Προς το περιεχόμενο

Mitsubishi Colt 5d 2005

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα έχω μαζί μου μια φωτογραφία του Aygo ώστε να ξέρω πως υπάρχουν και χειρότερα :P

Νταξ δεν με χαλάει και τόσο η μούρη του :-)

Είχα την εντύπωση ότι μίλαγες για το facelift.

ΟΚ, αυτό τρώγεται.

Δημοσ.
Είχα την εντύπωση ότι μίλαγες για το facelift.

ΟΚ, αυτό τρώγεται.

Αν σου πω πως προσωπικά το καινούριο μου αρέσει περισσότερο όσον αφορά κώλο και μούρη; :P

Δημοσ.
Αν σου πω πως προσωπικά το καινούριο μου αρέσει περισσότερο όσον αφορά κώλο και μούρη; :P

Θα σου απαντήσω ότι δεν τιμά ιδιαίτερα την κοπέλα σου... :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτα σχόλια.

Τελικά άργησε καμιά βδομάδα να έρθει αλλά άξιζε τον κόπο. Η μετάβαση από το lancer μου φάνηκε αρκετά ομαλή, αν και οδηγώ σαφώς πιο προσεκτικά λόγω μικρότερου μεγέθους. Δεν ξέρω γιατί, οδηγούσα δυο χρόνια sedan και τώρα έχω την αίσθηση πως το colt μπορεί να μου "φύγει" πιο εύκολα.

Σε ένα parking πάντως που του έδωσα και κατάλαβε, στις στροφές μου φάνηκε αρκετά σταθερό. Τουλάχιστον δεν ένοιωθα πως οδηγούσα βάρκα με ρόδες.

Ο κινητήρας δεν μου φάνηκε και τόσο θορυβώδης μέσα στην καμπίνα, μάλλον λόγω του οτι πρίν το προηγούμενο (δανεικό) μου αυτοκίνητο (lancer '08) οδηγούσα ένα lancer του 93. Τριξίματα δεν παρατήρησα.

Για κάποιο περίεργο λόγο (μάλλον επειδή το παρπρίζ εκτείνεται περισσότερο προς τον ουρανό σε σχέση με το lancer) νοιώθω πως η θέση του οδηγού είναι πιο "χαμηλά" από το κανονικό. Και στο μοντέλο που έχω αυτό δεν ρυθμίζεται. Δεν μου περιορίζει την ορατότητα, δεν επηρρεάζει την οδήγησή μου, απλά μου φαίνεται κάπως.

Το μόνο που με ξενέρωσε είναι πως η βάση για το κινητό (herbert richter grill mount) δεν μπαίνει στις γρίλιες του. God μισώ τις βεντούζες. :P

Το σ/κ θα την κάνω για ταξιδάκι, οπότε ευκαιρία να το δοκιμάσω καλύτερα!

Θένξ παίδες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...