50βαθμοί είναι μια χαρά..Αν όταν έχεις 50 βαθμούς ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η ζέστη.

thanks για την διορθωση λολ....ναι ειναι τωρα στους 50 βαθμους κελσιου...δλδ δεν χρειαζετε να αγορασω αλλη ψυχτρα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:40 ----------

το load safe defaults το εχω κανει αλλα δεν αλλαξε τιποτα

Δημοσ.
thanks για την διορθωση λολ....ναι ειναι τωρα στους 50 βαθμους κελσιου...δλδ δεν χρειαζετε να αγορασω αλλη ψυχτρα?

εφόσον ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% ενώ βρίσκεται στους 50 βαθμούς δε χρειάζεσαι ψύκτρα..50 βαθμοί είναι μια χαρά..κάτι άλλο συμβαίνει..

Είναι στο 100% όλη την ώρα η πέφτει χαμηλότερα;

Αν πέφτει πότε συμβαίνει αυτό και μέχρι πόσο πέφτει;

Δηλαδή αν ανοίξεις τα windows και δεν κάνεις τίποτα είναι 100%;

Δημοσ.
εφόσον ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% ενώ βρίσκεται στους 50 βαθμούς δε χρειάζεσαι ψύκτρα..50 βαθμοί είναι μια χαρά..κάτι άλλο συμβαίνει..

μια μια ερωτηση ακου το πσ οταν το ανοιξω κανονικα εχω(kaspersky kai msn να ανοιγει μονο και γοιντους)... οχι μετα μολις ασ πουμε ηρεμησει αυτο το κακο παει στα 50 με 60 % χωρις να κανω κατι παντα σταθερα..λολ..πες τωρα μπω σε μια ιστοσελιδα κτυπαει τα 80% αλλα ρε το call of duty 2 το εβαλα για να παιζω και δεν με αφηνει αν ειχε πανω απο 100% θα πηγαινε ...ποτε δεν το ειδα να ειναι στα 0% αληθεια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ----------

κατι παραξενο ολα τα αλλα ειναι πιο χαμηλες οι θερμοκρασιες εκτος το επεξεργαστη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...