Προς το περιεχόμενο

"The Vampire Diaries" Season 01

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω, γούστα...προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το teenage Vampire Diaries

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι έχω μια βδομαδούλα άδεια την οποία θέλω να περάσω στην απόλυτη αποχαύνωση, εξαθλίωση και εξαΰλωση για να ξεκουραστώ λιγάκι, να την αρχίσω μια και γουστάρω βαμπίρια κτλ ή θα ξενερώσω μια και είναι teens κτλ;

Υπόψιν ας πούμε ότι δε γουστάρω Smallvile γιατί μου φαίνεται πολύ teeny...

Δημοσ.
Με δεδομένο ότι έχω μια βδομαδούλα άδεια την οποία θέλω να περάσω στην απόλυτη αποχαύνωση, εξαθλίωση και εξαΰλωση για να ξεκουραστώ λιγάκι, να την αρχίσω μια και γουστάρω βαμπίρια κτλ ή θα ξενερώσω μια και είναι teens κτλ;

Υπόψιν ας πούμε ότι δε γουστάρω Smallvile γιατί μου φαίνεται πολύ teeny...

Θα έλεγα ότι μοιάζει τρομαχτικά πολύ με τις πρώτες σεζόν του smallville σαν σειρά, οπότε αν δεν πήγαινες καθόλου το smallville, μάλλον δεν σου κάνει το vampire diaries.

Δημοσ.
True Blood καλύτερα?

To βλέπω αυτό. Δυστυχώς μου έφαγαν την αγαπημένη μου σερβιτόρα, την Dawn και νωρίς νωρίς.

Θα έλεγα ότι μοιάζει τρομαχτικά πολύ με τις πρώτες σεζόν του smallville σαν σειρά, οπότε αν δεν πήγαινες καθόλου το smallville, μάλλον δεν σου κάνει το vampire diaries.

Thanx :-(

Δημοσ.

@KWSN_Men: Είναι ωραία σειρά ρε...Δές την, δεν θα χάσεις τον χρόνο σου. Απλά μην κάνεις το λάθος και δεν δείς τα 6 πρώτα επεισόδια μονορούφι. Εγώ στα πρώτα είχα ξενερώσει και την είχα παρατήσει για λίγο αλλα τώρα ανυπομονώ για την 2η σαιζόν!!!!

Δημοσ.

E δεν θυμάμαι ακριβώς απο πιο επεισόδιο αρχίζει να φτιάχνει, πάντως κάπου στο 6 - 10... Για το Vampire Diaries μιλάω. To True Blood δεν το έχω δεί αλλα μία ματιά που έριξα στην TV δεν με έψησε. Ούτες ή άλλος δεν προλαβαίνω για άλλη σειρά μέχρι τον Σεπτέβρη. Έχω διάβασμα...:mad: :mad: :fear: :cry:

Δημοσ.

Κι εγω οταν ξεκινησε η σειρα το περιμενα πολυ twilight-teen-μαμουχαλιά, και οντως στην αρχη έτσι ειναι, αλλα μετα στρώνει, έχει γρήγορη εξελιξη και το κρατάει ενδιαφέρον.

Απλά μου φαίνεται καπως προχειράντζα, σε φαση το ξεκιναμε να δουμε τι νουμερα θα πιασει, και το συνεχιζουμε αναλογως, πχ

ο μεγαλος αδερφος μας ξεκινησε για κακος και χαλαστρας αλλα τελικα τον συμπαθουμε!

Ειδα χθες το φινάλε, ηταν ακριβώς οπως το περίμενα, το πουλι στο χερι για την επομενη σεζον! ελπιζω

η καθριν να τα κανει ολα π**τανα :-D

Δημοσ.

Κι εγω οταν ξεκινησε η σειρα το περιμενα πολυ twilight-teen-μαμουχαλιά, και οντως στην αρχη έτσι ειναι, αλλα μετα στρώνει, έχει γρήγορη εξελιξη και το κρατάει ενδιαφέρον.

Απλά μου φαίνεται καπως προχειράντζα, σε φαση το ξεκιναμε να δουμε τι νουμερα θα πιασει, και το συνεχιζουμε αναλογως, πχ

ο μεγαλος αδερφος μας ξεκινησε για κακος και χαλαστρας αλλα τελικα τον συμπαθουμε!

Ειδα χθες το φινάλε, ηταν ακριβώς οπως το περίμενα, το πουλι στο χερι για την επομενη σεζον! ελπιζω

η καθριν να τα κανει ολα π**τανα :-D

Δημοσ.

Είμαστε απίστευτοι πάντως.

Δηλαδή ούτε με τις ανατροπές δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...