fastnickride Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 τώρα πλησιάζουν τα χριστούγεννα οπότε λέω να πάρω και ένα καλό κινητό επιτέλους.....αυτά που θέλω ειναι να έχει wifi,gps για να βλέπω email, να σερφάρω free(όπου βρώ δίκτυο), να έχει και χάρτη(όχι απαραίτητα) χωρίς χρέωση εννοείται. αν έχει την δυνατότητα να μπορείς να δείς τηλεόραση δεν με χάλαγε!!! έχω δει ένα που μοιάζει σαν το iphone και έχει και κεραιούλα!!! ημιτασιόν του iphone ήταν με 150 euros αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα!!! δεν το έχω ψάξει πολύ, τώρα δικτυόνομαι και έχω στο νου μου κάποια που ίσως μερικά φανούν απλά και θέλω την γνώμη σας ειδικά αν είστε και κάτοχοι αυτών 1)samsung km arena 2)lg viewty 3)samsung j8000 4)omnia2 5)iphone τα συγκεκριμένα τα έχω ακούσει γενικά. ειδικά τα 2 τελευταία ακουγονται πολύ αλλά ειναι λίγο(εώς πολύ) ακριβά.
Kapws Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 τώρα πλησιάζουν τα χριστούγεννα οπότε λέω να πάρω και ένα καλό κινητό επιτέλους.....αυτά που θέλω ειναι να έχει wifi,gps για να βλέπω email, να σερφάρω free(όπου βρώ δίκτυο), να έχει και χάρτη(όχι απαραίτητα) χωρίς χρέωση εννοείται. αν έχει την δυνατότητα να μπορείς να δείς τηλεόραση δεν με χάλαγε!!! έχω δει ένα που μοιάζει σαν το iphone και έχει και κεραιούλα!!! ημιτασιόν του iphone ήταν με 150 euros αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα!!! δεν το έχω ψάξει πολύ, τώρα δικτυόνομαι και έχω στο νου μου κάποια που ίσως μερικά φανούν απλά και θέλω την γνώμη σας ειδικά αν είστε και κάτοχοι αυτών 1)samsung km arena 2)lg viewty 3)samsung j8000 4)omnia2 5)iphoneτα συγκεκριμένα τα έχω ακούσει γενικά. ειδικά τα 2 τελευταία ακουγονται πολύ αλλά ειναι λίγο(εώς πολύ) ακριβά. Κοίτα..αυτό για την copia του iPhone..ασχολίαστο. Ή θα πάρεις το κανονικό ή μην πάρεις καθόλου. Αφενός για την υγεία σου (πολλά ακούμε για τα κινέζικα μαϊμουδάκια), αφετέρου γιατί θα νευριάσεις πάνω στην βδομάδα με τα σκαλώματα που θα τρώει (άσε που μπορεί να πέσει και δούλεμα για ποζεριές και μλκιες). Τώρα όσον αφορά κινητό..δεν μας λες πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Ξεκίνα πρώτα με αυτό και εμείς στη συνέχεια μπορούμε να σου πούμε ποια από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορείς να αποκτήσεις.
eko13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τηλεοραση σε μη κινεζικο τηλεφωνο δεν θα βρεις... Αμα θες ιντερνετ μεηλ, λογικα πας σε κινητο με πληκτρολογιο qwerty. Πιστευω το Νοκια 5730 θα σε καλυψει, μοιαζει αξιολογο τηλεφωνο. Ενω με το symbian τοθ βαζεις μεσα και οτι προγραμμα με χαρτες θες. Τα τρια πρωτα δεν παιρνουν προγραματα και για gps θα χρεωνεσαι.
fastnickride Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τώρα όσον αφορά κινητό..δεν μας λες πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Ξεκίνα πρώτα με αυτό και εμείς στη συνέχεια μπορούμε να σου πούμε ποια από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορείς να αποκτήσεις. Μέχρι 400 περίπου μπορώ να διαθέσω. Έχω δεί και αυτό LG GT505. φτηνό και καλό, βεβαια είναι παρόμοιο του arena Αμα θες ιντερνετ μεηλ, λογικα πας σε κινητο με πληκτρολογιο qwerty. Πιστευω το Νοκια 5730 θα σε καλυψει, μοιαζει αξιολογο τηλεφωνο. Ενω με το symbian τοθ βαζεις μεσα και οτι προγραμμα με χαρτες θες. Τα τρια πρωτα δεν παιρνουν προγραματα και για gps θα χρεωνεσαι. θα ήθελα σε κάτι αφής, πολλά κουμπιά έχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 δες και το nokia 5800 αν σου κάνει τα λεφτά του πάντως τα αξίζει!
