Προς το περιεχόμενο

δεν σβηνεται το αρχειο

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγες μερες προσπαθουσα να βρω ενα τραγουδι το οποιο δεν εβρισκα πουθενα.ετσι αποφασισα να ψαξω σε torrents που σχεδον ποτε δεν το κανω.τι ηθελα και το εκανα??λοιπον.βρισκω αυτο που θελω το κατεβαζω νομιζω εκανα και download.τελικα ομως δεν μου εκανε και το εσβησα.παω να σβησω και το torrent και οταν σβηστηκε εβγαλε ενα αλλο αρχειο που δεν ανοιγει με κανενα προγραμμα και το αρχειο αυτο εχει ακριβως την ιδια ονομασια με το torrent ειναι 0kb εχω προσπαθησει με το safe mode να το σβησω τιποτα.εχω προσπαθησει να το βαλω σε φακελο και να το σβησω τιποτα.ουτε σε rar.τι αλλο να κανω? εχω windows 7.ααα οταν παω να το κανω delete μου βγαζει το μηνυμα που εχω σε εικονα.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που χει όνομα μακρινάρι, δοκίμασε να το κάνεις rename σε κάτι μικρότερο από command prompt. Ή αυτό που πε ο EXARXEIA_CITY.

Δημοσ.
Σε περίπτωση που χει όνομα μακρινάρι, δοκίμασε να το κάνεις rename σε κάτι μικρότερο από command prompt. Ή αυτό που πε ο EXARXEIA_CITY.

το ονομα ειναι αυτο.αλλα και παλι δεν μπορω να το κανω μετονομασια [Torrentsworld.net] - Robbie Williams - Bodies [320 Kbps]-.torrent .μεσα απο εκτελεση πως γινεται??εχω καιρο να ασχοληθω και δεν θυμαμαι τις εντολες!

Δημοσ.

Δεν είμαι σε Win7 αυτή τη στιγμή αλλά αν ψάξεις στο start menu κάπου θα υπάρχει το command prompt (ή command). Δεξί click -> run as administrator. Με cd αλλάζεις καταλόγους, με del θα σβήσεις το αρχείο.

Αλλά τώρα πρόσεξα πως μήνυμα λάθους λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει, οπότε πιθανόν να μη λυθεί μ αυτόν τον τρόπο. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις πάντως.

Δημοσ.

μπραβο φιλε EXARXEIA_CITY λυθηκε το θεμα.μου οταν το πατησα μου ελεγε οτι δεν ειναι κλειδωμενο το αρχειο βεβεια αλλα τελικα το εσβησα.πολυ χρησιμο προγραμμα!ευχαριτω για την βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...