dimi5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Όλες γτπ και πανάκριβες... Ναι ρε φιλε και ηθελα να αγορασω και το uncharted 2 πτουυ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ---------- από εμένα ο πρώτος....τον έχω δοκιμάσει... βλέπω λέει σοκετ 775 αλλά δεν λέει για άλλους επεξεργαστές...τσέκαρε και στο οφισιαλ σαιτ της ζαλμαν άμα κάνει και για άλλους γιατί είναι κρίμα μετά να το πετάξεις ή να πάει τσάμπα σε μια πώληση... φιλε δεν μου αρεσε και πολυ αυτη ...εγω θα ελεγα αυτη http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650556 δεν ειναι καλη ψυκτρα ? τεριαζει και με socket 775,και 448....
IMAndreas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω.... πάντως αν έχεις ευκαιρία να δοκιμάσεις σε άλλη μητρική αυτό τον επεξεργαστή θα ήταν καλύτερα.... (και έκανες φορματ? έβαλες ΧΡ?)
dimi5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω....πάντως αν έχεις ευκαιρία να δοκιμάσεις σε άλλη μητρική αυτό τον επεξεργαστή θα ήταν καλύτερα.... (και έκανες φορματ? έβαλες ΧΡ?) ναι ρε σταθερα..λολ..τα εβαλα χπ σπ 2,3 αλλα παλι το ιδιο προβλημα....και εκανα οπως καταλαμβενεις πολλα φορματ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:19 ---------- ρε παιδια εχω βρει και βιντεο πολυ δυνατο [ame] [/ame]
IMAndreas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα καλό φαίνεται αλλά αν το πάρεις και με χαμηλώτερη θερμοκρασία δεν κάνεις δουλειά δεν φταίμε εμείς ε?
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι άσχημη, απλά ακριβή γι' αυτά που δίνει. Είχα την 120VX.
dimi5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα καλό φαίνεται αλλά αν το πάρεις και με χαμηλώτερη θερμοκρασία δεν κάνεις δουλειά δεν φταίμε εμείς ε? xaxa ωραιος ρε μπας και ρωτισω καποιο τεχνικο πσ(πχ να τηλεφωνισω στο e-shop.πριν το αγορασω.κτλ...) μηπως και ξερει κατι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ---------- ρε παιδια σκεφτηκα να παω να αγορασω μια παστα να ξαναδοκιμασω να βαλω και μετα αν δεν δω διαφορα αλλασω ψυχτρα...αλλα η "μακακια" ειναι αν το προβλημα το εχει ο επεξεργαστης... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:40 ---------- xaxa ωραιος ρε μπας και ρωτισω καποιο τεχνικο πσ(πχ να τηλεφωνισω στο e-shop.πριν το αγορασω.κτλ...) μηπως και ξερει κατι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ---------- ρε παιδια σκεφτηκα να παω να αγορασω μια παστα να ξαναδοκιμασω να βαλω και μετα αν δεν δω διαφορα αλλασω ψυχτρα...αλλα η "μακακια" ειναι αν το προβλημα το εχει ο επεξεργαστης... ρε παιδια τωρα που το ξανασκεπτομαι στο αλλο πσ εχω διπλοπιρυνο επεξ...(3.0ghz) και το καλοκαιρι που περασε ειχα ψιλες θερμοκρασιες δλδ 50 με 52...αλλα κτυπα ξυλο δεν ειχε προβλημα εννοω δεν πηγενε και αυτος στα 100%(πτου πτου)...
antonl Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 [...] μπας και ρωτισω καποιο τεχνικο πσ(πχ να τηλεφωνισω στο e-shop.πριν το αγορασω.κτλ...) μηπως και ξερει κατι? Αυτό πάει εδώ κανονικά. [...] ρε παιδια τωρα που το ξανασκεπτομαι στο αλλο πσ εχω διπλοπιρυνο επεξ...(3.0ghz) και το καλοκαιρι που περασε ειχα ψιλες θερμοκρασιες δλδ 50 με 52...αλλα κτυπα ξυλο δεν ειχε προβλημα εννοω δεν πηγενε και αυτος στα 100%(πτου πτου)... Αν και γενικά εξαρτάται απ τον επεξεργαστή, 50C για CPU το καλοκαίρι δεν είναι τίποτα.
