Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Οί μνήμες είναι αρκετά καλές,η δική μου είναι 4άρα και παίζει από τα 513,στα 602 χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> Λάθος μου geforce 4 είναι. Δηλαδή έχω καλές μνήμες; Έχω ενα fan από Pentium αλλά δεν ξέρω πως να τον βάλω, έχετε κανα σχετικό guide υπόψιν σας; <hr /></blockquote> Guide δεν έχω υπόψιν, θα σου πω με απλά λόγια πως γίνεται: Υποθέτω πως έχεις το cooler του Pentium μαζί με την ψύκτρα του έτσι; Λοιπόν ο ανεμιστήρας συγκρατείται επάνω στην ψύκτρα με τέσσερις βίδες (υπάρχουν και μερικά που έχουν κλιπ, σ'αυτήν την περίπτωση πρέπει να βρεις τέσσερίς μικρές βίδες). Ξεβίδωσε αυτές τις βίδες και θα απελευθερωθεί το ανεμιστηράκι. Πάρε τώρα την κάρτα γραφικών και βάλε την σε μια επίπεδη επιφάνεια με μονωτικό υλικό από κάτω (όταν θέλω να κάνω κάτι στα γρήγορα βάζω εφημερίδες), με την ψύκτρα προς τα πάνω. Τοποθέτησε το ανεμιστηράκι περίπου κεντρικά επάνω στην ψύκτρα -αν έχεις δει κάρτες με ανεμιστήρα θα καταλάβεις τι εννοώ- και βίδωσε την μία βίδα μέχρι να πιάσει ελαφρώς (μην την σφίξεις πολύ). Αν μετακινηθεί λίγο ο ανεμιστήρας δεν πειράζει, σημαίνει πως στο σημείο που τον έβαλες η τρύπα της βίδας ήταν πάνω από fin της ψύκτρας. Συνέχισε βιδώνοντας την βίδα αντιδιαμετρικά από αυτήν που έβαλες πρώτη, και μετά τις άλλες δύο. Τέλος, σφίξε και τις τέσσερις, δεν θέλει να βάλεις πολύ δύναμη μόνο μέχρι να μην κινείται καθόλου το ανεμιστηράκι. Βάλε την κάρτα πίσω στο κουτί, σύνδεσε την τροφοδοσία στο ανεμιστηράκι και ιδού, έχεις active cooling! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Thanx Νaryan αλλά το πρόβλημα είναι ότι στον ανεμηστήρα δεν υπάρχουν καθόλου βίδες (κλιπ) και είναι μεγαλύτερος από την ψήκτρα. http://briefcase.pathfinder.gr/download/_zerocool/4560/83179/1/Image018.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/_zerocool/4560/83183/1/Image016.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamcast Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 kai egw mia gf4 mx440 exo kai ekana akrivws auta pou lete eval ena anemisthraki piii.kai ekana overclock sta 340cpu kai 500ddr.den paei parapanw !sto 3dmark apo 5800.phge 6430. to ovrclock aksizei mono gia to antialiazing.xwris antialiazing oi diafores einai elaxistes.mhlaw panta gia thn parth mou.kai oxi gia tous allous. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> Thanx Νaryan αλλά το πρόβλημα είναι ότι στον ανεμηστήρα δεν υπάρχουν καθόλου βίδες (κλιπ) και είναι μεγαλύτερος από την ψήκτρα.<hr /></blockquote> Α εσύ έχεις cooler της Intel, εγώ έλεγα για κάτι σε άλλη μάρκα, σχεδόν όλες πλυν της Intel είναι με βίδες. Δεν είσαι και Αθήνα να σου δώσω ένα, έχω καμμιά πενηνταριά για αυτόν ακριβώς το λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δεν πειράζει... θα σκεφτώ καμιά πατέντα και κάτι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Emena kaike kai mou esteilan new apo e-shop.Rwtisa gia kana cooler alla oudeis apantise...grrrr na eisai kala re Zerocool pou eferes to thema sto proskinio kai tha akolouthisw tin idia lisi.Cooler p3.To exo ksanakanei se Voodoo3 3ooo agp kai apedwse arista.Apo checkmate yparxei tpt gia tin en logo karta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.