mithrid Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 πως κανω recovery τον netbook compaq mini 110-1030sv?θελω να το επαναφερω οπως ηταν στην αρχικη του κατασταση.πως το πετυχαινω?
Eluminator_91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δες μηπως γινεται να γινει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (στην αρχικη του κατασταση) κατευθειαν απ'τον σκληρο δισκο. Αλλιως θα χρειαστεις εξωτ. optical drive (θα σου διαγραφουν ολα τ'αρχεια)
panos_1986 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Παιδια θελω να κανω και γω το ιδιο πραγμα με τον δημιουργο του topic.δωστε παραπανω πληροφοριεσ αν γινετε?
opera Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 παρακαλώ και εγώ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με τα μαθητικά netbooks και την επαναφορά των κρυμμένων partitions τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. πρόσφατα μαθητής κόλησε ιό (sasser) στο μηχανάκι του και δεν είχα πρόχειρο κάποιο στικάκι με bootable antivirus για να το καθαρίσω και δε μπορούσα να βρώ τρόπο να το επαναφέρω χωρίς εξωτερικό οπτικό drive.
mithrid Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δεν εχω βγαλει ακομα ακρη.μου φαινεται περιεργο παντως να μην εχει recovery οπως τα λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.