Errik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αυτό με το μαμίσιο decoder του mpc-hc, χωρίς να έχεις βάλει κάποιον third party decoder; (π.χ cyberrlink;) Εγκατέστησες το mpc-hc μόνο του ή με κάποιο pack μαζί; Ποιό overlay mode χρησιμοποοίησες; Κατάφερες να δουλέψει το DXVA μαζί με υπότιτλους; Ευχαριστώ πολύ.
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πάει κανα 6μηνο από τότε που κανα τη διαδικασία αλλά κατά 99.9% έκανα ό,τι λέει εδώ (posts #2 & #3). Haali Media Splitter & mpc-hc από software. Από κει και πέρα κάποιες αλλαγές στα settings που αναφέρονται εκεί. Κανένα πρόβλημα με DVXA και υπότιτλους.
foreverfreak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Παιδια ζητω τη βοηθεια σας, γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα... Εδω και λιγο καιρο ειμαι ευτυχης (?) κατοχος του asus 1101 ha!! Αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημα... Προσπαθω να παιξω ενα βιντεακι (ενα επεισοδια μιας σειρας συγκεκριμενα) και το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο!! Δε μπορω να το περιγραψω ακριβως, αλλα στις γρηγορες σκηνες φαινεται σα να κολλαει λιγο (παει λιγο αργα) και στο πανω μερος της οθονης εμφανιζονται κατι γραμμες... Τι μπορω να κανω?? Στο σημειο αυτο να σημειωσω πως το βιντεο ειναι xvid avi, κατεβασα καποιον driver απο την intel, αλλα και παλι δεν ειδα αποτελεσμα και προσπαθησα να το ανοιξω τοσο με τον Kmplayer, οσο και με τον Splash Lite!! Eυχαριστω εκ των προτερων...
devill0 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλημερα.Εκανα εγκατασταση το Splash Lite και εχω ενα προβληματακι με τους υποτιτλους μου τους εμφανιζει στα αγγλικα..Τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.