xolloth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 επειδη ειχα παρομοιο κινεζικο κινητο[κινεζικο ειναι και αυτο],για τα λεφτα του ,ενταξει καλουτσικο ειναι αν και τοσο εχει περιπου το star της samsung. μην σας δελεαζουν οι διπλες καρτες sim που παιρνουν τα κινεζικα,ουτε ο δεκτης tv[αλλωστε σε 2-3 μηνες το αναλογικο σημα δεν θα ισχυει για τα περισσοτερα καναλια οποτε δωρο αδωρο],αλλα οτι δεν υπαρχει service σαν και αυτα που ξερουμε στις γνωστες μαρκες. στην συγκεκριμενη περιπτωση θα πρεπει να το στειλεις στο μαγαζι που το πηρες,να το στειλουν στην εταιρεια στην Κινα κ.λ.π. οποτε θελεις κανα διμηνο να το παρεις πισω σε περιπτωση βλαβης. εγω οταν πανω στην βδομαδα μου χαλασε ο φορτιστης και τους ζητησα να μου στειλουν αλλον,με γραψανε κανονικα και τελικα εψαξα την μιση αθηνα για να βρω γιατι ο συγκεκριμενος ηταν ειδικου τυπου. σε τελικη αναλυση θα ελεγα καλυτερα μην αγοραζετε κινητα απο κινα μεχρι να φθασουν στο επιπεδο να εχουν service στην Ελλαδα.
fastnickride Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 επειδη ειχα παρομοιο κινεζικο κινητο[κινεζικο ειναι και αυτο],για τα λεφτα του ,ενταξει καλουτσικο ειναι αν και τοσο εχει περιπου το star της samsung.μην σας δελεαζουν οι διπλες καρτες sim που παιρνουν τα κινεζικα,ουτε ο δεκτης tv[αλλωστε σε 2-3 μηνες το αναλογικο σημα δεν θα ισχυει για τα περισσοτερα καναλια οποτε δωρο αδωρο],αλλα οτι δεν υπαρχει service σαν και αυτα που ξερουμε στις γνωστες μαρκες. στην συγκεκριμενη περιπτωση θα πρεπει να το στειλεις στο μαγαζι που το πηρες,να το στειλουν στην εταιρεια στην Κινα κ.λ.π. οποτε θελεις κανα διμηνο να το παρεις πισω σε περιπτωση βλαβης. εγω οταν πανω στην βδομαδα μου χαλασε ο φορτιστης και τους ζητησα να μου στειλουν αλλον,με γραψανε κανονικα και τελικα εψαξα την μιση αθηνα για να βρω γιατι ο συγκεκριμενος ηταν ειδικου τυπου. σε τελικη αναλυση θα ελεγα καλυτερα μην αγοραζετε κινητα απο κινα μεχρι να φθασουν στο επιπεδο να εχουν service στην Ελλαδα. το θέμα είναι να το πάρεις απο κατάστημα το οποίο έχει και ανταλλακτικά, service για συγκεκριμένα κινητά και το σημαντικότερο την εγγύηση. είναι καλύτερη αγορά πιστεύω απ'οτι να κάνεις μέσω site!!! τώρα αυτό για την τηλεόραση τι εννοάς :-Dmy friend? σε 3-4 μήνες δεν θα μπορεί να εκπέμπει τα κανάλια? θα γίνουν ψηφιακά? βασικά αθτο το είχα ακούσει εδώ και ένα χρόνο.......το πήραν απόφαση? λίγο δύσκολο μου φαίνεται(άσχετο θέμα)........
xolloth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ναι εντος του μηνος αρχιζει να εκπεμπει στην Θεσσαλονικη[καναλια digea]και μετα διμηνο Αθηνα οποτε δεν εχει νοημα .
fastnickride Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ναι εντος του μηνος αρχιζει να εκπεμπει στην Θεσσαλονικη[καναλια digea]και μετα διμηνο Αθηνα οποτε δεν εχει νοημα . φίλε δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί εφαρμογή για να παίζει ψηφιακά κανάλια??? η θα βγάλουν κινητά που θα έχουν αυτήν την δυνατότητα......
xolloth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 για το πρωτο δεν ξερω,για το δευτερο πιθανον.
sfakattack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Για μένα στα 230ευρώ που κάνει το 5800 δεν υπάρχει παρόμοιο.Εγώ να φανταστείς το αγόρασα όταν έκανα 300ευρώ και το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει ever.
nikos7690 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας ψαχνω κι εγω για κινητο μεχρι 400 ευρω,με wifi,gps,καλη μπαταρια και touchscreen. Σκεφτομαι το νοκια 5800, το lg viewty smart το samsung s8000. Εχει κανεις καποιο απο αυτα τα κινητα να μου πει γνωμες?Για το 5800 νομιζω οτι εχω ακουσει πολλα .Αν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε δεν εχω προβλημα.
xolloth Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ειχα το 5800 για κανα μηνα αλλα το πουλησα τοτε λογω των πολλων προβληματων που ειχα[ακουστικο,οθονη]. κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κινητο για τα λεφτα του. εαν βαλεις αλλα 100 ευρω παιρνεις το κορυφαιο ομνια,εαν δεν τα διαθετεις ,παρε το 5800.
