grimpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είναι πλέον σίγουρο για την Intel ότι θα κατακτήσει την παγκόσμια αγορά του 0.1% με την εξωφρενικά χαμηλή τιμή των 1200 ευρώ. Επιτέλους, η Μποτσουάνα θα αποκτήσει τον 1ο SuperComputer της για έρευνες και μελέτες πάνω στις σεξουαλικές συνήθειες των πιθήκων της.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Άμα δε βγάλει η intel κανα 8πύρηνο+ με ιδιαίτερα αξιόλογες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, σε socket που θα χει ικανοποιητικό χρόνο ζωής και το κυριότερο, σε ανταγωνιστικότατες τιμές σύντομα, πάει για φούντο. Αλλά ίσως τη σώσουν οι μίζες και κονέ που χει κάτω απ το τραπέζι από δω κι από κει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
nikos21aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Άμα καταφέρει η AMD να κερδίσει άλλο 20% της παγκόσμιας αγοράς χτυπώντας με τις τιμές της(80€ quad cpu που ξανάγινε; ) η Intel θα αρχίσει να κλείνει το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο. Αλλά πιο πολλές πιθανότητες έχουν να φουντάρουν όλοι οι άλλοι μαζί παρά η Intel.
mits@kos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είναι γεγονός πως η τιμολογιακή πολιτική της Intel καθιστά τους i7-i9 παντελώς αδιάφορους για όποιον πονάει τα ευρώ που δίνει. Ειδικά όταν η AMD κινείται παντελώς αντίθετα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος Intel αυτή την περίοδο.
nikos21aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είναι γεγονός πως η τιμολογιακή πολιτική της Intel καθιστά τους i7-i9 παντελώς αδιάφορους για όποιον πονάει τα ευρώ που δίνει. Ειδικά όταν η AMD κινείται παντελώς αντίθετα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος Intel αυτή την περίοδο. Ναι άλλα όταν πάει ο μπάρμπας στο e-shop ή στο πλαίσιο και τους πει θέλω έναν υπολογιστή να μπαίνω λίγο στο Internet και να μπαίνει και ο μικρός στο fakebook ξέρεις τι θα του βάλουν ε; Γιατί η Intel είναι καλύτερη,γιατί αξίζει να δώσεις 100€ παραπάνω για να σερφάρεις στο ίντερνετ,γιατί έτσι μας αρέσει. Και ξέρεις μετά ο μπάρμπας τι θα πει στους φίλους του και θα υποστηρίζει μέχρι να πεθάνει;Ότι αυτό που αγόρασε ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Δυστυχώς η παγκόσμια αγορά από τέτοιους μπαρμπάδες αποτελείται κατά κύριο λόγο.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι άλλα όταν πάει ο μπάρμπας στο e-shop ή στο πλαίσιο και τους πει θέλω έναν υπολογιστή να μπαίνω λίγο στο Internet και να μπαίνει και ο μικρός στο fakebook ξέρεις τι θα του βάλουν ε;Γιατί η Intel είναι καλύτερη,γιατί αξίζει να δώσεις 100€ παραπάνω για να σερφάρεις στο ίντερνετ,γιατί έτσι μας αρέσει. Και ξέρεις μετά ο μπάρμπας τι θα πει στους φίλους του και θα υποστηρίζει μέχρι να πεθάνει;Ότι αυτό που αγόρασε ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Δυστυχώς η παγκόσμια αγορά από τέτοιους μπαρμπάδες αποτελείται κατά κύριο λόγο. Έτσι ακριβώς είναι. Θυμάμαι διάλογο που άκουσα στο Πλαίσιο, όπου ένας πωλητής μιλούσε με κάποιους άσχετους που ήθελαν ένα pc-ακι να κάνουν τη δουλειά τους και έλεγε να βάλουν οπωσδήποτε SSD :lol: H τον άλλο τον θεϊκό που υποστήριζε ΕΝΤΟΝΑ ότι "MONO NVIDIA και INTEL ! , η GTX 295 είναι καλύτερη από την 5970! " Δυστυχώς 9/10 άτομα εκεί έξω αγοράζουν ό,τι τους πει ο γείτονας, ο κολλητός, ο πωλητής και μετά μας κάνουν ό,τι θέλουν τα εκάστοτε πολυκαταστήματα και εταιρίες.
