andreas133 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά, έχω 1 μηχάνημα με Windows Xp εχω 2 δίσκους στο PC, ο 1ος έχει τα Windows και ο δεύτερος είναι κενός. Όταν έκανα εγκατάσταση στον Η/Υ είχα και τους 2 δίσκους επάνω, μετά αποφάσισα να βγάλω τον 2ο δίσκο αλλά προφανώς κάποια αρχεία που χρειάζονται απο τα Windows έχουν περαστεί μέσα και όταν τον αφαιρώ, τα Windows δεν μπουτάρουν και μου βγάζουν το κλασικό Disk Boot Failure. Μπορείτε να μου πείτε πως θα αφαιρέσω τον 2ο δίσκο και να bootarei στα Windows ο υπολογιστής? Ευχαριστώ
demosdem Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μήπως βγάζεις τον πρώτο δίσκο ??? Λέω δεν ξέρω. Επίσης εαν είναι στο ιδιο καλώδιο κοίταξε τα master slave !!!
andreas133 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 έγραψες κάτι στον 2ο δίσκο? Όλο και κάι έγραψα μέσα και μετά τον διέγραψα τελείως. Μήπως βγάζεις τον πρώτο δίσκο ??? Λέω δεν ξέρω. Επίσης εαν είναι στο ιδιο καλώδιο κοίταξε τα master slave !!! Ο δίσκος με τα Windows είναι IDE ενώ ο δίσκος που θέλω να βγάλω είναι Sata. Βγάζω τον Sata.
demosdem Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Λογικά το εαν έγραψες ή όχι δεν πρέπει να έχει σημασία. Οταν ξεκινάει ο υπολογιστής βλέπει τον δίσκο κανονικά ????
andreas133 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Λογικά το εαν έγραψες ή όχι δεν πρέπει να έχει σημασία. Οταν ξεκινάει ο υπολογιστής βλέπει τον δίσκο κανονικά ???? Μια χαρά τα βλέπει όλα hardware πρόβλημα δεν είναι, κάτι με τα windows παίζει.
demosdem Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μήπως να δοκίμαζες ένα repair με το cd των windows ??
alexrho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν άκου μπές μέσα στο BIOS και βρές την επιλογή Boot-> Boot priority απο κει θα επιλέξεις πιος δίσκος θα κάνει boot πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.