poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 τωρα κολλησα και εγω.netgear 192.168.1.1 adsl router 192.168.2.1.εσυ ομως παιρνεις ip 192.168.1.x apo to netgear αρα αμα πας να κανεις Port forward θα σε αφησει να κανεις μονο σε Ip του στυλ 192.168.2.χ αρα πως θα κανεις?μηπως αμα κλεισεις τον dhcp του netgear αλλα μετα ισως να μην παιξεις και μαλλον δεν θα παιξεις.
gostoso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 τωρα κολλησα και εγω.netgear 192.168.1.1 adsl router 192.168.2.1.εσυ ομως παιρνεις ip 192.168.1.x apo to netgear αρα αμα πας να κανεις Port forward θα σε αφησει να κανεις μονο σε Ip του στυλ 192.168.2.χ αρα πως θα κανεις?μηπως αμα κλεισεις τον dhcp του netgear αλλα μετα ισως να μην παιξεις και μαλλον δεν θα παιξεις. ROUTER Netgear IP 192.168.1.1 είναι η ΙΡ που δίνει στα 4LAN του. [μέσω LAN μπορούμε να μπούμε στο SETUP-Web Interface (GUI) του] Netgear IP 192.168.2.3 είναι η ΙΡ που δίνει στο 1WAΝ του. [είναι σταθερή by default και δεν αλλάζει] MODEM Netfaster IP 192.168.2.1 είναι η ΙΡ του modem Netfaster NAT porforwarding προεπιλογή 192.168.2.(κενό) Στο portforwarding του modem βάζουμε την Internet IP που δίνει ο router μας (192.168.2.3) και έτσι μας αφήνει.
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αυτο λεω οτι αμα πας να κανεις Port forward στο modem/router δεν μπορεις διοτι το pc σου παιρνει Ip απο το netgear δηλαδη 192.168.1.χ ενω το port forward σε αφηνει για 192.168.2.χ
gostoso Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 αυτο λεω οτι αμα πας να κανεις Port forward στο modem/router δεν μπορεις διοτι το pc σου παιρνει Ip απο το netgear δηλαδη 192.168.1.χ ενω το port forward σε αφηνει για 192.168.2.χ Ναι έτσι είναι η IP του PC είναι 198.162.1.10 αλλά τι μας νοιάζει αφού το NAT του Netgear είναι ανοιχτό
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 απλα πως θα κανεις manual port forward στο adsl router σου αφου το Pc σου παιρνει αλλη Ip.αυτο λεω.εκτος αν το pc σου παιρνει Ip απο τον κανονικο ρουτερ αλλα χλωμο.
gostoso Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 απλα πως θα κανεις manual port forward στο adsl router σου αφου το Pc σου παιρνει αλλη Ip.αυτο λεω.εκτος αν το pc σου παιρνει Ip απο τον κανονικο ρουτερ αλλα χλωμο. Δεν ξέρω τι γίνεται ειλικρινά... Μία ερώτηση Για το Wi-fi 802,11 b/g/n έχω παρατηρήσει αργή διασύνδεση μεταξύ iPhone και Netgear. Παίζει ρόλο ότι είναι ρυθμισμένο το netgear σε max bit rate 130Mb επειδή το iPhone υποστηρίζει 802.11 b/g μόνο? Αν ρυθμίσω το Netgear σε max bit rate up to 54mb(g) θα έχει καλύτερη συμβατότητα με το iPhone?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 μπορεις να το δοκιμασεις αλλα λογικα δεν θα αλλαξει κατι.αφου το Iphone δεν εχει N αυτοματα θα πεσει σε g
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τι γίνεται ειλικρινά...Μία ερώτηση Για το Wi-fi 802,11 b/g/n έχω παρατηρήσει αργή διασύνδεση μεταξύ iPhone και Netgear. Παίζει ρόλο ότι είναι ρυθμισμένο το netgear σε max bit rate 130Mb επειδή το iPhone υποστηρίζει 802.11 b/g μόνο? Αν ρυθμίσω το Netgear σε max bit rate up to 54mb(g) θα έχει καλύτερη συμβατότητα με το iPhone? Κλασσικο προβλημα του iphone με τα περισσοτερα router της αγορας.. Αρκει να δεις τι τεραστιο latency εχει..Πχ κανε ενα ping. Σε adhoc συνδεση πχ με εναν φορητο δεν εχει προβλημα, αλλα σε κανονικη συνδεση με ρουτερ, εχει πολυ μεγαλο latency..
