fastnickride Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 apostolospa είμαι ανάμεσα στο nokia5800 το s8000 της samsung και το lg km arena. φίλε άμα η κάμερα του ήταν 5mp το χτύπαγα κατευθείαν. εκεί είναι που κολλάω. είχα το k800 με 2 mp. να πάω στα 3.2? μικρή διαφορά, ενώ στα 5 είναι καλύτερα. στα άλλα 2 παίζει να βάλεις εφαρμογή gprs σπασμένη?
Xorxhs! Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 επειδη μπηκα και γω προσφατα στο ιδιο διλημμα, ειχα καταληξει σε lg 505 ή nokia5800. ειναι και τα δυο καταπληκτικα και με λιγη καλη προσπάθεια τα βρισκεις κκοντα στα 230 € καινουρια. εγω προτιμησα τελικα το nokia5800 το οποιο σταθηκα τυχερος και το βρηκα σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρισμενο και ειμαι μεχρι στιγμη παααρα πολυ ευχαριστημενος!!! το gps τους ειναι καλο? (destinator παιζουν?) bluetooth εχουν? τι λειτουργικο φορανε?
apostolospa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 είμαι ανάμεσα στο nokia5800 το s8000 της samsung και το lg km arena.φίλε άμα η κάμερα του ήταν 5mp το χτύπαγα κατευθείαν. εκεί είναι που κολλάω. είχα το k800 με 2 mp. να πάω στα 3.2? μικρή διαφορά, ενώ στα 5 είναι καλύτερα. στα άλλα 2 παίζει να βάλεις εφαρμογή gprs σπασμένη? το καθενα τος εχει καποια συγκριτικα πλεονεκτηματα. το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του lg505 ειναι φυσικα η καμερα των 5mp. εχω δει φωτο απο 505 και ειναι πραγματι παρα πολυ καλες. εμενα δεν με ενδιεφερε και πολυ αυτο αλλα οταν ειδα την αναλυση που προσφερει το nokia5800, 360 x 640 pixels resolution (9:16 display ratio) εναντι 240 x 400 pixels του lg (και των περισσοτερων αλλωστε κινητων της κατηγοριας), η αποφαση μου εγινε ξεκαθαρη, γεγονος που επιβεβαιωσα μολις τραβηξα τις πρωτες μου φωτο και βιντεο. επισης πολυ καλο το zoom και το φλας του. το garmin που ανεφερα παραπανω μπαινει και σε αλλα κινητα αλλα δεν ειμαι σιγουρος σε ποια! το gps τους ειναι καλο? (destinator παιζουν?) bluetooth εχουν? τι λειτουργικο φορανε? δεν ειχα ακομη την ευκαιρια να τσεκαρω το gps του nokia σε δυσκολες συνθηκες (εννοω φυσικα πορεια με αυτοκινητο) φυσικα και εχουν bluetooth το nokia εχει symbian και το lg εαν δεν κανω λαθος λειτουργει σε περιβαλλον java ελπιζω να βοηθησα παιδια! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:58 ---------- Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε και εμενα κατι ως 200ευρω? Για καθημερινη χρηση δλδ κανενα τηλεφωνο, mp3, fm radio και καμια camera για καμια φωτογραφιουλα...εχω σκευτει το lg cookie αλλα μου δινει στα νευρα που εχει ΓΕΜΙΣΕΙ ολος ο κοσμος.... παλικαρε εαν θελεις κατι παρα πολυ απλο και φθηνο...τρεχα στο eshop TOSHIBA TS605 BLACK/ DARK SILVER μονο 42 € !!!!! με τα 200 € παρε 5 και κανε και δωρακια τα χριστουγεννα!!! πολυ καλα χαρακτηριστικα, αν και δεν εχω εμπειρια απο toshiba κινητα. εαν κρινω απο τα laptop παντως κανουν καλη δουλεια οι γιαπωνεζοι...;ppp λεμε τωρα!!!! απο κει και περα τα δυο πιο πανω κινητα που αναφερονται ειναι περιπου σε αυτη τη τιμη
petrostr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Samsung S8000 Jet Samsung Omnia II Και τα δύο εξαιρετικά κινητά με πολλές δυνατότητες, ειδικά το δεύτερο. Όσο για Apple iPhone.. πληρώνεις όνομα! Ούτε εσωτερική cam δεν έχει για video-κλήσεις.
fastnickride Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 petrostr Samsung S8000 Jet το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο κινητό? αν ναι πές εντυπώσεις. φαίνεται πολύ καλό, αν και λίγο τσιμπημένο!!! apostolospa το καθενα τος εχει καποια συγκριτικα πλεονεκτηματα. το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του lg505 ειναι φυσικα η καμερα των 5mp. εχω δει φωτο απο 505 και ειναι πραγματι παρα πολυ καλες. εμενα δεν με ενδιεφερε και πολυ αυτο αλλα οταν ειδα την αναλυση που προσφερει το nokia5800, 360 x 640 pixels resolution (9:16 display ratio) εναντι 240 x 400 pixels του lg (και των περισσοτερων αλλωστε κινητων της κατηγοριας), η αποφαση μου εγινε ξεκαθαρη, γεγονος που επιβεβαιωσα μολις τραβηξα τις πρωτες μου φωτο και βιντεο. επισης πολυ καλο το zoom και το φλας του.το garmin που ανεφερα παραπανω μπαινει και σε αλλα κινητα αλλα δεν ειμαι σιγουρος σε ποια! δεν ήταν στις προτιμήσεις μου το lg505. σε σύγκριση πάντως με το arena και s8000(800 x 480) έχει χαμηλότερη ανάλυση. η διαφορά είναι μόνο στο οικονομικό που τα arena είναι πιο ακριβό αν και πιο παλιό μοντέλο.δεν έχει σημασία βέβαια αυτό. το ψαχνω πολύ γιατί θα τα σκάσω που θα τα σκάσω θέλω να έχει μια αξιόλογη κάμερα, wifi και αν είναι δυνατόν gprs free. δεν ξέρω για αυτα τα 2 αν έχει κάτι σπασμένο να βάλεις. άσχετο με το θέμα όταν κάνεις την υπηρεσία με το email χρεώνεσαι απο τον πάροχο? εκτός του οτι μπορώ να ανοίξω την σελίδα απο το wifi....
