@_zerocool Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Μου έδωσαν σήμερα την παραπάνω κάρτα και λέω να τραβήξω κάνα overclock. Aλλά δεν ξέρω στα πόσα nano sec είναι η μνήμη και στα πόασ θα μπορούσα να την πάω. Πάνω στης μνήμες μάρκας hynix γράφει: Hynix 220A HY60U2832220-5 <hr /></blockquote> Ποία είναι τα default(mhz) της κάρτας; Και της mx460? Aaa έχει passive cooling. Αν αγοράσω κάνα κιτ θα δω καλύτερα αποτελέσματα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Geforce 2 MX ή μήπως GF4 MX440? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Βρε Gabe αφού έχει πεντάρα μνήμη GeForce4 440 θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Και η 2,πεντάρα έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 H Creative που είχα εγώ είχε 6... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Tεσπά,ας μας πεί τι είναι o Ζerocool. ΒΤW,Don't forget my thermal Gun.plz... Στην GF4 μου παίζει Hynix 4άρα default 513 φθάνει ώς 600 άνετα. Είναι αρκετά καλή μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 P.S. Μιλάμε για DDR πάντα έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Έχεις ακούσει SDRAM να πηγαίνει στα 600; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 YOU WILL GET NOTHING!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Xα,χα, Όχι βέβαια!! Λάθος έκανα ρε Kwsn_Men!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Xα,χα, Όχι βέβαια!! Λάθος έκανα ρε Kwsn_Men!! <hr /></blockquote> Ουδείς άσφαλτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Óπως λέει και η ʼντζελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Πώς βγήκε αυτό τώρα;άσχετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Βρε zerocool τελικά τι κάρτα έχεις; Αν είναι GeForce4 MX440 τα default timings είναι 270/400. Αν έχεις τους Detonator έκδοση 40 και μετέπειτα και τα Coolbits ενεργοποιημένα μπορείς να πάς στο Display Properties -> Settings -> Advanced -> Creative GeForce4 MX 440 -> Clock Frequencies όπου θα δεις τα default timings με την δυνατότητα να τα μεταβάλεις. Όσον αφορά το cooling με ενεργό kit θα δεις κάποια βελτίωση αλλά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά. Θα πρότεινα να βρεις ένα παλιό ανεμιστηράκι από Pentium ή Pentium III και να το βιδώσεις επάνω στην υπάρχουσα ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Λάθος μου geforce 4 είναι. Δηλαδή έχω καλές μνήμες; Έχω ενα fan από Pentium αλλά δεν ξέρω πως να τον βάλω, έχετε κανα σχετικό guide υπόψιν σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.