matkatis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φίλε jodi που μπορείς να βρείς 27άρι με i5? Eγώ έχω παραγγείλει εδώ και κανά μήνα το βασικό μοντέλο (c2duo 3.06) και ακόμα δεν έχει έρθει , πόσο μάλλον τα i5. Βρήκες σε κάποιο κατάστημα ετοιμοπαράδοτο?
gsmeros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 preorder πανω απο ενα μηνα το 27" και ακομα ουτε τηλεφωνο.Ηταν που θα τα περναμε μεσα Νοεμβριου με το preorder.Απαραδεκτοι.
Juha Pekka Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 H Quest λέει μέσα Δεκεμβρίου για τον i5 και ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον i7.
iced Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το λεμε συνεχως οτι διαθεσιμοτητα στην πραξη εχουμε κανα 2μηνο + μετα την παρουσιαση... Τσεκαρετε αν αξιζει απο ebay, Αγγλικο
gsmeros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 το θεμα ειναι οτι εχω κανει preorder για 3,06 ! , οχι i5. μου ειχαν πει μεσα νοεμβριου , το πολυ 19-27. οι μερες περασανε και ακομα λενε οτι δεν εχουν παραλαβει !! απιστευτη ασυνεπεια , και δεν με ενδιαφερει αν ειναι θεμα apple. ουτε τηλεφωνο να με ενημερωσουν δεν με πηραν , επρεπε να παρω εγω σημερα...
toxotis70 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Φαντασου για i7... καλο Φλεβαρη μου ειπαν !!! Απο Αγγλικο applestore μπορουμε να παραγγειλουμε ?
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Σε κάποιο τόπικ το έλεγα ότι περνάνε οι μήνες μέχρι να μας έρθουν και κάποιος μου απάντησε ότι είμαι υπερβολικός... δικαίωση
greatst Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πλάκα-πλάκα, ακόμα και το φθηνό μοντέλο του Mac Mini δεν το βρίσκω (άμεσα) διαθέσιμο σήμερα σε όσα ηλεκτρονικά καταστήματα τσέκαρα!
jodi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παιδια οπως πολυ σωστα αναφερατε, απο μεσα Φεβρουαριου θα ειναι ο iMac στα σπιτια μας! Συνεπως κανουμε υπομονη και διαβαζουμε ξενα φορουμ για να παρουμε μια ιδεα απο τις εντυπωσεις κατοχων iMac εξωτερικου.
gsmeros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 θα μιλησω ξανα αυριο με document , αν μου πουν οτι θα αργησει κιαλλο , τοτε θα κραξω και θα ζητησω τα λεφτα πισω.Μηπως το παρω απο αγγλια.Εχει παρει κανεις απο εξωτερικο?
matkatis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγώ μίλησα εχθές το πρωί με i square και μου είπαν μέσα Δεκέμβρη ότι θα έρθουν τα πρώτα μοντέλα.
jbeats Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 θέλω να παραγγείλω το i5 αλλά μου φένεται θα βάλω τα κλάμματα με αυτα που ακούω για τέλη Δεκεμβρίου..Ιανουάριο και Φεβρουάριο......ΕΛΕΟΣ!!
jodi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους!!! Χθες ειδα τον iMac 27'' με i5 σε μαγαζι της Αθηνας και εμεινα μα.....ς. Το μηχανακι ειναι απλα απιστευτο! Εκατσα και ασχοληθηκα τουλαχιστον 10 λεπτα. Γρηγορο, ανετο, εντυπωσιακο, απο αισθητικης πλευρας ειναι σαν μια "γκομενα" που χαζευεις στο δρομο. Εχω τραβηξει βιντεο 5 λεπτα, αν το παρω αποφαση θα το ανεβασω στο YouTube. ps. Αξιζει οσοι θελουν να το αγορασουν να κανουν υπομονη.
Lozano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας! εχω κι εγω το προβλημα αναμομης απο παραγγελια imac 27'' 3.06 και μαλιστα το παρηγγηλα λιγες ωρες αφοτου ανοιξε ο κωδικος του προιοντως. λεγωντας μου οτι το πολυ σε 15 εργασιμες θα ειναι εδω!!!! εχουν περασει 25 μερεσ κι εγω οπως κι εσειε τιποτα!! εχετε ακουσει εσεις τουλαχιστον που μενετε σε μεγαλυτερα αστικα κεντα κανενα νεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.