Προς το περιεχόμενο

πρωτο test του θηρίου i9!

pcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Και φυσικα ο δικος μας hipro5 εχει το ρεκορ του superpi με 5.3 sec με τον ι9.

το χαμηλότερο που έχει κάνει είναι πάνω από 6secs...

Δημοσ.
το χαμηλότερο που έχει κάνει είναι πάνω από 6secs...

6.1 ειναι του shamino. O hipro το εριξε στα 5.3 στο athens digital week, εκει ημουν ;) Δεν μπορει ακομα να τα δημοσιευσει καθως στο hwbot δεν υπαρχει ακομα κατηγορια i9.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν το έχει δημιοσεύσει πουθενά όμως? γιατί στο google τα πρώτα links δείχνουν 6+ secs

Δημοσ.
δεν το έχει δημιοσεύσει πουθενά όμως? γιατί στο google τα πρώτα links δείχνουν 6+ secs

Sorry ειμαι αυπνος και στη δουλεια, και ακομα περιμενω τον καταραμενο τον καφε μου. Τον πηγε στα 6.5+ και στο super pi εβγαλε 6.3 και λεει οτι το εριξε και στα 6.2 αλλα δεν εχει screenshot απο αυτο. Συντομα θα επανελθει. Ο shammy τον ειχε φτασει (το ιδιο κομματι) στα 6.1 την πρωτη φορα...

Δημοσ.

πάλι τείνουμε να βγούμε εκτος θέματος. :cry:

για την εντυπωσιακή κατανάλωση κανεις?

αυτή η INTEL θα μας λωλάνει, κρίμα πάντως να μην βγει κάτι τέτοιο και σε s1156. :-(

Δημοσ.
πάλι τείνουμε να βγούμε εκτος θέματος. :cry:

για την εντυπωσιακή κατανάλωση κανεις?

αυτή η INTEL θα μας λωλάνει, κρίμα πάντως να μην βγει κάτι τέτοιο και σε s1156. :-(

Οκ εχει καταναλωση οσο ενας i7. Και; Πραγματικα η καταναλωση δεν ειναι το ultimate κριτηριο. Ολο το καλοκαιρι ειμαστε με κλιματιστικα, με θερμοσιφωνες ολο το χρονο, με τεραστιες τηλεορασεις και με το μισο σπιτι με αναμενα φωτα και λεμε για τα 40W παραπανω watt του επεξεργαστη. Οσο μια μικρη λαμπα δηλαδη...

Δημοσ.
Οκ εχει καταναλωση οσο ενας i7. Και; Πραγματικα η καταναλωση δεν ειναι το ultimate κριτηριο. Ολο το καλοκαιρι ειμαστε με κλιματιστικα, με θερμοσιφωνες ολο το χρονο, με τεραστιες τηλεορασεις και με το μισο σπιτι με αναμενα φωτα και λεμε για τα 40W παραπανω watt του επεξεργαστη. Οσο μια μικρη λαμπα δηλαδη...

Θερμοσίφωνο το καλοκαίρι δεν ανάβω ποτέ, tv δε βλέπω καν κι αυτή που χουμε κάθε άλλο παρά τεράστια είναι, πάντα έχω λιγότερα φώτα αναμμένα απ αυτά που (λένε ότι) χρειάζονται. Μόνο το a/c ανάβω καμιά φορά το καλοκαίρι.

Σίγουρα η κατανάλωση δεν είναι το απόλυτο κριτήριο και δε θα πάθουμε σοκ όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ (δεν κατάλαβα σε ποια περίπτωση καταναλώνει 40W παραπάνω).

Γενικά, ψιλοαδιάφορος μου φαίνεται μιας και δεν απευθύνεται σε μένα...

Δημοσ.
Θερμοσίφωνο το καλοκαίρι δεν ανάβω ποτέ, tv δε βλέπω καν κι αυτή που χουμε κάθε άλλο παρά τεράστια είναι, πάντα έχω λιγότερα φώτα αναμμένα απ αυτά που (λένε ότι) χρειάζονται. Μόνο το a/c ανάβω καμιά φορά το καλοκαίρι.

Σίγουρα η κατανάλωση δεν είναι το απόλυτο κριτήριο και δε θα πάθουμε σοκ όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ (δεν κατάλαβα σε ποια περίπτωση καταναλώνει 40W παραπάνω).

Γενικά, ψιλοαδιάφορος μου φαίνεται μιας και δεν απευθύνεται σε μένα...

Θα την δεις αυτη τη διαφορα σε load... αλλα δεν ειναι τοσο τραγικη...

Δημοσ.
Θα την δεις αυτη τη διαφορα σε load... αλλα δεν ειναι τοσο τραγικη...

Μα σε full load λέει 11W παραπάνω απ τους υπόλοιπους του συγκριτικού, όχι 40W.

Που και πάλι δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να φέρεις σε full load τόσα cores με normal χρήση. Απ την άλλη ο συγκεκριμένος δεν προορίζεται για normal χρήση...

Δημοσ.
Μα σε full load λέει 11W παραπάνω απ τους υπόλοιπους του συγκριτικού, όχι 40W.

Που και πάλι δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να φέρεις σε full load τόσα cores με normal χρήση. Απ την άλλη ο συγκεκριμένος δεν προορίζεται για normal χρήση...

Eδω ο i7 που εχω σπανια τερματιζεται. Ουτε καν σε encoding. Μονο σε kernel compilation βαραει κοφτες. Σε encoding μου βγαζει ταινιουλα απο AVI σε DVD με 25% χρηση cpu σε 7-8 λεπτακια. Φαντασου ο 6πυρηνος :P

Δημοσ.

Συγκλονιστική η είδηση του 6πυρυνου Gulftown, η γη τρέμει. Σε Ασία και Αφρική εκατομμύρια άνθρωποι στοιβάζονται σε ουρές έξω απο τα μαγαζιά για την αγορά του.

2catfm.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...