christsit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το πήρατε γραμμή; http://www.mad.tv/microsites/pepsimax/ Ένας τύπος κέρδισε σε διαγωνισμό και γυρίζει video clip με τον Akon. Εδώ ανεβάζουν καθημερινά videos και photos απο τη ζωή του εκεί!
papahlamidas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πωωω τι λες τώρα τον "κωλό-φαρδο". Εγώ παίζει να μην κοιμηθώ το βράδυ. No offense. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις το φοβερό σε αυτή την είδηση.
evabb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αυτό τώρα γιατί θεωρείται είδηση που αξίζει να έχει και το δικό της θέμα?
DJ_XLR8 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αυτό τώρα γιατί θεωρείται είδηση που αξίζει να έχει και το δικό της θέμα? Όταν είδα κι εγώ το post λίγα λεπτά αφότου έγινε, ήμουν σε δίλλημα. Ωστόσο στις αρχές του forum είναι η ελευθερία του λόγου. Ο χρήστης έκανε το post γιατί είναι κάτι που τον ενδιέφερε και θέλει προφανώς να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους. Δε μπορούμε εμείς να το στερήσουμε αυτό, απλά το κοιτάμε και προσπερνάμε. Τα σχόλια όπως του papahlamidas μπορούν να ξεκινήσουν flame κάτι που έχω βαρεθεί να βλέπω. Στην αρχή σκέφτηκα να το κλειδώσω για να προλάβω αυτά τα σχόλια, ωστόσο δεν υπάρχει κανόνας που να μου δίνει αυτό το δικαίωμα. Είναι στο χέρι των υπολοίπων να μη δίνετε σημασία σε posts που δε σας αρέσουν. Άλλη λύση είναι είναι να "ψηφίσετε" κάτω δεξιά του post ως άκυρο σχόλιο.
christsit Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εμένα όντως μου άρεσε αυτό το site, και είμαι στον τομέα μουσική. Είναι ένα νέο που -για μένα- είναι συνταρακτικό. Video clip με τον Akon για το τραγούδι του mundial 2010 και να συμμετέχει Έλληνας; Κατά την ταπεινή μου άποψη έχει πολύ ενδιαφέρον. Είδα και αυτό το παιδί στο site βαμμένο στο πρόσωπο με τη Ελληνική σημαία. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Φιλικά πάντα
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εμένα όντως μου άρεσε αυτό το site, και είμαι στον τομέα μουσική. Είναι ένα νέο που -για μένα- είναι συνταρακτικό. Video clip με τον Akon για το τραγούδι του mundial 2010 και να συμμετέχει Έλληνας; Κατά την ταπεινή μου άποψη έχει πολύ ενδιαφέρον. Είδα και αυτό το παιδί στο site βαμμένο στο πρόσωπο με τη Ελληνική σημαία. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Φιλικά πάντα Ναι, φοβερή προβολή για τον πολιτισμό και τα ήθη της χώρας η... συμμετοχή έλληνα κομπάρσου σε R&B videoclip. Ο ξεπεσμός μας δεν είναι μόνο οικονομικό-πολιτιστικός, αλλά και εγκεφαλικός τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.