nickelodeon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι πει δεν πει ο πωλητής την έχει ο Έλληνας στο αίμα του την λαιμαργία στην κατανάλωση και την υπερβολή. Βλέπεις νέους που είναι άνεργοι για μισό χρόνο και πάνε και τα σκάνε για Iphone. Και ο I9 θα βρει την θέση του σε PC που θα εκμεταλλεύεται μόνο το 10% των δυνατοτήτων του, αρκεί εγώ να έχω καλύτερο από του Μάκη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 πάλι τείνουμε να βγούμε εκτος θέματος. για την εντυπωσιακή κατανάλωση κανεις? αυτή η INTEL θα μας λωλάνει, κρίμα πάντως να μην βγει κάτι τέτοιο και σε s1156. γιατί εκτός θέματος? ο cpu είναι EE και απευθύνεται κυρίως σε hardcore overclockers, μιλάμε για benchmarks άρα είμαστε ok ---------- Post added at 14:25 ---------- Ναι άλλα όταν πάει ο μπάρμπας στο e-shop ή στο πλαίσιο και τους πει θέλω έναν υπολογιστή να μπαίνω λίγο στο Internet και να μπαίνει και ο μικρός στο fakebook ξέρεις τι θα του βάλουν ε;Γιατί η Intel είναι καλύτερη,γιατί αξίζει να δώσεις 100€ παραπάνω για να σερφάρεις στο ίντερνετ,γιατί έτσι μας αρέσει. Και ξέρεις μετά ο μπάρμπας τι θα πει στους φίλους του και θα υποστηρίζει μέχρι να πεθάνει;Ότι αυτό που αγόρασε ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Δυστυχώς η παγκόσμια αγορά από τέτοιους μπαρμπάδες αποτελείται κατά κύριο λόγο. μην γελάς ρε, με Intel το internet είναι πιο γρήγορο...(ναι το έχω ακούσει από πωλητή)
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μιλάει ο άσχετος πελάτης με τον ακόμα πιο άσχετο πωλητή. Ποιο είναι το αποτέλεσμα άραγε; :Ρ
tmjuju Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είναι πλέον σίγουρο για την Intel ότι θα κατακτήσει την παγκόσμια αγορά του 0.1% με την εξωφρενικά χαμηλή τιμή των 1200 ευρώ. Επιτέλους, η Μποτσουάνα θα αποκτήσει τον 1ο SuperComputer της για έρευνες και μελέτες πάνω στις σεξουαλικές συνήθειες των πιθήκων της. Δες και τις τιμές της AMD στα 4S που (έστω) ακόμα παίζουν μπάλα. Άμα δε βγάλει η intel κανα 8πύρηνο+ με ιδιαίτερα αξιόλογες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, σε socket που θα χει ικανοποιητικό χρόνο ζωής και το κυριότερο, σε ανταγωνιστικότατες τιμές σύντομα, πάει για φούντο. Αλλά ίσως τη σώσουν οι μίζες και κονέ που χει κάτω απ το τραπέζι από δω κι από κει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τα κονε τους έκαμαν λεφτά μεν, αλλά : Μια χαρά είναι οι ι7 και οι ι9 δείχνουν επίσης μια χαρά. Η amd καλά θα κάνει να συγκεντρωθεί στον bulldozer. γιατί εκτός θέματος? ο cpu είναι EE και απευθύνεται κυρίως σε hardcore overclockers, μιλάμε για benchmarks άρα είμαστε ok ---------- Post added at 14:25 ---------- μην γελάς ρε, με Intel το internet είναι πιο γρήγορο...(ναι το έχω ακούσει από πωλητή) Αυτό ήταν μέσα σε διαφημιστική καμπάνια της ιντελ κάποτε. Να δεις που ήταν και ψαγμένος ο πωλητής
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 @tmjuju: Δεν εννοούσα τα όσα ανέφερα στα δυο παραπάνω μου posts. Κραυγή απόγνωσης ήταν.
tmjuju Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 @tmjuju ιδιοκτήτης i7 να φανταστώ; FAIL Κάτι ουσιαστικό ?
nikos21aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 FAIL Κάτι ουσιαστικό ? Αυτό σημαίνει όχι;Το μια χαρά στους ι7 και στους ι9 θέλω να μου εξηγήσεις που είπες πιο πάνω.Γιατί αν δεν είσαι κάτοχος δεν βλέπω άλλο λόγο για να το λες.
grimpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Tmjuju, προφανώς δεν έχεις επαφή με την δυναμική, τα θέλω και τις απαιτήσεις της Server αγοράς μπερδεύοντας την με το Desktop και μια κλίκα απο benchojerkers. Ψαχτο λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις για ποιο λόγο η AMD παραμένει ακόμη μέχρι στιγμής επίκαιρη σε σχέση με την Intel με ανταγωνιστικά προιοντα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές στο σύνολο της πλατφόρμας... Δες και τις τιμές της AMD στα 4S που (έστω) ακόμα παίζουν μπάλα. Τα κονε τους έκαμαν λεφτά μεν, αλλά : Μια χαρά είναι οι ι7 και οι ι9 δείχνουν επίσης μια χαρά. Η amd καλά θα κάνει να συγκεντρωθεί στον bulldozer. Αυτό ήταν μέσα σε διαφημιστική καμπάνια της ιντελ κάποτε. Να δεις που ήταν και ψαγμένος ο πωλητής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.