Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ερχονται τα νεα δυπηρινα netbook με atom 330 και nvidia 9400 δωσε κατι παραπανω να πιασουν και τοπο τα λεφτα σου. aka Asus 1201N
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παντως στο δικο μου με το που ενεργοποιω το DXVA εχω μια ωραιοτατη μπλε οθονη. Edit: Τωρα πηρα πρεφα το λινκ του antonl, θα το τιμησω δεόντως
Delirium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παντως στο δικο μου με το που ενεργοποιω το DXVA εχω μια ωραιοτατη μπλε οθονη.Edit: Τωρα πηρα πρεφα το λινκ του antonl, θα το τιμησω δεόντως Blue Screen Of Death , δυστυχως και εδω... με Μedia Player Classic + Κ-Lite Codec Pack. Καποια παιζουν με Windows Media Player 11, οσο κι αν προσπαθησα ομως, δε καταφερα τιποτα (ακομη & με Power DVD του Acer) με ΜΚV, οπως αυτα: http://thepiratebay.org/search/mkvguy/0/99/200 Any ideas? - - - Τελικα τα παραπανω MKV (?) επαιξαν με DivX Player, αλλα με αρκετα "σπασιματακια" = οχι ικανοποιητικα... Δεν τιθεται θεμα cpu γιατι δεν ξεπερασε ποτε το 65% Επομενος player ή ρυθμιση?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Del, θα δοκιμασω αναλυτικα τις οδηγιες του λινκ του ποστ του αντονΙ εντος 24ρων ωρων και θα ενημερωσω. Μου τη σπαει να υπαρχει η δυνατοτητα σε hardware και να κλαιμε τη μοιρα μας στο software/drivers
Delirium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μου τη σπαει να υπαρχει η δυνατοτητα σε hardware και να κλαιμε τη μοιρα μας στο software/drivers Κατι τετοιο παιζει, γιατι τα MKV -που μου εχουν κολλησει παραπανω [ ] δεν παιζουν με Μedia Player Classic = Blue Screen Of Death παντοτε ζοριζονται με DivX Player, ενω τωρα (!) παιζουν σωστα με ΜPlayer 11 Λεω "τωρα" καθως πριν οχι, αλλα το τσακισα στις codecεγκαταστασεις, τοσες που δεν ειμαι σιγουρος, τι στο διατανο εκανε την + διαφορα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Οκ, κρατα ενα log τι εκανες, γιατι αν δεν μου δουλεψει (κι εγω ενα μπαχαλο εκανα με τα codecs ), θα σε ταραξω στις ερωτησεις απο αυριο
GoldenEye Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 splash lite player με dxva enabled χωρις codecs και αλλα βασανιστηρια και τελευταιους drivers απο το site της intel και θα παιζεις και πανω απο τα μισα 1080p. το ξαναγραφω για να μην παιδευεστε αδικα. η λυση ειναι απλη splash lite player με dxva enabled χωρις codecs και αλλα βασανιστηρια και τελευταιους drivers απο το site της intel και θα παιζει πανω απο τα μισα 1080p το μηχανακι.
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 GoldenEye σου χει παίξει αυτό με το GMA500;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγω μονο 720ρια θελω να παιξει, τιποτε αλλο. Μακαρι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:28 ---------- πρωτα αποτελεσματα αρνητικα. Το splash lite λεει: Failed to create overlay surface. Εχω απεγκαταστησει το Klite codec pack και εκανα φρεσκια εγκατασταση drivers. Edit: Καταφερα και μπηκα στις ρυθμισεις και ενεργοποιησα το hardware decoding. Τωρα οταν αναβει δε βγαζει σφαλμα, αναφερει κατω κατω οτι κανει gpu decoding, και παιζει τελεια! Αλλα μονο για 2-3sec... μετα κρασαρει ολοκληρο το προγραμμα Κρασαρει και σε απλα αρχεια βιντεο ομως. Στην αναφορα λεει οτι σχετιζεται με ενα quartz.dll. Οσο ειναι κρασαρισμενο, αν δεν κανω κατι ο ηχος συνεχιζει να παιζει κανονικα.
phadomas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 GoldenEye εγω που εχω το Lenovo s10-2 με GMA950 υπαρχει περιπτωση να μου παιξει εστω και 720?
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το GMA950 δεν υποστηρίζει DXVA. Οπότε το αν θα παίξει εξαρτάται απ τον επεξεργαστή.
phadomas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εφοσον δεν υποστηριζει DXVA με ποιον Player να δοκιμαζα να παιξω εστω και 720p?
GoldenEye Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εφοσον δεν υποστηριζει DXVA με ποιον Player να δοκιμαζα να παιξω εστω και 720p? 1. εγκατασταση το klite codec pack χωρις να πειραξεις τιποτα μονο i accept i agree. 2. μετα περνας το core avc παλι τα ιδια i accept i agree χωρις να πειραξεις τιποτα. τα παραπανω βηματα με αυτη την σειρα και χωρις να αλλαξεις κατι απο τις επιλογες.
Errik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κανείς που να έχει καταφέρει ομαλό DXVA accelerated 720p MKV decode με Intel Poul(sb)o (gma500); Έχω δοκιμάσει άπειρα πράγματα, μόνο ένα wmv κατάφερα να δώ με DXVA. Το λαπτοπ μου είναι το Intel Dell Mini 12 (αν και δεν παίζει ρόλο) και έχω περάσει windows 7. Παραθέτω τι βρήκα για όποιον ενδιαφέρεται... http://forum.doom9.org/showthread.php?t=148137 http://bluesky23.hp.infoseek.co.jp/#DXVAChecker http://forum.pocketables.net/showthread.php?t=2531 http://leho.kraav.com/blog/2009/11/16/help-your-atom-netbook-play-hd-1080p-content-with-dxva/ Γενικά όλοι οι παραπάνω κάτι έχουν καταφέρει, ωστόσο κανείς δεν έχει δοκιμάσει MKV...
antonl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μια χαρά παίζουν τα mkv (αν και σκέτο mkv δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι). Χαρακτηριστικά, σε σχέση με τα divx/xvid avi, τα 720p έχουν σαφώς μικρότερο cpu usage. Windows 7 & mpc-hc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.