Προς το περιεχόμενο

Creative geforce 4 mx 440 o/c

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου έδωσαν σήμερα την παραπάνω κάρτα και λέω να τραβήξω κάνα overclock. Aλλά δεν ξέρω στα πόσα nano sec είναι η μνήμη και στα πόασ θα μπορούσα να την πάω. Πάνω στης μνήμες μάρκας hynix γράφει:

Hynix 220A

HY60U2832220-5 <hr /></blockquote>

Ποία είναι τα default(mhz) της κάρτας; Και της mx460? Aaa έχει passive cooling. Αν αγοράσω κάνα κιτ θα δω καλύτερα αποτελέσματα?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Xα,χα, Όχι βέβαια!!

Λάθος έκανα ρε Kwsn_Men!! <hr /></blockquote>

Ουδείς άσφαλτος...

Βρε zerocool τελικά τι κάρτα έχεις; Αν είναι GeForce4 MX440 τα default timings είναι 270/400. Αν έχεις τους Detonator έκδοση 40 και μετέπειτα και τα Coolbits ενεργοποιημένα μπορείς να πάς στο Display Properties -> Settings -> Advanced -> Creative GeForce4 MX 440 -> Clock Frequencies όπου θα δεις τα default timings με την δυνατότητα να τα μεταβάλεις.

Όσον αφορά το cooling με ενεργό kit θα δεις κάποια βελτίωση αλλά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά. Θα πρότεινα να βρεις ένα παλιό ανεμιστηράκι από Pentium ή Pentium III και να το βιδώσεις επάνω στην υπάρχουσα ψύκτρα ;)

Λάθος μου geforce 4 είναι. Δηλαδή έχω καλές μνήμες; Έχω ενα fan από Pentium αλλά δεν ξέρω πως να τον βάλω, έχετε κανα σχετικό guide υπόψιν σας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...