Προς το περιεχόμενο

"The Vampire Diaries" Season 01

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"The Vampire Diaries" Season 01

hqpromotriocrow.jpg

Βλέπει κανείς αυτήν την σειρά;;;

Εγώ να πώ την αλήθεια στα πρώτα επεισόδια βαριόμουν απίστευτα αλλα τα τελευταία 3 (το 7, το 8 και το 9) μπορώ να πώ οτι τα είδα ευχάριστα!!!

Για πείτε γνώμες!!!

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γρηγορη και ενδιαφερουσα πλοκη που δεν κουραζει. Ενδιαφερον χαρακτηρες που βλεπεις πολλα πραγματα απο επεισοδιο σε επεισοδιο.

Πολυ καλη μεχρι στιγμής και κανει καλα νουμερα μέχρι στιγμης. Ας ελπισουμε να συνεχίσει ετσι....;)

Δημοσ.

Ναι έχει πάρει καλό δρόμο (ξεκίνησε απο βαρετή και έφτασε σε αρκετά ενδιαφέρον - για να δούμε...)και δεν έχει καμία σχέση με "Twilight"...Εγω την ταινία δεν την τελείωσα γιατι είχα καλύτερα πράγματα να κάνω αλλα την σειρά την βλέπω σε εβδομαδιαία βάση!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Love-Sucks-Poster-the-vampire-diari.jpg

Απορω πως και δεν υπαρχει ηδη θεμα!!!

Χθες επρεπε να βγει το 11 επισοδειο αλλα για καποιο λογο δεν βγηκε!κριμα!δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 21!

Για πειτε και σεις εντυπωσεις απο τη σειρα! :-)

και εδω ενα trailer για οποιον δεν εχει δει ακομη!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tCGBdpCvbzk[/ame]

Δημοσ.

Ετσι και δω παλι σκηνικα με american teens (οπως και ειναι συνηθισμενο σε σειρες αμερικανικες) θα ξενερωσω πολυ ασχημα. Προτιμω ποιο "dark" ακηνικα. Παραδειγμα το Blade - series ηταν παρα πολυ καλο αν και θα ηταν καλυτερο με λιγο περισσοτερο budget (για τα εφε περισσοτερο) αλλα το ολο θεμα και φυσικα τα σκηνικα με τα vampire houses και λοιπα θυμιζαν πολυ Vampire the masquerade.

Δημοσ.

ναι ρε συ ειναι πολυ ωραια σειρα!

@RottenLungs

ποιος λες να ειναι αυτος που πηγαινε προς την Elena στο ατυχημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αρκετά καλό μπορώ πω!

Χθες κατέβασα τα πρώτα 11 επεισόδια της πρώτης Season φυσικά και μπορώ να πω ότι είναι καλό, ύστερα από το απογοητευτικό True Blood.

Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω, αφού όλα διαδραματίζονται 2009-2010, πως γίνεται να φαίνεται το Playstation 1 σε αυτή τη σκηνή? (Όχι δεν ξέρω γιατί... :P)

vlcsnap-2010-02-01-18h17m49s27.png

• Moderators
Δημοσ.

Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω, αφού όλα διαδραματίζονται 2009-2010, πως γίνεται να φαίνεται το Playstation 1 σε αυτή τη σκηνή?

Το αναποδο θα ταν γκαφα.Να χαν το ps3 το 2000.

Πχ ακομα εχω το super nintendo μου:-)

Δημοσ.

Το έτος 2000 διαδραματίζεται?

Αν ναι, τότε ok.

Μωρέ και εγώ τα έχω και μάλιστα συνδεδεμένα και παίζω κιόλας, αλλά νόμιζα ότι αναφέρεται στο έτος που έχουμε τώρα και μου φάνηκε παράξενο.

Επίσης δεν είναι πολύ High Tech η TV για 2000 αν το πάρουμε έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...