Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίση υπολογιστή (τροφοδοτικό εώς 65 ευρώ)

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μιας και δεν μπορώ πια με το λάπτοπ μου να παίξω κανά καλό game ,λέω να φτιάξω ενά καλό συστηματάκι να τον εχώ για τις εργασίες μου αλλά και για λίγο gaming..Η συνθέση του συστήματος θα είναι η εξής

Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E7500 BOX ME COOLER

Mtherboard MSI G41M4F με 1000αρί λαν,7.1 ηχό και την intel hd4500 για γραφικά

Ram την KVR667D2N5/2G στα 667 mhz προσωρινά λόγω του οτί ειναί ακριβές οι 800

ολά αυτά τα πήρα πακέτο από το multirama στα 130 ευρώ

κουτί ενα τυπικό κουτί midle atx που βρήκα σε υπερπροσφορά

σκληρός δισκός SEAGATE 1TB 7200.12 ,32MB CACHE ,SATA2 .... 76ευρώ από πλαίσιο

καρτά γραφικών την MSI 9600GT 1GB OVERCLOCK EDITION στα 70 ευρώ

DVD-RW ενά τυπικό της LG στα 20 ευρώ

και τροφοδοτικό φιλοδοξώ να πάρω ενα 500w-650w οσό πιο καλό μπορώ με 67 ευρώ πάνω κατώ...

Πως σας φαίνεται το συστημά μου ,ειναί ικανό να παίξει καλά τα περισσότερα παιχνίδια?Για τροφοδοτικό τι εχέτε να μου προτείνετε σε αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την τιμή?

Δημοσ.
Η συνθέση του συστήματος θα είναι η εξής

Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E7500 BOX ME COOLER

Mtherboard MSI G41M4F με 1000αρί λαν,7.1 ηχό και την intel hd4500 για γραφικά

Ram την KVR667D2N5/2G στα 667 mhz προσωρινά λόγω του οτί ειναί ακριβές οι 800

ολά αυτά τα πήρα πακέτο από το multirama στα 130 ευρώ

Eτσι λεει :fear:

Δημοσ.

Εντάξει, ας μην κακοκαρδίσουμε το φίλο μας λέγοντάς του πως με 136€ θα μπορούσε να πάρει αυτά:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Msi-770-C45-Am3-Amd770-Ddr3-770-C45.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X2-240-AM3-2-8G.htm

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005236

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις αποψείς σας οντώς έχετε δίκιο θα μπορουσά να πάω σε AMD και να μου έρθει πιο φτηνά,μαλιστά το κατάλαβα οτί θα μπορούσα να το αλλάξω σε AMD αλλά δυστυχώς ητάν ηδή πολύ αργά μιας και η προσφορά της multirama ήταν πριν κανά 2 μήνες και η AMD εριξέ τις τιμές πριν κανά μηνά.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ,αλλή φορά αμά θέλω φτηνό και καλό συστημά να παίρνω ΑΜD ,καλά να πάθω αφού δεν περίμενα..

Εκτός πάντώς από τον επεξεργαστή και τη μητρική ,ολό το υπόλοιπο συστήμα μου φαίνεται πολύ καλό.Καλό το τροφοδοτικό που μου είπατε αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα με τουλάχιστον 500W μίας και μπορεί αργότερα να βάλω καμιά 4850 ή 4870 πάνω και δεν θα την αντέξει εχέτε να μου προτείνετε κανά αλλό τροφοδοτικό...?

Δημοσ.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι όλα υποδεέστερα.

Μην κολλάς με την ονομαστική ισχύ. Το L&C π.χ. αμφιβάλω αν βγάζει 400W.

Άλλοι παράγοντες έχουν σημασία.

Δημοσ.

Εγω παντως λεω να βαλεις απο τωρα την 5750. Επισης ενα τροφοδοτικο ισχυροτερο απο το seasonic γιατι αυτα μενουν για πολλες αναβαθμισεις και αμα ειναι να το αλλαξεις στη συνεχεια χανεις πολλα λεφτα. (Αμα σου μπει το μικροβιο του desktop.....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...