poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 για αυτο και ειπα οτι μαλλον η apple πρεπει να βγαλει κατι.
gostoso Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή σε θέμα ασύρματης δικτύωσης θα υπάρχει πρόβλημα και με ένα MacPro/Air?
haHa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή σε θέμα ασύρματης δικτύωσης θα υπάρχει πρόβλημα και με ένα MacPro/Air? Οχι.. Το wifi του iphone ειναι που εχει μονο προβλημα..
spid_x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Οχι..Το wifi του iphone ειναι που εχει μονο προβλημα.. Ωπ! Κατα τυχη το τσακωσα αυτο το ποστ! Εχεις προβλημα με wifi iphone? Εχω και γω τετοιο προβλημα. δε δουλευει καθολου
gostoso Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ωπ! Κατα τυχη το τσακωσα αυτο το ποστ! Εχεις προβλημα με wifi iphone?Εχω και γω τετοιο προβλημα. δε δουλευει καθολου Πρόβλημα ναί με αυτό το ρουτερ που πήρα της Netgear. Έχει πολύ χαμηλό download το iPhone (o ο ειδικός μας είπε για το latency). Με το παλιό modem router της Intracom το Netfaster IAD δεν είχα κανένα πρόβλημα. To browsing ήταν παιχνιδάκι ένώ με το Netgear καίει κάρβουνο. Αν φταίει όμως το iPhone γιατι με το παλιό modemrouter τρέχει κανονικά? Πάντως σε γενικές γραμμές το θέμα me προβληματίζει ακόμα με το ρουτερ. Να το σουτάρω ή οχι(?) Η διαδικτυακή μου ζωή μου ήταν πολύ πιο απλή με ένα modem/router
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 θεμα συμβατοτητας ειναι και ναι φταει το Iphone οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω αφου δεν παιζει με τα πιο πολλα.οτι παιζει με ενα δεν σημαινει οτι παιζει με ολα.παντα υπαρχουν ασυμβατοτητες οπως και το dlink νομιζω δεν επαιζε στην αρχη με το nintendo ds αν θυμαμε σωστα.με mac δυσκολο να βρεις προβλημα.οσα ρουτερ εχω δει με οσα mac εχω δει εχουν παιξει μια χαρα.
spid_x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Α ενταξει, εσεις παλι καλα να λετε. Εδω μιλαμε οτι το wifi στο δικο μου το Iphone δεν δουλευει καθολου! Πουθενα ομως! Δοκιμασμενο σε απειρα ρουτερ! Εχει χαλασει και ειναι σαν να μην υπαρχει. Εσυ μια χαρα εισαι!!!
gostoso Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά έχω μία απορία η οποία προέκυψε απο όλη αυτή τη συζήτηση. Δεδομένου οτι μιλαμε για το συγκεριμένο router, φαντάζομαι και για άλλα "κορυφαία της αγοράς" δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν ανσωματώνουν και ένα modem adsl ώστε να αποφευγονται όλα τα συναφή, portforwarding κ.α. Μου φαίνεται απλά απορία ς άξιο ένα modem-router 2-3 ετών, χαμηλού κόστους (μιλάω για το NETFASTER) να συνεργάζεται σχεδόν τέλεια με όλα τα τερματικά και κάτι νέοτερο, ακριβότερο και πιθανών περισσότερων δυνατοτήτων να το παίρνεις για να λύσεις κάποια θέματα και να προκύπτουν άλλα(??) που φυσικά δεν σε αποασχολούσαν στο παρελθόν..
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Α ενταξει, εσεις παλι καλα να λετε.Εδω μιλαμε οτι το wifi στο δικο μου το Iphone δεν δουλευει καθολου! Πουθενα ομως! Δοκιμασμενο σε απειρα ρουτερ! Εχει χαλασει και ειναι σαν να μην υπαρχει. Εσυ μια χαρα εισαι!!! εσυ το πας για service Παιδιά έχω μία απορία η οποία προέκυψε απο όλη αυτή τη συζήτηση.Δεδομένου οτι μιλαμε για το συγκεριμένο router, φαντάζομαι και για άλλα "κορυφαία της αγοράς" δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν ανσωματώνουν και ένα modem adsl ώστε να αποφευγονται όλα τα συναφή, portforwarding κ.α. Μου φαίνεται απλά απορία ς άξιο ένα modem-router 2-3 ετών, χαμηλού κόστους (μιλάω για το NETFASTER) να συνεργάζεται σχεδόν τέλεια με όλα τα τερματικά και κάτι νέοτερο, ακριβότερο και πιθανών περισσότερων δυνατοτήτων να το παίρνεις για να λύσεις κάποια θέματα και να προκύπτουν άλλα(??) που φυσικά δεν σε αποασχολούσαν στο παρελθόν.. για να τα ξεκαθαρισουμε.το ρουτερ μπορει να παιξει και σαν adsl modem ωστε το pc σου να παιρνει αυτο την Ip και να μην θελει port forward.απο την αλλη ομως ετσι θα παιζει μονο το ενα Pc σου.υπαρχει λογος που υπαρχουν τα port forward γιατι και ολα αυτα tcp/ip κτλ εχουν φτιαχτει με τον χ τροπο.απο εκει και περα στην τεχνολογια υπαρχουν τα καλα και τα ασχημα΄.ενα ρουτερ η μια οποιαδηποτε συσκευη φτιαχνεται για να κανει κατι.κατι θα το κανει σωστα κατι δεν θα γινεται σωστα και θα θελει firmware update για να γινει οπως τοσα χρονια.απο εκει και περα οι εταιρειες βγαζουν τοσα προιοντα που δεν γινεται να τα δοκιμασουν με ολα συν οτι αμα ιταν να δοκιμαστουν πολυ καιρο θα αργουσαν να βγουν και ο ανταγωνισμος πιεζει.οποτε ειμαστε στην πραξη βγαζουμε οτι να νε εστω και ημιτελες και το φτιαχνοιυμε μετα.εδω το πρωτοκολλο n τοσο καιρο ηταν draft.και τα μισα κινητα καθε λιγο και λιγακι firmware update.οι drivers για τις καρτες.καθε λιγο και λιγακι νεοι drivers για να παιξει με ενα παιχνιδι.εμεις κανουμε τις δοκιμες εμεις αναφερουμε τα προβληματ ακαι απλα ελπιζουμε οτι θα μας ακουσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.