Nauseas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Κινητα με τα specs που συζητάτε βγάζει και η htc όπως to touch2 και το touch diamond 2 των οποίων οι τιμές κυμαίνονται απο 350-400 ευρώ. Έχει κανείς άποψη γι'αυτα τα κινητα? Ρωτάω γιατι καιγω ψάχνω για κινητο αυτον τον καιρό και ενώ διαβάζω καλά reviews για τα htc σε ξένα forums, ελλάδα βλέπω να τα έχουν ελάχιστοι.
mikeharitakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 φιλε μου εγω εχω αυτο εδω...http://www.ebw.gr/Store/ProductView.aspx?productid=6717 του εκανα και επεκταση εγγυησης απο 1 σε 2 χρονια 200 ευρω ολα μαζι..του εβαλα και μια καρτα 16Gb.το εχω 2 μηνες και δεν εχω κανενα παραπονο απο το κινητο..ουτε κολαει ουτε τπτ οπως λενε "μερικοι"....γιατι Τv και 2sim + ολα τα αλλα δεν τα βρισκεις σε κινητα με αυτη τη τιμη!μη πω καθολου! και οτι παθει το στελνεις πανω αθηνα και στο επισκευαζουν η αλλαζουν εφοσον ειναι στην εγγυηση!
fastnickride Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 φιλε μου εγω εχω αυτο εδω...http://www.ebw.gr/Store/ProductView.aspx?productid=6717 του εκανα και επεκταση εγγυησης απο 1 σε 2 χρονια 200 ευρω ολα μαζι..του εβαλα και μια καρτα 16Gb.το εχω 2 μηνες και δεν εχω κανενα παραπονο απο το κινητο..ουτε κολαει ουτε τπτ οπως λενε "μερικοι"....γιατι Τv και 2sim + ολα τα αλλα δεν τα βρισκεις σε κινητα με αυτη τη τιμη!μη πω καθολου! και οτι παθει το στελνεις πανω αθηνα και στο επισκευαζουν η αλλαζουν εφοσον ειναι στην εγγυηση! ναι φιλαράκι καλό είναι και έχω ψάξει και άλλα κινητά τετοιου είδος. έχουν πολλά χαρακτηριστηκά για 200 ευρώ. το έχω ψάξει λίγο και το θέμα είναι οτι απο το 2010 δεν θα πιάνει η tv του κινητού γιατί θα γίνουν ψηφιακά τα κανάλια. έψαχνα ένα τέτοιο κινητό να σου πώ την αλήθεια να το κρατήσω 2-3 χρόνια(και όσο αντέξει) για την τηλεόραση που έχει!!! είναι καλή φάση........απ'οτι έμαθα θα βγούνε και κινητά με ψηφιακή tv(σε κανα χρόνο). το κακό σε αυτά τα κινητά είναι οτι δεν αναβαθμίζονται και επίσης δεν μπορείς να βάλεις κάποια εφαρμογή. ότι έχει πάνω του αυτό θα πάρεις....δεν με χαλάει ήδη με αυτα που έχει αλλά στην tv κολλάω!!!!
nikos7690 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Κινητα με τα specs που συζητάτε βγάζει και η htc όπως to touch2 και το touch diamond 2 των οποίωνοι τιμές κυμαίνονται απο 350-400 ευρώ. Έχει κανείς άποψη γι'αυτα τα κινητα? Ρωτάω γιατι καιγω ψάχνω για κινητο αυτον τον καιρό και ενώ διαβάζω καλά reviews για τα htc σε ξένα forums, ελλάδα βλέπω να τα έχουν ελάχιστοι. το diamond 2 το ειδα κι εγω. Ωραιο ειναι,το ωστοσο ειναι καλυτερη η οθονη του σ8000 και απο αποψη αποκρισης αλλα και χρωματων, αλλα και η μπαταρια,μαλλον τελειωνει γρηγορα απο οσο εχω διαβασει σε φορουμ...Η εμπειρια καποιου κατοχου του συγκεκριμενου κινητου θα μας βοηθουσε.Απο την αλλη το σ8000 εχει κλειστο λογισμικο και gps πρακτικα αχρηστο καθως θελει πολλα λεφτα για χαρτες.
aris1986 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 παλικαρε εαν θελεις κατι παρα πολυ απλο και φθηνο...τρεχα στο eshopTOSHIBA TS605 BLACK/ DARK SILVER μονο 42 € !!!!! με τα 200 € παρε 5 και κανε και δωρακια τα χριστουγεννα!!! πολυ καλα χαρακτηριστικα, αν και δεν εχω εμπειρια απο toshiba κινητα. εαν κρινω απο τα laptop παντως κανουν καλη δουλεια οι γιαπωνεζοι...;ppp λεμε τωρα!!! Tο κινητο αυτο παιδες το χα περιοδο 2007-2008!Οσοι με βλεπανε μου λεγανε τι κινητο ειναι αυτο!Κανεις δεν ήξερε οτι η toshiba αβγαζε κινητα!Ειναι πολυ απλο στην χρηση του αλλα παιδες σκυλι!Ακομα το χω και λειτουργει!Δεν το πεταω και ας εχω αλλα 3 κινητα για συναισθηματικους λογους!Αμα θες να χεις κινητο για δεύτερη χρήση αξιζει παντως!!!
eko13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Οντως αυτες οι σειρες Τοσιμπα ειχαν σουπερ τιμη για τα χαρακτηριστικα τους, αλλα δεν ειχα διαβασει και τα καλυτερα σε διαφορα σαιτ...
fastnickride Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6736 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6717 http://plus3.gr/product_info.php?cPath=17&products_id=70 http://www.sourcinggate.com/m002l-quadband-cellphone-with-wifi-java-35-touchscreen-white-p-6246.html ακούω εντυπώσεις, ποιό θα προτιμούσατε??? αν είναι κάτοχος κάποιος απο αυτά ας δώσει καμία εντύπωση.....εγώ νομίζω το Α9530!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.