Προς το περιεχόμενο

ο επεξεργαστης μου πρεπει να τα φτησε....

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όπα δεν πρόσεξα ότι είχαμε τέτοιο πρόβλημα....

τι ψύχτρα έχεις? έχεις καθαρίσει καλά απο σκόνη? τελευταία "ανανέωση" στην πάστα πότε έκανες? :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ----------

εδιτ: έκανες καμιά αλλαγή τελευταία στο hardware? έβαλες καμια μνήμη? άλλαξες σκληρό? ή απλά μια μέρα που άνοιξες το pc ξεκίνησε να τραβάει 100άρια?

καλα ρε παιδια εαν δεν καταλαμβενετε το προβλημα μου ρωτηστεμαι....τελοςπαντον παστα να ανανεοσω εχει απο το καιρο που το εκτισα ..δλδ περσι εχει ενα χρονο...το καθαριζο σιχνα...τον επεξεργαστη ....οχι δεν εκανα καμια αλλαγη δισκο η κατι παντα το ειχε...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οκ δηλαδή με το που "έστησες" το πσ στο κάνει αυτό (δλδ εδώ και 1 χρόνο και το λες τώρα?) :S

Ακου εχω ξανακανει καποιο θεμα για αυτο το προβλημα αλλα οι παραπανω δεν απαντουσαν ή μαλλον δεν ηξεραν...

Δημοσ.

αχα...

μπορείς να δοκιμάσεις με άλλον επεξεργαστή?

ή να δοκιμάσεις τον επεξεργαστή σου σε άλλη μητρική?

Δημοσ.
αχα...

μπορείς να δοκιμάσεις με άλλον επεξεργαστή?

ή να δοκιμάσεις τον επεξεργαστή σου σε άλλη μητρική?

δυστυχος οχι ρε φιλε δεν εχω αλλη παλια motherboard η αλλο επεξεργαστη...

μηπως ειναι η θερμοκρασια το προβλημα?

Δημοσ.

εμένα δεν περνάει τους 49......

το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να κάνεις ένα καλό καθάρισμα ψύχτρα και επεξεργαστή από την πάστα....να βάλεις μια σταγόνα μετά στο κέντρο (μην τον λούσεις) και να το καπακώσεις....σίγουρα κουμπώνει καλά η ψύχτρα ε?

Και αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις μια μεγαλύτερη ψύχτρα.....αλλά δεν λέει να αγοράσεις :\

Δημοσ.
εμένα δεν περνάει τους 49......

το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να κάνεις ένα καλό καθάρισμα ψύχτρα και επεξεργαστή από την πάστα....να βάλεις μια σταγόνα μετά στο κέντρο (μην τον λούσεις) και να το καπακώσεις....σίγουρα κουμπώνει καλά η ψύχτρα ε?

Και αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις μια μεγαλύτερη ψύχτρα.....αλλά δεν λέει να αγοράσεις :\

φιλε αν δεν αγγιζε καλα η ψυχτρα με τον επεξεργαστη σε λιγα δεφτερα θα καιγοταν...γιατι να μην βαλω πολυ πάστα?

Δημοσ.

Καλά δεν θα καιγόταν μην λέμε ότι θέλουμε απλά θα έσβηνε από θερμοκρασίες ή θα έκανε reboot.

Πάστα βάλε λίγη ίσα ίσα να καλύψει τον επεξεργαστή ένα λεπτό στρώμα.

Δημοσ.
Καλά δεν θα καιγόταν μην λέμε ότι θέλουμε απλά θα έσβηνε από θερμοκρασίες ή θα έκανε reboot.

Πάστα βάλε λίγη ίσα ίσα να καλύψει τον επεξεργαστή ένα λεπτό στρώμα.

σωστός.....

δεν έχω τώρα τον οδηγό πάστας αλλά βάζεις όσο περίπου 1 σταγόνα εκεί που είναι ο πυρήνας (στο κέντρο για τον P4). δεν το αλείφουμε σαν φέτα ψωμί...

η πάστα μπαίνει για να καλύψει τα κενά αέρος που δημιουργούνται ανάμεσα στα 2 μέταλλα.

Φαντάσου πόσα κενά υπάρχουν (σχεδόν μηδαμινά) οπότε πόση πάστα θα θες?

Και τη πάστα βάζεις? Μερικές δεν κάνουν για επεξεργαστές...

Χωρίς να το έχω ψάξει πάντως αν υπάρχουν ψύχτρες που να υποστηρίζουν και σοκετ 478 και 775 (ώστε να το βάλεις σε ενα core2duo αργοτερα μην πάει χαμένο) ;)

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά καταλήξατε ότι το πρόβλημα είναι οι θερμοκρασίες για να αγοράσει aftermarket ψύκτρα;

Δημοσ.
σωστός.....

δεν έχω τώρα τον οδηγό πάστας αλλά βάζεις όσο περίπου 1 σταγόνα εκεί που είναι ο πυρήνας (στο κέντρο για τον P4). δεν το αλείφουμε σαν φέτα ψωμί...

η πάστα μπαίνει για να καλύψει τα κενά αέρος που δημιουργούνται ανάμεσα στα 2 μέταλλα.

Φαντάσου πόσα κενά υπάρχουν (σχεδόν μηδαμινά) οπότε πόση πάστα θα θες?

Και τη πάστα βάζεις? Μερικές δεν κάνουν για επεξεργαστές...