gostoso Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κλασσικο προβλημα του iphone με τα περισσοτερα router της αγορας..Αρκει να δεις τι τεραστιο latency εχει..Πχ κανε ενα ping. Σε adhoc συνδεση πχ με εναν φορητο δεν εχει προβλημα, αλλα σε κανονικη συνδεση με ρουτερ, εχει πολυ μεγαλο latency.. Οντως με το laptop δεν έχει πρόβλημα. Με το iPhone υπάρχει. Με το modem router (Netfaster IAD) τρέχει super to iPhone. Μαλλον αυτό θα είναι απο τα προβλήματα που δεν λύνεται σωστα?
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Οντως με το laptop δεν έχει πρόβλημα. Με το iPhone υπάρχει. Με το modem router (Netfaster IAD) τρέχει super to iPhone. Μαλλον αυτό θα είναι απο τα προβλήματα που δεν λύνεται σωστα? Μαλλον...(εκτος αν αλλαξεις ρουτερ! ) Για πες ποιο ειναι ακριβως το router που δεν εχεις προβλημα. Γιατι ψαχνω router που να συνδεεται το iphone απροβληματιστα..
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αν και δεν εχω καταλαβει ποιος ο λογος να θες γρηγορη συνδεση με το iphone.λιγο offtopic αλλα οκ.ε ναι τωρα η apple που να μπει στον κοπο να φτιαξει το θεμα ταχυτητας wireless
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αν και δεν εχω καταλαβει ποιος ο λογος να θες γρηγορη συνδεση με το iphone.λιγο offtopic αλλα οκ.ε ναι τωρα η apple που να μπει στον κοπο να φτιαξει το θεμα ταχυτητας wireless Για ενα δικτυο που θα συνδεονται αποκλειστικα και μονο 10+ iphone που θα βλεπουν video streaming για εμπορικη χρηση.. Για ενα μονο iphone σε home use δεν με πολυνοιαζει που αργει ...
gostoso Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μαλλον...(εκτος αν αλλαξεις ρουτερ! )Για πες ποιο ειναι ακριβως το router που δεν εχεις προβλημα. Γιατι ψαχνω router που να συνδεεται το iphone απροβληματιστα.. Οσο κι αν σου φαίνεται περιέργο τρέχει τέλεια με τον εξοπλισμό που μου είχε δώσει ο πάροχος (HOL). To Netfaster IAD (modem/router) Δηλαδή φταίει το iPhone και όχι το router? Εκεί που λύνεις ένα θέμα προκύπτει άλλο.... Με κάποιο μελλοντικό firmware update δεν μπορεί να αποκατασταθεί το θέμα συνδεσιμότητας?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ισως θα μπορουσε με μελλοντικο firmware.αλλα πιασε το αυγο και κουρευτο.ο ενας θα λεει οτι φταιει ο αλλος οποτε ψαξε να βγαλεις ακρη.η apple θα λεει με το δικο μας ρουτερ παιζει η αλλη ετερεια θα λεει εχουμε μονο με το Iphone σας προβλημα.αλλα μαλλον η apple θα πρεπε να βγαλει κατι.
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Οσο κι αν σου φαίνεται περιέργο τρέχει τέλεια με τον εξοπλισμό που μου είχε δώσει ο πάροχος (HOL). To Netfaster IAD (modem/router) Δηλαδή φταίει το iPhone και όχι το router? Εκεί που λύνεις ένα θέμα προκύπτει άλλο.... Με κάποιο μελλοντικό firmware update δεν μπορεί να αποκατασταθεί το θέμα συνδεσιμότητας? Για μενα φταιει το iphone, γιατι το προβλημα το εμφανιζει με την πλειοψηφια των ρουτερ της αγορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.