Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό σε Information Security

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό στο Royal Holloway στην Αγγλία πάνω σε information security. Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατα πόσο μετράει? Αξίζει τα λεφτά του η στην Ελλάδα θα το θεωρήσουν ECDL? :lol:

Δημοσ.

..τι σας ελεγα για τα μεταπτυχιακά ; λολ - ρε μπαγάσα μήπως να έστελνες κανα mail στην εν λόγω γραμματεία , κάποιο επίσημο portal κτλ ; ΕΔΩ βρίκεις να ρωτήσεις αν μετράει; :-p

Δημοσ.

Έχω στείλει και e mail στην γραμματεία τους και απο όλα απλά δεν έχω βρει άτομο που να το έχει κάνει να μου πει κατα πόσο μετά τις σπουδές μπορεί κάποιος να μπει στον τομέα του information security. Μάλλον θα το κάνω στην τελική θα είναι αρκετά ενδιαφέρον .... :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παράθεση από το unibook.gr

"Η διδασκαλία και η έρευνα είναι δύο από τα υψηλότερα της χώρας και οι πτυχιούχοι απολαμβάνουν ένα καλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης."

link: Royal Holloway, University of London

Καλό ίδρυμα φαίνεται να είναι, ένα μεταπτυχιακό δεν μπορεί ποτέ να έχει την αξία ενός ECDL! πήγες τελικά? αν ναι δώσε κάποιο more info.

Δημοσ.
...και οι πτυχιούχοι απολαμβάνουν ένα καλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης

προφανώς μιλάει για αποκατάσταση στο Η.Β. ή εκεί γύρω...

γιατι εδώ στο μπαλκαν, αν κανεις ενα εξάμηνο στέητζ, ή συμβασιούχος καθαρίστρια στο δήμο, μετράς περισσότερο απο PHD.

* ενας γνωστός μου, με πτυχίο ΑΕΙ, μαστερ Αγγλία, και 11 χρόνια σχετική εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικό τομέα, εδωσε προσφατα στον ΑΣΕΠ για κατι θεσεις πληροφορικής και πάτωσε.

όχι στα γραπτά βέβαια. αλλα στα μόρια.

όσοι τον πέρασαν είχαν εμπειρία δημοσίου τομέα, δηλ. ενα καλό πρίμ σε μόρια (νομιζω 50% ). και την εμπειρία αυτή (στο ξύσιμο) ενας θείος ξέρει πως την απέκτησαν. τρεχα γύρευε...

μάθε παιδί μου γράμματα σου λέει.

-------------------------------------------------

και στον ιδιωτικό τομέα, μη νομίζεις οτι θα τρελαθει κανεις με τον τίτλο του μαστερ σου.

αν ενας χωρις μαστερ αρκείται σε Χ φράγκα, κι εσυ με το μαστεράκι ζητας χ+100, σε βλέπω να τη χάνεις τη θέση.

* για να μην παρεξηγούμαστε. Δεν σε αποθαρύνω να πάς για μεταπτυχιακό.

Απλά λεω, μη δινεις τσάμπα λεφτα για αλέ-ρετουρ εισητήριο. Αν πας έξω, κατσε εκεί.

Δημοσ.

random έχει αλλάξει η μοριοδότηση πλέον, έχει καταργηθεί η προσαύξηση αυτή που λες και μάλιστα το 50 % των θέσεων θα δίνεται σε άτομα χωρίς προυπηρεσία ( γενικά χωρίς προυπηρεσία ), έχουν αυξηθεί αν θυμάμαι καλά τα μόρια για πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά. Που το είχα διαβάσει δεν το θυμάμαι. Αλλά γενικά συμφωνώ ότι στην Ελλάδα η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, κοινώς να βρίσκεις βύσματα.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό στο Royal Holloway στην Αγγλία πάνω σε information security. Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατα πόσο μετράει? Αξίζει τα λεφτά του η στην Ελλάδα θα το θεωρήσουν ECDL? :lol:

πρώτη κίνηση που θα έκανα αν το Δικατσά νύν ΔΟΑΤΑΠ, αναγνωρίζει και επικυρώνει μάστερ απο αυτο το πανεπιστήμιο

Δημοσ.
προφανώς μιλάει για αποκατάσταση στο Η.Β. ή εκεί γύρω...

γιατι εδώ στο μπαλκαν, αν κανεις ενα εξάμηνο στέητζ, ή συμβασιούχος καθαρίστρια στο δήμο, μετράς περισσότερο απο PHD.

Μπα το πάρτι τελείωσε, δεν είδες τη έγινε τώρα με τα στέητζ, η θα αλλάξουμε η θα μας αλλαξουνε με το ζόρι όποτε θα αλλαξουνε τα πράγματα. Επίσης, μην σας νοιάζει ο ΑΣΕΠ, τελείωσε και το πάρτι με το δημόσιο, δουλεία δεν είναι το δημόσιο, πουθενά στον κόσμο δεν σκέφτονται έτσι.

φιλικά.

Δημοσ.

Παίδες αν καταλάβατε καλά, οι ΔΥ θα καταντήσουν όπως ήταν παλιά, όπου σου χαρίζανε θέση και δεν πήγαινες. Μην έχετε τέτοια όνειρα, σκεφτείτε μια δικιά σας δουλειά και ξεχάστε το καθησιό. Η ίδια η χώρα θα μας στείλει μετανάστες από το να πληρώνει μη-παραγωγικά άτομα......

Δημοσ.

Ναι είναι καλό μάστερ και αναγνωρισμένο στους σχετικούς κύκλους στην Ελλάδα.

Εναλλακτικά κοίτα το αντίστοιχο πτυχίο στο Westminster που είναι περισσότερο oriented στο I.S. Management και όχι τόσο στον τεχνικό τομέα (και πιο οικονομικό και εύκολη επιλογή για Part time)

Δημοσ.
Παίδες αν καταλάβατε καλά, οι ΔΥ θα καταντήσουν όπως ήταν παλιά, όπου σου χαρίζανε θέση και δεν πήγαινες. Μην έχετε τέτοια όνειρα, σκεφτείτε μια δικιά σας δουλειά και ξεχάστε το καθησιό. Η ίδια η χώρα θα μας στείλει μετανάστες από το να πληρώνει μη-παραγωγικά άτομα......

καλο θα μας κάνει, εγώ εξω είμουν και γύρισα και θα ξαναφύγω. Ευρώπη είμαστε, γιατι να μην το εκμεταλλευτούμε στο max?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω δημόσιο. Προτιμώ να δουλέυω ιδιωτικό τομέα που είναι πιο challenging κατάσταση. Δουλεύω εδώ και τρία χρόνια σε μεγάλη εταιρεία και το μεταπτυχιακό θα το κάνω part time distance γιατί

: 1)Μου αρέσει το αντικείμενο

2)Δεν κάνω το μεταπτυχιακό απλά για να έχω ένα μεταπτυχιακό αλλα για να μάθω πράγματα.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...