Kapws Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 είμαι ανάμεσα στο nokia5800 το s8000 της samsung και το lg km arena.φίλε άμα η κάμερα του ήταν 5mp το χτύπαγα κατευθείαν. εκεί είναι που κολλάω. είχα το k800 με 2 mp. να πάω στα 3.2? μικρή διαφορά, ενώ στα 5 είναι καλύτερα. στα άλλα 2 παίζει να βάλεις εφαρμογή gprs σπασμένη? Sry κιόλας... αλλά στο κινητό στηρίζεσαι να βγάλεις σοβαρές photos? Δώσε 150-200 ευρώ για ένα κινητό που να σε καλύπτει και δώσε και άλλα 100ευρώ για μια φωτογραφική μηχανή. Τα κινητά τον φακό τον έχουν για "μοστρα". Και τα 8Mp που διαφημιζει και το c905 (Και πολλά ακόμη) είναι της πλάκας. (Βtw..το nokia με τα 3,2mp έχει carl zeiss φακό που την καθιστά αν όχι καλύτερη...ίδιας ποιότητας).
fastnickride Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 KapwsSry κιόλας... αλλά στο κινητό στηρίζεσαι να βγάλεις σοβαρές photos? Δώσε 150-200 ευρώ για ένα κινητό που να σε καλύπτει και δώσε και άλλα 100ευρώ για μια φωτογραφική μηχανή. Τα κινητά τον φακό τον έχουν για "μοστρα". Και τα 8Mp που διαφημιζει και το c905 (Και πολλά ακόμη) είναι της πλάκας. (Βtw..το nokia με τα 3,2mp έχει carl zeiss φακό που την καθιστά αν όχι καλύτερη...ίδιας ποιότητας). αυτο είναι θέμα για συζήτηση σε άλλο topic!δεν το στηρίζω στο κινητό για τις φωτογραφίες. επίσης δεν μπορώ όπου πηγαίνω να παίρνω και την ψηφιακή μαζί μου. απλά θέλω να πάρω ένα καλό κινητό που να έχει καλά χαρακτηριστηκά. το να έχει καλή ανάλυση και πόσα mp είναι ένα αβαντάζ για το κινητό.....πάντως για την ψηφιακή μηχανή που λές έχω και την χρησιμοποιώ σε ειδικές περιπτώσεις. με το κινητό που έχω μπορεί να έχω βγάλει και περισσότερες.
eko13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το 5800 μια χαρα ειναι για μενα μια πολυ καλη λυση στα 200+ αν και λιγο παλιο Νοκια Ν78.
xolloth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 για μενα το πιο πληρες κινητο αυτην την εποχη και του οποιου ειμαι και κατοχος,ειναι το omnia2,δεν ευλογω τα γενια μου αλλα μετα απο παρα πολλα κινητα που εχω αλλαξει σαν πουκαμισα,ξερω να εκτιμω αυτο που ειναι καλο σε ολους τους τομεις,ασε που δεν του λειπει τιποτα αλλα και οτι τραβαει η ψυχη σου μπορεις με λιγα κλικ να του εγκαταστησεις.
fastnickride Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6717 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6736 έχει χρησιμοποιήσει κανένας τέτοιου είδος κινητά? είναι αξιόπιστα?
fastnickride Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6717 http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6736 μπορούν να συγκριθούν αυτά τα κινητά με τα ευρωπαικά? απο δυνατότητες έχουν πολλές, απο λειτουργίες δεν γνωρίζω!!!
eko13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ουτε εγω γνωριζω, αλλα εχω διαβασει καλλα λογια για τις λειτουργιες, καλυτερα να τα αγορασεις απο εκει, παρα απο ιντερνετ, εφοσον σου χαλασει να εχεις καπου να το πας...
dr_psiloulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγω φιλε μου εχω αυτο http://plus3.gr/product_info.php?cPath=17&products_id=97 και ειναι The Best... (Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει καλη camera (640x480).
fastnickride Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγω φιλε μου εχω αυτο http://plus3.gr/product_info.php?cPath=17&products_id=97 και ειναι The Best... (Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει καλη camera (640x480). φίλε μπορείς να μας ενημερώσεις για το κινητό??? πχ για το wifi, για την τν και καμία άλλη εφαρμογή? φαίνεται πολύ καλό!!! έχει gprs και αν ναί αυτό είναι χρεώσιμο???
dr_psiloulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που εχεις να κανεις και ειναι το καλυτερο πηγαινε μια βολτα απο Plus3 να το δεις και απο κοντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.