Προς το περιεχόμενο

"The Vampire Diaries" Season 01

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να το πάμε στο κοινωνικό αλλα μια και αναφέρθηκε.... Τα βαμπίρ πίνουν αίμα ανθρώπου, άρα πρέπει να πίνουν. Τέλος. Δηλαδή εμείς ως άνθρωποι δεν θα έπρεπε να τρώμε κρέας (απο ζώα που σκοτώνονται γιαυτόν τον λόγο) και να την βγάζουμε με χόρτα;;; Όταν εξετάζεις μία κατάσταση πρέπει να την απομονώνει απο τα προσωπικά στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο αλλιώς δεν βγάζεις κάποιο ορθό συμπέρασμα.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
δεν ειναι ολοι οι βρικολακες κακοι! το να ειναι ενας βρικολακας κακος και να σκοτωνει οποιον βρει μπροστα του ειναι η ευκολη λυση, δεν την διαλεγουν ολοι ομως! και αυτοι που αντιστεκονται οι πραγματικα δυνατοι και οχι φλωροι! :-)

ανάλογα το "vampire universe"...

Δημοσ.

Κοιτα αυτο που λες με το κρεας εγω το καταλαβαινω γιατι ειμουν vegetarian για 1,5 χρονο αλλα αρχισα παλι να τρωω λογω πανελληνιων. μπορεις να ζησεις χωρις κρεας, αλλα δεν εχει σημασια, δεν ειναι εκει το 8εμα! :-)

Και αυτο με το universe ειναι σωστο! :-)

Δημοσ.

Τελικά τον είδα τον πρώτο κύκλο.

Καλά, ο Ιερεμίας death by aspirin;

Και η άλλη Bonny ή Bonner πώς την λένε, δεν πάει να φτάξει τον προγναθισμό της πρώτα λέω εγώ και μετά να μας το παίξει και badass;

Δημοσ.

σκεφτόμουνα σοβαρά να το αρχίσω, σαν γνήσιος βαμπιρόφιλος ,αλλά είδα το τρέιλερ και ξενέρωσα. Πολύ ρομάντσο και χτυποκάρδια στο beverly hills μου θύμισε. Αν είναι έτσι πείτε μου να μην κάνω απόπειρα. Από δράση εχει τίποτα?

Δημοσ.

Διάβασε τα πόστ και θα σου λυθούνε οι απορίες... Όσοι γράφουμε στο συγκεκριμένο ΘΕΜΑ είμαστε φάν της σειράς και εμένα προσοπικά δεν μ'αρέσουν τα ρομάτζα κτλ. Για να καταλάβεις το Twilight το σιχαίνομαι...

Δημοσ.
Διάβασε τα πόστ και θα σου λυθούνε οι απορίες... Όσοι γράφουμε στο συγκεκριμένο ΘΕΜΑ είμαστε φάν της σειράς και εμένα προσοπικά δεν μ'αρέσουν τα ρομάτζα κτλ. Για να καταλάβεις το Twilight το σιχαίνομαι...

Συμφωνώ, έχω δει και τις δυο ταινίες twilight και δεν μου άρεσαν, αλλά το vampire diaries ναι.

Απλά δεν είναι "dark" σαν το blade, είναι πιο πολύ teen σειρά. Αλλά ρομάντζο όχι.

Δημοσ.

Ειναι κατι αναμεσα σε twilight και buffy the vamp slayer νομιζω.Δεν ειναι δλδ ουτε πολυ dark, ουτε beverly hills.

Είναι κατι ενδιαμεσο, με εξυπνο στορυ(αν και οχι πολυ πρωτοτυπο),γρηγορη εξελιξη ωστε να μην βαριεσαι, και κατα τη γνωμη μου εχει και πολυ ωραια φωτογραφια.

Προτείνω να δεις τον πιλοτο κ να κρινεις μονος σου!

Δημοσ.

εγω απο την αλλη λεω να μην κρινεις απο τον πιλοτο γιατι τα πρωτα 5-6 επισοδεια ειναι gtp , το beverly hills ηταν πολυ καλυτερο. Mετα στρωνει καπως και περναει στο επιπεδο του καλου trash.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...