evelina977 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα tv-tuner αλλά έχω μεσάνυχτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Το χρειάζομαι για εγγραφή, οπότε θέλω την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Όποιος γνωρίζει, ας μου πει τις διαφορές hybrid, digital, analog και επίσης αν τα εσωτερικά Tv-tuners διαφέρουν από τα εξωτερικά... Ευχαριστώ!
sl028 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 To hybrid είναι digital+analog Το digital είναι τα ψηφιακά κανάλια (πχ. Πρίσμα ) Τα αναλογικά κανάλια είναι τα γνωστά που πιάνει μια απλή tv (mega, star). Τα εσωτερικά είναι pci δλδ μπαίνουν μέσα στο pc ενω τα εξωτερικά (usb) συνδέονται με καλώδιο usb. Επίσης υπάρχουν τα tv-box που δε χρειάζονται καν το pc - συνδέονται κατευθείαν με το monitor, αλλά δεν μπορείς να γράψεις.
evelina977 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επειδή χρειάζομαι πολύ καλή ποιότητα εικόνας, πρέπει να προσέξω κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό; Βλέπω ένα σωρό κάρτες σε πολλές διαφορετικές τιμές και δεν καταλαβαίνω τις διαφορές τους...
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.