Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή κάρτας γραφικών

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών μου (μια 4870 που έχω) και είμαι μεταξύ των παρακάτω καρτών γραφικών.

ΗD 5850, GTX 260, GTX 275, HD 5770.

Επειδή πραγματικά δεν ξέρω πιά είναι καλύτερο να διαλέξω εξ αυτών, παρακαλώ

όσοι γνωρίζεται περισσότερα να μου πείτε προτάσεις και συγκεκριμένα μοντέλα παρακαλώ απο Πλαίσιο ή E-shop.

Να πω εδώ οτι θέλω να παίζω τα καινούργια games σε αρκετά καλές αναλύσεις (λόγω tv monitor) και να υπάρχει και κάποιο μέλλον στην αγορά που θα κάνω.

max ποσό που μπορώ να δώσω είναι 250 ευρώ.

Σας ευχαριστώ παιδιά και αναμένω προτάσεις. :-)

Δημοσ.

Με δεδομένα

το ποσό που διαθέτεις +

ανάλυση full HD +

το "μέλλον" που αναφέρεις, πας για 5850 πολύ χαλαρά.

Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα έχεις bottleneck, αλλά φαντάζομαι ότι λόγω O/C αν υπάρχει θα είναι πολύ μικρό.

Περί μοντέλων και καταστημάτων: έχει στο Πλαίσιο 5850 της Sapphire.

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις μετά τις γιορτές να πάρεις κάτι, η 4870 σε βγάζει άνετα μέχρι τότε. Αλλιώς πήγαινε στην 5850

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά και γω αυτή σκεφτόμουν απλά δεν ήμουν σίγουρος αν αξίζει τα λεφτά της σε σχέση με τις υπόλοιπες που παραθέτω. Η saphire είναι αξιόπιστη?

όσον αφορά το bottleneck πιθανόν να υπάρχει με απασχολεί και εμένα, απλά στην παρούσα φάση δεν παιζουν φράγκα για επεξεργαστή. :P

Δημοσ.

Σίγουρα μια ΑΤΙ της σειράς 5χχχ...αλλά θα σου πρότεινα να περιμένεις το επόμενο 3μηνο

της κάρτες της ΝVIDIA

Δημοσ.

Η Sapphire θεωρείται πολύ αξιόπιστη. Θα μπορούσες να περιμένεις όπως προτείνει και ο Lefstef αλλά δεν υπάρχει ημερομηνία για τις νέες κάρτες της Nvidia και από ότι φαίνεται θα πάρει τουλάχιστον 2 μήνες ακόμη. Εάν δεν καίγεσαι περιμένεις μέχρι τότε, λογικά θα έχει ρίξει και η ΑΤΙ τις τιμές λιγάκι.

Δημοσ.

δεν αγοράζεις τίποτα και μένεις όπως είσαι...λογικά παίζεις σε 1920x1080...με μερικές παραχωρήσεις σε κάποια παιχνίδια είσαι κοπλέ...μόνο σε εμένα μου φαίνεται ότι θα υπάρχει αρκετό bottleneck??αν τώρα σε σχετικά μικρό διάστημα σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε αναβάθμιση τότε πάρε την 5850

Δημοσ.
δεν αγοράζεις τίποτα και μένεις όπως είσαι...λογικά παίζεις σε 1920x1080...με μερικές παραχωρήσεις σε κάποια παιχνίδια είσαι κοπλέ...μόνο σε εμένα μου φαίνεται ότι θα υπάρχει αρκετό bottleneck??αν τώρα σε σχετικά μικρό διάστημα σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε αναβάθμιση τότε πάρε την 5850

Βασικά τα games τα παίζω σε αναλύσεις 1680χ1050 δεν χρειάζομαι παραπάνω και ας μπορεί η κάρτα και η τηλεόραση. Το θέμα είναι οτι τωρα τελευταια και συγκεκριμένα στο star wars και το call of duty mw2 παρατηρώ ότι ακόμα και σε αυτή την ανάλυση μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα ή ενδιάμεσα, πέφτουν τα frames δεν ξέρω τι παίζει και μου έχουν σπάσει τα νεύρα....

Τρέχω κανονικά benchmarks furmark και η καρτα φαίνεται μια χαρά...

Εχει 2 modes normal 750-950, turbo 775-1000.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάρτας ή οδηγού (έχω δοκιμάσει κάμποσους) ή παιχνιδιού, το θέμα είναι οτι έχω φάει σκάλωμα με αυτά τα games.

Γιαυτό λέω να αλλάξω κάρτα.

Δημοσ.

Eυχαριστώ παιδιά να στε καλά.

όσον αφορά το bottleneck, λέτε να παίζει πολύ?

αλλιώς να αλλάξω και cpu....

(Ποιός ξεμοντάρει πάλι την ψύκτρα, βαριέμαι...) :P

Δημοσ.

Θα έχεις bottleneck αλλά στην ανάλυση που θα παίζεις και με φίλτρα που θα ενεργοποιείς μη σε απασχολεί.

Εξάλλου τα fps θα είναι έτσι κι αλλιώς υψηλά, ανάλογα βέβαια και με το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...