triantis7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδες. Θελω στο site μου να κανω μια κλήρωση, και ειμαι προς αναζητηση ενος προγράμματος να παιζει στην αρχικη μου σελίδα. Ας πουμε κατι να μετραει αντίστροφα μέχρι την ώρα που θα του δωσω εγώ, και σε αυτην την ώρα να ξεκινησει και να βγάλει 10 νουμερα random σε ενα ευρος που θα του εχω δωσει εγω.. Εχετε κάτι υπόψην σας, να βρω κατι και θα το παραμετροποιήσω..
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σε τι γλώσσα; Javascript; Java; Flash; Τι budget έχεις;
triantis7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σε τι γλώσσα; Javascript; Java; Flash;Τι budget έχεις; μμμ ελεγα αν υπάρχει κάτι έτοιμο... τωρα απο γλώσσα δεν με ενοχλεί! Ίσως Javascript να ηταν καλυτερα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:00 ---------- ρίξε μια ματιά εδώ http://www.random.org/ αυτα τα εχω δει, θελω κατι που να γινει embed στην σελιδα μου, και να "παιξει" live , να το βλέπουν οσοι ειναι μεσα! Αν εχετε να προτεινετε οτιδηποτε, ευπρόσδεκτο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.