PaNtZ0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 To Arena πιστεύω ότι αξίζει..και γενικώς η LG από άποψη τιμής / χαρ/κων
tempo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 τσέκαρε και μερικές αξιολογήσεις / reviews. όλο και καμια ιδέα θα πάρεις...
sam sam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 πριν αποφασισεις κοιτα την αυτονομια αυτου που θα παρεις... για εμενα να εχει πανω σιμμπιαν ή κατι παρομοιο... προτεινω n82...
fastnickride Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 προτεινω n82... για εμενα να εχει πανω σιμμπιαν ή κατι παρομοιο... προτιμώ κάτι σε αφής. φαντάζομαι το sybian ειναι κάποιο λειτουργικό που έχει το τηλέφωνο. τσέκαρε και μερικές αξιολογήσεις / reviews.όλο και καμια ιδέα θα πάρεις... αυτό κάνω γι'αυτό δυσκολεύομαι να διαλέξω. άσε που γνωρίζω και λίγα απο κινητά. απλά θέλω κάτι τελευταίας τεχνολογίας, οχι κανά "μινι λαπτοπ"!!! To Arena , nokia 5800 δέν έχει δυνατότητα να βάλεις εφαρμογή gprs? msn, facebook μπαίνεις απο αυτά τα κινητά?
grek77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 τώρα πλησιάζουν τα χριστούγεννα οπότε λέω να πάρω και ένα καλό κινητό επιτέλους.....αυτά που θέλω ειναι να έχει wifi,gps για να βλέπω email, να σερφάρω free(όπου βρώ δίκτυο), να έχει και χάρτη(όχι απαραίτητα) χωρίς χρέωση εννοείται. αν έχει την δυνατότητα να μπορείς να δείς τηλεόραση δεν με χάλαγε!!! έχω δει ένα που μοιάζει σαν το iphone και έχει και κεραιούλα!!! ημιτασιόν του iphone ήταν με 150 euros αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα!!! δεν το έχω ψάξει πολύ, τώρα δικτυόνομαι και έχω στο νου μου κάποια που ίσως μερικά φανούν απλά και θέλω την γνώμη σας ειδικά αν είστε και κάτοχοι αυτών 1)samsung km arena 2)lg viewty 3)samsung j8000 4)omnia2 5)iphoneτα συγκεκριμένα τα έχω ακούσει γενικά. ειδικά τα 2 τελευταία ακουγονται πολύ αλλά ειναι λίγο(εώς πολύ) ακριβά. iPhone 3GS με τα χίλια Όλα τα άλλα απλά απομίμηση...
apostolospa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 επειδη μπηκα και γω προσφατα στο ιδιο διλημμα, ειχα καταληξει σε lg 505 ή nokia5800. ειναι και τα δυο καταπληκτικα και με λιγη καλη προσπάθεια τα βρισκεις κκοντα στα 230 € καινουρια. εγω προτιμησα τελικα το nokia5800 το οποιο σταθηκα τυχερος και το βρηκα σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρισμενο και ειμαι μεχρι στιγμη παααρα πολυ ευχαριστημενος!!!
fastnickride Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 iPhone 3GS με τα χίλια Όλα τα άλλα απλά απομίμηση... με τέτοια τιμή παίρνεις και λαπτοπ € 569,00 ενα πράγμα που δεν μαρέσει ειναι οτι δεν εχει bluetooth. βέβαια έχει πολλές εφαρμογές επειδη μπηκα και γω προσφατα στο ιδιο διλημμα, ειχα καταληξει σε lg 505 ή nokia5800. ειναι και τα δυο καταπληκτικα και με λιγη καλη προσπάθεια τα βρισκεις κκοντα στα 230 € καινουρια. εγω προτιμησα τελικα το nokia5800 το οποιο σταθηκα τυχερος και το βρηκα σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρισμενο και ειμαι μεχρι στιγμη παααρα πολυ ευχαριστημενος!!! για πες ρε φίλε εντυπώσεις για το σερφάρισμα στο ιντερνετ(αργο-γρηγορο), χρεωνεσαι το gps σε αυτο το κινητο?
grek77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 με τέτοια τιμή παίρνεις και λαπτοπ € 569,00 ενα πράγμα που δεν μαρέσει ειναι οτι δεν εχει bluetooth. βέβαια έχει πολλές εφαρμογές Τί ενοείς δεν έχει bluetooth? για πες ρε φίλε εντυπώσεις για το σερφάρισμα στο ιντερνετ(αργο-γρηγορο), χρεωνεσαι το gps σε αυτο το κινητο? Όσον αφορά το σερφάρισμα το iPhone 3GS είναι μακράν το καλύτερο ......
apostolospa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 κοιτα, οσον αφορα το σερφαρισμα και εφοσον εχεις καλη συνδεση μια χαρα ειναι. για το gps προσωπικα θεωρω οτι σε λιγο καιρο που θα υπαρχει παντου wifi και τουλαχιστον για να προσανατολιστεις εντος πολεως, δεν θα χρειαζεται κατι παραπανω. μεχρι τοτε ομως, μπορεις να εγκαταστησεις σχετικα ευκολα το garmin το οποιο κυκλοφορει και σπασμενο και να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα, οπως αλλωστε την κανω και γω!!!. απο κει και περα εχει καταπληκτικες δυνατοτητες που ειλικρινα ανακαλυπτω καθημερινα και με εκπλησσουνε για κινητα τοσο χαμηλης αξιας! για μενα ειναι most value for money my friend!!!!
nick#18 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε και εμενα κατι ως 200ευρω? Για καθημερινη χρηση δλδ κανενα τηλεφωνο, mp3, fm radio και καμια camera για καμια φωτογραφιουλα...εχω σκευτει το lg cookie αλλα μου δινει στα νευρα που εχει ΓΕΜΙΣΕΙ ολος ο κοσμος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.