dimi5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αυτό πάει εδώ κανονικά. Αν και γενικά εξαρτάται απ τον επεξεργαστή, 50C για CPU το καλοκαίρι δεν είναι τίποτα. μισο τι εννοωεις με το ανεκδοτο ρε φιλε??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ---------- μισο τι εννοωεις με το ανεκδοτο ρε φιλε??? λυση για το προβλημα δεν βλεπω....
johnbond Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για αρχή τσέκαρε τη θερμοκρασία της cpu.. http://www.alcpu.com/CoreTemp/ κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και πες μας πόσους βαθμούς έχεις...
dimi5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για αρχή τσέκαρε τη θερμοκρασία της cpu..http://www.alcpu.com/CoreTemp/ κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και πες μας πόσους βαθμούς έχεις... νομιζα οτι ειχα πει...τελοςπαντον παλια που δεν ειχα ανεμιστηρια δλδ μονο ενα ηταν στουσ 55% αλλα τωρα εβαλα αλλο ενα στο πλαι και ειναι στους 50%(με την βοηθεια παντα του everest)
IMAndreas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ξέρει κανείς τι θερμοκρασίες είναι καλές και τι οριακές για p4 (εξαρτάται άμα είναι και prescott ή northwood) κάπως έτσι τελοσπάντων... Για τον 1ο ξέρω ότι στα 70άρια έχεις πρόβλημα.....ο δεύτερος που είναι πιο ψυχρός επεξεργαστής άμα ποιάνει τις θερμοκρασίες που λές τότε δικαιολογώ εκεί το πρόβλημα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μπα με 70 δεν κανει κανεις throttling. (για τον 2ο θα εννοεις)
dimi5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ξέρει κανείς τι θερμοκρασίες είναι καλές και τι οριακές για p4 (εξαρτάται άμα είναι και prescott ή northwood) κάπως έτσι τελοσπάντων...Για τον 1ο ξέρω ότι στα 70άρια έχεις πρόβλημα.....ο δεύτερος που είναι πιο ψυχρός επεξεργαστής άμα ποιάνει τις θερμοκρασίες που λές τότε δικαιολογώ εκεί το πρόβλημα... μπραβο ρε φιλε αυτο ειναι π4 northwood
IMAndreas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει αυτός το πίνακας που δείχνει την μέγιστη θερμοκρασία για τους επεξεργαστές σύμφωνα με αυτό το site...έναν από αυτούς έχεις και λες ότι είσαι στα 60-70 είσαι οριακά και δικαιολογώ έτσι το πρόβλημα.... Βλέπω πως είναι και πιο αδύναμοι σε σχέση με τους prescot (512kb cache αντι για 1mb) οπότε γύρνατο στα ΧΡ μόνιμα δεν αξίζει (και εγώ ξανάβαλα ΧΡ τώρα και είναι πολύ πιο άνετος...) Δες και αυτό εδώ θα σε βοηθήσει πολύ όσο αναφορά την ποσότητα πάστας http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_singlecore_wcap.pdf
dimi5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει αυτός το πίνακας που δείχνει την μέγιστη θερμοκρασία για τους επεξεργαστές σύμφωνα με αυτό το site...έναν από αυτούς έχεις και λες ότι είσαι στα 60-70 είσαι οριακά και δικαιολογώ έτσι το πρόβλημα.... Βλέπω πως είναι και πιο αδύναμοι σε σχέση με τους prescot (512kb cache αντι για 1mb) οπότε γύρνατο στα ΧΡ μόνιμα δεν αξίζει (και εγώ ξανάβαλα ΧΡ τώρα και είναι πολύ πιο άνετος...) Δες και αυτό εδώ θα σε βοηθήσει πολύ όσο αναφορά την ποσότητα πάστας http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_singlecore_wcap.pdf μισο ρε φιλε αφου και στα ΧΡ ειχα προβλημα με το επεξεργαστη.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:32 ---------- μισο ρε φιλε αφου και στα ΧΡ ειχα προβλημα με το επεξεργαστη.. κατι παει χ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.