Προς το περιεχόμενο

ο επεξεργαστης μου πρεπει να τα φτησε....

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια κατι μου ετυχε λυπαμαι....τελοσπαντον θα σας πω σε λιγο....ευχαριστο για την κατανοηση....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:50 ----------

παιδια κατι μου ετυχε λυπαμαι....τελοσπαντον θα σας πω σε λιγο....ευχαριστο για την κατανοηση....

ε τελικα το ανιξα το πσ και ειναι το internet explorer kai google chrome δεν νομιζω να εχει σχεση.....το προγραμμα που μου δςσατε δεν ξερω να το χειριζομαι αλλα ανοιξα το task manager και ειδα ...

Δημοσ.
Τι εννοείς; Και τα 2 είναι ανοιχτά παράλληλα;

το εσβησα το internet explorer αλλα παλι το ιδια το πιο πολυ τωρα περνει το goggle chrome και ενα αλλο desktop manager κατι τετοιο...

Δημοσ.
format,

βάλε τα windows xp performance edition,

πέρασε το nod32,

μην του περάσεις τίποτα άλλο εκτός από word, winamp και από driver τα πολύ minimum.

ναι ρε φιλε γιατι δεν εχω κατι αλλο να κανω ....εχω βαλει σε αυτο το πσ τα servece pack 2 και παλι τα ιδιο χωρις word ,κτλ (ετσι ειναι τα windows 7 τωρα εχει μια εβδομαδα που τα εχω βαλει),και δεν αλλασω antivirus φιλε μου ειχα το νοντ 32 αλλα δεν μου διαγραφε τους ιους δεν ειναι και τοσο καλο...και ετσι προτημο σταθερα Kaspersky μου εχει βρει πολλους ιους 25 trojan απο οτι 8υμαμαι και τους διαγραψε........μαλλον θα πρεπει να κανω μια επισκεψη σε ενα τεχνικο?

Δημοσ.
γεια σας.....

ε.εχω ενα προβλημα με το παλιο μου επεξεργαστή και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτο το προβλημα....(βασικα ειναι pentinum 4 στα 3.0ghz)....το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστης μου παει συνεχως στα 100% χωρις να κανω κατι (τρελλο )π.χ.(οταν πεζει ενα βιντεο η οταν κανω scan τον δισκο η οταν κανω εγκατασταση ενα προγραμμα,ακομα οταν ανοιγει τα windows(7)παλι μενει εκει στα 100%....ειναι λιγο παραξενο ελπιζω να καταλαμβενετε το προβλημα μου....

ευχαριστω.....(για οσους ασχοληθουν):P

φίλος έχω τον p4 3ghz 1mb cache ht socket 478 και έχω βάλει win7....κάτω από 50% δεν το έχω δει ποτέ να πηγαίνει.....αλλά το 100% είναι και σε εμένα πολύ συχνό φαινόμενο...

format,

βάλε τα windows xp performance edition,

πέρασε το nod32,

μην του περάσεις τίποτα άλλο εκτός από word, winamp και από driver τα πολύ minimum.

σιγά δεν είναι celeron στα 1.6.....

δεν έχω βάλει ποτέ και το performance edition για να ξέρω αλλά με xp pro sp3 είχα και έκανα τα πάντα (και ακόμα κάνω) με αυτόν τον επεξεργαστή....ακόμα και gta iv έπαιζα...

Δημοσ.
Βγάλε το και βάλε Avira.

Δεν είναι εύκολο να βγάλουμε άκρη.

τι φταιει το Kaspersky ?δεν ειναι αυτο φιλε ενταξει αλλα περασε πολυ ωρα και δεν απαντησε κανενας...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:34 ----------

φίλος έχω τον p4 3ghz 1mb cache ht socket 478 και έχω βάλει win7....κάτω από 50% δεν το έχω δει ποτέ να πηγαίνει.....αλλά το 100% είναι και σε εμένα πολύ συχνό φαινόμενο...

σιγά δεν είναι celeron στα 1.6.....

δεν έχω βάλει ποτέ και το performance edition για να ξέρω αλλά με xp pro sp3 είχα και έκανα τα πάντα (και ακόμα κάνω) με αυτόν τον επεξεργαστή....ακόμα και gta iv έπαιζα...

φιλε εμενα οτι λογισμικο πηγανει στα 100% να μην παθει και κατι φοβαμαι σαν δουλευει ...

Δημοσ.
Γουάτ; :rolleyes:

εννοω οτι windows βαλω παλι αυτο το προβλημα εχω δεν λυνετε....ο επεξεργαστης παει στα 100%...ρε μακ@κι@ ειναι οτι βαζω το call of duty 2 και δεν το τραβαει μαγγωνει...:-(

Δημοσ.

όπα δεν πρόσεξα ότι είχαμε τέτοιο πρόβλημα....

τι ψύχτρα έχεις? έχεις καθαρίσει καλά απο σκόνη? τελευταία "ανανέωση" στην πάστα πότε έκανες? :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ----------

εδιτ: έκανες καμιά αλλαγή τελευταία στο hardware? έβαλες καμια μνήμη? άλλαξες σκληρό? ή απλά μια μέρα που άνοιξες το pc ξεκίνησε να τραβάει 100άρια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...