Προς το περιεχόμενο

HP Laserjet 3030 - Vista drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα πολυμηχάνημα laser που έχω για να λειτουργήσει στα vista. Δυστυχώς δεν δουλεύουν ούτε οι native drivers, ούτε οι PCL5 & PCL6 από το site της ΗΡ. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.
Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα πολυμηχάνημα laser που έχω για να λειτουργήσει στα vista. Δυστυχώς δεν δουλεύουν ούτε οι native drivers, ούτε οι PCL5 & PCL6 από το site της ΗΡ. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

κατεβασες αυτους τους drivers και δεν δουλευουν;

Δημοσ.
κατεβασες αυτους τους drivers και δεν δουλευουν;

Ναι. Δοκίμασα και τους 3 ξεχωριστά. Δεν τυπώνει, δεν σκανάρει, και κολλάει στην εγκατάσταση και στις 3 περιπτώσεις, σε ολοκαίνουργιο μηχάνημα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους native drivers που έχουν τα vista για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Παιδιά, βοηθήστε με.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, χρησιμοποιώ ξανά μετά από καιρό το topic μου, γιατί πλέον έχουμε windows 7 με τους καινούργιους υπολογιστές και δυστυχώς δεν δουλεύουν σωστά τα 10 laserjet 3030 που έχουμε. Μπορεί κανείς να μου πει αν έχει βρεθεί λύση;

Τα λειτουργικά μας είναι windows 7 GR 64bit. Θεωρώ αδιανόητο να πρέπει να πετάξουμε 6000 ευρώ επειδή η HP δεν βγάζει drivers.

Αυτό που δεν δουλεύει, είναι τα πολλαπλά αντίγραφα. Μπορούμε να κάνουμε μόνο ένα αντίτυπο τη φορά.

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν δουλεύει, αλλά σταμάτησε να βλέπει και το πολυμηχάνημα. Μάλιστα άλλαξε η ονομασία του από 3030 σε 1015...

Έλεος πια με την HP.

Δημοσ.
Όχι μόνο δεν δουλεύει, αλλά σταμάτησε να βλέπει και το πολυμηχάνημα. Μάλιστα άλλαξε η ονομασία του από 3030 σε 1015...

Έλεος πια με την HP.

αυτοι ειναι οι επισημοι drivers χ64 της hp για το 3030 ....

Δημοσ.
αυτοι ειναι οι επισημοι drivers χ64 της hp για το 3030 ....

To ξέρω. Αλλά δεν δουλεύουν σωστά. Ξαφνικά απέκτησα και 1015 εκτυπωτή, σύμφωνα με τους drivers, μόνο που ΔΕΝ τυπώνει.:mad:

Σ' ευχαριστώ, πάντως.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου είχα κ εγώ είχα θέμα με τον hp 3030 στα windows 7 που μου τον αναγνώριζε μόνο σαν σκάνερ ....δεν έβαλα καθόλου drivers, απλά τον σύνδεσα με usb αλλά και με το καλώδιο του πίσω απο το pc και λειτουργεί κανονικά...και τυπώνω και σκανάρω....ελπίζω να κάνεις δουλειά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...