Χωρίς να το έχω ψάξει πάντως αν υπάρχουν ψύχτρες που να υποστηρίζουν και σοκετ 478 και 775 (ώστε να το βάλεις σε ενα core2duo αργοτερα μην πάει χαμένο) ;)

χαχα ρε φιλε με εκανες και γελασα ωραιο αυτο με το ψωμι...:lol::lol::lol::-D:-D

στο θεμα μας τωρα με αυτη την παστα να πω την αληθεια μιλαμε του εβαλα πολυ παστα...αλλα τωρα που μου ηρθε στον νου με αυτη την παστα εστησε και ο ξαδερφος μου και το πσ του ειναι μια χαρα...το εψαξα φιλε πριν αγορασω απο το e-shop και μου ειπαν οτι κανει και για το cpu και καρτα γραφικον...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:06 ----------

Γιατί ρε παιδιά καταλήξατε ότι το πρόβλημα είναι οι θερμοκρασίες για να αγοράσει aftermarket ψύκτρα;

και να ηθελα φιλε να αγορασω αλλη ψυκτρα τωρα ειναι αργα δεν βγαζουν πια...τι να ειναι ρε?ιος(δεν νομιζω)...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:09 ----------

χαχα ρε φιλε με εκανες και γελασα ωραιο αυτο με το ψωμι...:lol::lol::lol::-D:-D

στο θεμα μας τωρα με αυτη την παστα να πω την αληθεια μιλαμε του εβαλα πολυ παστα...αλλα τωρα που μου ηρθε στον νου με αυτη την παστα εστησε και ο ξαδερφος μου και το πσ του ειναι μια χαρα...το εψαξα φιλε πριν αγορασω απο το e-shop και μου ειπαν οτι κανει και για το cpu και καρτα γραφικον...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:06 ----------

και να ηθελα φιλε να αγορασω αλλη ψυκτρα τωρα ειναι αργα δεν βγαζουν πια...τι να ειναι ρε?ιος(δεν νομιζω)...

ρε φιλε ΙΜandreas ετσι σοβαρα ξερεις πως το αλειψα??με ενα μαχαιρι..δεν εχει προβλημα με το μαχαιρι σωστα?

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7&sp1=478

όλες αυτές κάνουν για τον επεξεργαστή σου (αν είναι σοκετ 478) και μπορείς να βρείς μια που να συνδιάζεται και με άλλους επεξεργαστές...

αλλά πριν και αν κάνεις αυτό

κάνε ένα καλό καθαρισμό από πάστα και βάλε 1-2 σταγόνες ίσα ίσα στο κέντρο του, ώστε όταν κουμπώσει η ψύχτρα από πάνω να μην τρέξουν οι πάστες στα πλαινά όπως πιθανόν να είναι και τώρα (ξέρω και εγώ βάζω παραπάνω δεν ξέρω γιατί νομίζω πως δεν επαρκεί, αλλά επαρκεί μια χαρά :D)

μετά συγουρέψου πως κάνουν όλες οι μεριές της κλικ πάνω στην μητρική και γενικά ότι κούμπωσε καλά...

ε άμα δεν γίνει τίποτα χώσε και ένα φορματ και κάνε εγκατάσταση τα βασικά και τους τελευταίους drivers...

*δεν γίνεται να καεί ο επεξεργαστής απλά θα κλείσει το pc (ρεσταρτ θα κάνει βασικά μέχρι να μην ξεπερνάει κάποια θερμοκρασία). Τώρα όσο αναφορά τις θερμοκρασίες αυτού είναι πολλοί οι βαθμοί που σου βγάζει, ο δικός μου και όσον φίλων μου είχαν τέτοιο ήταν όλοι 38-45 άντε κανά 48άρι στα ζόρια...

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7&sp1=478

όλες αυτές κάνουν για τον επεξεργαστή σου (αν είναι σοκετ 478) και μπορείς να βρείς μια που να συνδιάζεται και με άλλους επεξεργαστές...

αλλά πριν και αν κάνεις αυτό

κάνε ένα καλό καθαρισμό από πάστα και βάλε 1-2 σταγόνες ίσα ίσα στο κέντρο του, ώστε όταν κουμπώσει η ψύχτρα από πάνω να μην τρέξουν οι πάστες στα πλαινά όπως πιθανόν να είναι και τώρα (ξέρω και εγώ βάζω παραπάνω δεν ξέρω γιατί νομίζω πως δεν επαρκεί, αλλά επαρκεί μια χαρά :D)

μετά συγουρέψου πως κάνουν όλες οι μεριές της κλικ πάνω στην μητρική και γενικά ότι κούμπωσε καλά...

ε άμα δεν γίνει τίποτα χώσε και ένα φορματ και κάνε εγκατάσταση τα βασικά και τους τελευταίους drivers...

*δεν γίνεται να καεί ο επεξεργαστής απλά θα κλείσει το pc (ρεσταρτ θα κάνει βασικά μέχρι να μην ξεπερνάει κάποια θερμοκρασία). Τώρα όσο αναφορά τις θερμοκρασίες αυτού είναι πολλοί οι βαθμοί που σου βγάζει, ο δικός μου και όσον φίλων μου είχαν τέτοιο ήταν όλοι 38-45 άντε κανά 48άρι στα ζόρια...

φιλε ειμαι απο Κυπρο και δεν εχει και πολλες επιλογες για ανεμιστηρια επεξεργαστον..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:46 ----------

φιλε ειμαι απο Κυπρο και δεν εχει και πολλες επιλογες για ανεμιστηρια επεξεργαστον..
τωρα να ψαξω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:50 ----------

παιδια εχω βρει αυτους για πεστε..http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.912200

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650556

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.806306

ποιος ειναι καλος?

Δημοσ.

από εμένα ο πρώτος....

τον έχω δοκιμάσει...

βλέπω λέει σοκετ 775 αλλά δεν λέει για άλλους επεξεργαστές...τσέκαρε και στο οφισιαλ σαιτ της ζαλμαν άμα κάνει και για άλλους γιατί είναι κρίμα μετά να το πετάξεις ή να πάει τσάμπα σε μια πώληση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...