Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac 27” – Προτάσεις, συμβουλές, σχόλια

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε jodi που μπορείς να βρείς 27άρι με i5? Eγώ έχω παραγγείλει εδώ και κανά μήνα το βασικό μοντέλο (c2duo 3.06) και ακόμα δεν έχει έρθει , πόσο μάλλον τα i5. Βρήκες σε κάποιο κατάστημα ετοιμοπαράδοτο?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

preorder πανω απο ενα μηνα το 27" και ακομα ουτε τηλεφωνο.Ηταν που θα τα περναμε μεσα Νοεμβριου με το preorder.Απαραδεκτοι.

Δημοσ.

Το λεμε συνεχως οτι διαθεσιμοτητα στην πραξη εχουμε κανα 2μηνο + μετα την παρουσιαση... Τσεκαρετε αν αξιζει απο ebay, Αγγλικο

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω κανει preorder

για 3,06 ! , οχι i5.

μου ειχαν πει μεσα νοεμβριου , το πολυ 19-27.

οι μερες περασανε και ακομα λενε οτι δεν εχουν παραλαβει !!

απιστευτη ασυνεπεια , και δεν με ενδιαφερει αν ειναι θεμα apple.

ουτε τηλεφωνο να με ενημερωσουν δεν με πηραν , επρεπε να παρω εγω σημερα...

Δημοσ.

Φαντασου για i7... καλο Φλεβαρη μου ειπαν !!!

Απο Αγγλικο applestore μπορουμε να παραγγειλουμε ?

Δημοσ.

Σε κάποιο τόπικ το έλεγα ότι περνάνε οι μήνες μέχρι να μας έρθουν και κάποιος μου απάντησε ότι είμαι υπερβολικός... δικαίωση

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα, ακόμα και το φθηνό μοντέλο του Mac Mini δεν το βρίσκω (άμεσα) διαθέσιμο σήμερα σε όσα ηλεκτρονικά καταστήματα τσέκαρα! :shifty:

Δημοσ.

Παιδια οπως πολυ σωστα αναφερατε, απο μεσα Φεβρουαριου θα ειναι ο iMac στα σπιτια μας! Συνεπως κανουμε υπομονη και διαβαζουμε ξενα φορουμ για να παρουμε μια ιδεα απο τις εντυπωσεις κατοχων iMac εξωτερικου.

Δημοσ.

θα μιλησω ξανα αυριο με document , αν μου πουν οτι θα αργησει κιαλλο , τοτε θα κραξω και θα ζητησω τα λεφτα πισω.Μηπως το παρω απο αγγλια.Εχει παρει κανεις απο εξωτερικο?

Δημοσ.

θέλω να παραγγείλω το i5 αλλά μου φένεται θα βάλω τα κλάμματα με αυτα που ακούω για τέλη Δεκεμβρίου..Ιανουάριο και Φεβρουάριο......ΕΛΕΟΣ!!:eek:

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!! Χθες ειδα τον iMac 27'' με i5 σε μαγαζι της Αθηνας και εμεινα μα.....ς. Το μηχανακι ειναι απλα απιστευτο! Εκατσα και ασχοληθηκα τουλαχιστον 10 λεπτα. Γρηγορο, ανετο, εντυπωσιακο, απο αισθητικης πλευρας ειναι σαν μια "γκομενα" που χαζευεις στο δρομο. Εχω τραβηξει βιντεο 5 λεπτα, αν το παρω αποφαση θα το ανεβασω στο YouTube.

ps. Αξιζει οσοι θελουν να το αγορασουν να κανουν υπομονη.

Δημοσ.

γεια σας!

εχω κι εγω το προβλημα αναμομης απο παραγγελια imac 27'' 3.06 και μαλιστα το παρηγγηλα λιγες ωρες αφοτου ανοιξε ο κωδικος του προιοντως.

λεγωντας μου οτι το πολυ σε 15 εργασιμες θα ειναι εδω!!!!

εχουν περασει 25 μερεσ κι εγω οπως κι εσειε τιποτα!!

εχετε ακουσει εσεις τουλαχιστον που μενετε σε μεγαλυτερα αστικα κεντα κανενα νεο?:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...