dimi5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 γεια σας..... ε.εχω ενα προβλημα με το παλιο μου επεξεργαστή και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτο το προβλημα....(βασικα ειναι pentinum 4 στα 3.0ghz)....το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστης μου παει συνεχως στα 100% χωρις να κανω κατι (τρελλο )π.χ.(οταν πεζει ενα βιντεο η οταν κανω scan τον δισκο η οταν κανω εγκατασταση ενα προγραμμα,ακομα οταν ανοιγει τα windows(7)παλι μενει εκει στα 100%....ειναι λιγο παραξενο ελπιζω να καταλαμβενετε το προβλημα μου.... ευχαριστω.....(για οσους ασχοληθουν)
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καθαρά θέμα software και όχι hardware. Μια χαρά είναι ο Ρ4 σου. Τσέκαρε ποια process καταναλώνει τόση επεξεργαστική ισχύ.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Βάλε το Process Explorer και δες τι παιδεύει τον επεξεργαστή εκείνη την ώρα.
nickelodeon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μήπως το κουλεράκι του έχει πιάσει "μαλλί"? άνοιξε το κουτί και δες αν δουλεύει κανονικά και αν έχει μαζέψει υπερβολική βρομιά. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις format?
dimi5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μήπως το κουλεράκι του έχει πιάσει "μαλλί"? άνοιξε το κουτί και δες αν δουλεύει κανονικά και αν έχει μαζέψει υπερβολική βρομιά. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις format? χαχα κουρελακι ωραιος φιλε αλλα εχω καθαρισει το επεξεργαστη μην δεις ποσα φορματ εχω κανει και παλι το ιδιο.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:55 ---------- Καθαρά θέμα software και όχι hardware. Μια χαρά είναι ο Ρ4 σου. Τσέκαρε ποια process καταναλώνει τόση επεξεργαστική ισχύ. ειπα επιδη εχει σχεσει με τον επεξεργστη να το βαλω εδω....
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ειπα επιδη εχει σχεσει με τον επεξεργστη να το βαλω εδω.... Δεν είπα ότι το έβαλες σε λάθος section (παρόλο που το έκανες), θα το αναλάβουν οι μαδεράτορες αυτό. Έπραξες όπως σου προτάθηκε πιο πάνω ώστε να βρεις ποια process (ή ποιες) ευθύνεται;
dimi5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 γνωμη μου και τι πιστευω μηπως φταιει η παστα που εχω βαλει στο επεξεργαστη θυμαμαι οταν το "εκτησα" δε ειχα βαλει πολυ...λολ...η αλλο που πιστευω να ειναι το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη γιατι ανεβαζει την 8ερμοκρασια (για να μην με ρωτατε πανο στα 50 με 60 κελσιου)....
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χμμ δεν το ψήνεις βλέπω να βγάλουμε άκρη..
dimi5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν είπα ότι το έβαλες σε λάθος section (παρόλο που το έκανες), θα το αναλάβουν οι μαδεράτορες αυτό. Έπραξες όπως σου προτάθηκε πιο πάνω ώστε να βρεις ποια process (ή ποιες) ευθύνεται; φιλε δεν το εκανα ακομη...γιατι ειναι κλειστο ....αλλα παρολα αυτα δεν νομιζω να ειναι αυτα το προβλημα γιατι δεν τρεχω κατι το δυνατο ας το πω τα συνη8ισμενα kaspersky windows και κανενα προγραμμα η βιντεο...οσο για games ....ειχα εχτες εγκαταστηση σε αυτο το πσ το call of duty 2 και δεν το αντεχε ο επεξεργαστης σταθερα στα 100% ...και μαγγωνε το παιχνιδι...(το εχω κοιταξει και δεν φταιει η καρτα γραφικων)...
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γιατί, αποκλείεται να είναι ιός, spyware, malware ή οτιδήποτε άλλο;
dimi5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χμμ δεν το ψήνεις βλέπω να βγάλουμε άκρη.. ακου γιατι 8ελω να βγαλω ακρη θα το κανω τσεκ και θα σου πω ποιο μετα .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:08 ---------- Γιατί, αποκλείεται να είναι ιός, spyware, malware ή οτιδήποτε άλλο; αχαμ αυτο το που λες καλη η σκεψη σου αλλα το σκεφτηκα το εκανα εχτες scan with the kaspersky βρικε ενα τροτζιαν το διαγραψα αλλα παλι το ιδιο ο επεξεργαστης...
coreygaylas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 φιλε για pentium4 λογικο ειναι. και εγω οταν ειχα ειτε celeron ειτε pentium4 northwood και prescott, σε cpu intensive εφαρμογες οπως windows startup, virus scan, ακομα και ανοιγμα απλων εφαρμογων, ο cpu πηγενε 100% και κολλουσε ολο το συστημα. Η μονη λυση αναβαθμιση σε εναν απλο e5300 για να δεις 30% for the record, οι cpu δεν τα φτυνουν ποτε παρα μονο οταν τα δωσεις υπερβολικο ρευμα σε καταστασεις Overclock και καουν μια και καλη. Απο εκει και περα μονο Degrade μπορουν να παθουν αν τους δινεις συνεχομενα περισσοτερο ρευμα απ τα defaults
nikos21aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Έλα μου ντε και εγώ αυτό λέω.Τι μια χαρά λέτε όλοι ρει; Αριστερό κλίκ έκανα στον P4 και πήγαινε 50% που λέει ο λόγος..
moldovan20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγω απορω γιατι ακομα δεν εχεις δει απο το task manager πια εφαρμογη τραβαει τοσο cpu.
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγω απορω γιατι ακομα δεν εχεις δει απο το task manager πια εφαρμογη τραβαει τοσο cpu. φιλε δεν το εκανα ακομη...γιατι ειναι κλειστο .... Είπε πως θα τσεκάρει. Μέχρι τότε, ίδωμεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.