Eluminator_91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εχω ενα μουλτιραμα ντεσκτοπ με windows vista home premium 32bit gr oem. Αφου εκανα φορματ και ξαναπερασα τα βιστα απ'το recovery disc των μουλτιραμα πηγα να τα κανω activation με το αυθεντικο serial και μου εβγαλε οτι το κλειδι ηδη χρησιμοποιηται Τι εγινε, μηπως μου εκλεψαν το κλειδι?? Ή μονο μια φορα γινεται να κανεις ενεργοποιηση oem λειτουργικου?? Αν, ναι τι γινεται μετα?? Ευχαριστω..
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μηπως αλλαξες μητρικη ή κατι αλλο ???? Παντως δεν ισχυει οτι μονο μια φορα μπορεις να κανεις ενεργοποιηση αν δεν αλλαξεις hardware.
Eluminator_91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μηπως αλλαξες μητρικη ή κατι αλλο ???? Παντως δεν ισχυει οτι μονο μια φορα μπορεις να κανεις ενεργοποιηση αν δεν αλλαξεις hardware. Εμ, οχι..βασικα αν αλλαξεις hardware υλικο μετα δεν μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις το oem key?? μιας και το ανεφερες, γιατι εχω σκοπο στο μελλον για αναβαθμηση επεξεργαστη και καρτα γραφικων..
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εμ, οχι..βασικα αν αλλαξεις hardware υλικο μετα δεν μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις το oem key?? μιας και το ανεφερες, γιατι εχω σκοπο στο μελλον για αναβαθμηση επεξεργαστη και καρτα γραφικων.. Οι OEM ή dsp λεγομενες εκδοσεις ειναι με την αγορα ενος υπολογιστη και κανουν καποιο συσχετισμο με το hardware οταν τα ενεργοποιουμε . Αν αλλαξεις μητρικη ή υπολογιστη πρεπει να προφασιστεις οτι καηκε η μητρικη για να σου δωσουν αλλο key απο την Microsoft. Ολα εχουν τα ...παραθυρακια τους.Τι windows θα ηταν αλοιως !!!
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Nα ρωτησω, γινεται να παρω τη microsoft hellas ενα τηλ. και να τους πω οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω τα windows με το αυθεντικο οεμ κλειδι (ή μου λεει οτι το κλειδι αυτο χρησιμοποιηται ηδη)..υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αλλο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Nα ρωτησω, γινεται να παρω τη microsoft hellas ενα τηλ. και να τους πω οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω τα windows με το αυθεντικο οεμ κλειδι (ή μου λεει οτι το κλειδι αυτο χρησιμοποιηται ηδη)..υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αλλο?? Ναι γινεται..Θα μιλησεις με "μηχανη" και οχι με υπαλληλο.
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι γινεται..Θα μιλησεις με "μηχανη" και οχι με υπαλληλο. A, και τι ακριβως θα πω..θα δωσω το αυθεντικο κλειδι οεμ που δεν μπορω να ενεργοποιησω και η ''μηχανη'' θα μου δωσει αλλο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 A, και τι ακριβως θα πω..θα δωσω το αυθεντικο κλειδι οεμ που δεν μπορω να ενεργοποιησω και η ''μηχανη'' θα μου δωσει αλλο?? Παρε τηλ και εχει ηχογραφημενες οδηγιες.
doutsos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 VISTA= Το πιο FAIL λειτουργικό που έχει βγεί ποτέ!! ακόμα και το Dos μ$μ#α#ι μπροστά του
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 VISTA= Το πιο FAIL λειτουργικό που έχει βγεί ποτέ!! ακόμα και το Dos μ$μ#α#ι μπροστά του Ναι, δεν διαφωνω αλλα εγω δεν αντιμετοπιζω προβληματα ή κολληματα με τα βιστα οποτε θα τα κρατησω ακομη. Κι αργοτερα θα βαλω τα 7 64bit Παρε τηλ και εχει ηχογραφημενες οδηγιες. Οκ, ευχαριαστω πολυ φιλε!!
tolis_01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 VISTA= Το πιο FAIL λειτουργικό που έχει βγεί ποτέ!! ακόμα και το Dos μ$μ#α#ι μπροστά του Εμπεριστατωμένες απόψεις από έναν ακόμη failer @Eluminator_91: Ναι, πάρε τηλέφωνο στην MS Hellas, θα σου δώσει οδηγίες ο τηλεφωνητής για να ενεργοποιήσεις τα vista μέσω τηλεφώνου (έναν κωδικό θα σου δώσει ουσιαστικά αν θυμάμαι καλά). Για την αναβάθμιση που λες, νομίζω πως αυτό που μετράει είναι κυρίως η μητρική. Δηλαδή αν αλλάξεις τα άλλα, δεν θα έχεις πρόβλημα με την oem έκδοση. Αλλά και πάλι, με ένα τηλεφωνηματάκι στην MS λύνεται το ζήτημα (τους λες ότι σου κάηκαν μερικά parts και πήρες άλλα και θα σου δώσουν άλλο serial).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.